- Konu Sahibi foreveralonee
-
Demekki sende onlar bakıyosun .boşverde geç . Hayatta şu çok önemli kimseyi takmıyacaksın eğer doğruysan
Bakmıyosunda nereden anlıyosun . Gerçekçi ol lütfen
arkadaşım, sana anlatamıyorum herhalde.. sen etrafına bakarsın gözüne çarpmazmı bir insanın sana baktıgı .. gözümüzü mü kapatalım başkalarının suratını görmeyelim diye. ufak bir göz çarpması ile farkediliyor. gerçekçi olduguma emin olabilirsin.
Bakmıyosunda nereden anlıyosun . Gerçekçi ol lütfen
canım sen bakmasanda bakışları hissedersin yani.ben arkamdaki bakışı bile hissediyorum yanında geçerkende lafla taciz ediyolar zaten insan anlar .biz niye bakalım elalemin sapık heriflerine ne komiksin ya
arkadaşım, sana anlatamıyorum herhalde.. sen etrafına bakarsın gözüne çarpmazmı bir insanın sana baktıgı .. gözümüzü mü kapatalım başkalarının suratını görmeyelim diye. ufak bir göz çarpması ile farkediliyor. gerçekçi olduguma emin olabilirsin.
buraya yeni üye oldum çünkü sizlerden yardım isteyeceğim bir konu var. lise son sınıf öğrencisiyim. haliyle okula ve dersaneye gidiyorum . yolda yürürken insanların yiyecek gibi bakması ( özelliklede erkeklerin) beni çileden çıkarıyor. açık giyinmiyorum, çok güzel değilim .. resmen insanın gözünün içine içine bakıyorlar . kafamı eğiyorum yolda yüzümü kaldırmaya korkuyorum. oturdugumuz yer pek tekin bir yer değil . tenha yollar var ve önüme sürekli motosikletli, köpekli gençler çıkıyor.. korkuyorum.içime dert olmaya başladı bu konu. napmalıyım yardım istiyorum sizlerden.....
Yani bakınca ne oluyo . Banada bakıyolar . sen gözünü kapatmıyosun . Diğer insanlarda gözünü kapatmıyo . Çok önemli bir derdin yok merak etme . Senin içinde bulunduğun durum herkesin başında . Bunu büyültüp kendini ayrıcalıklı hissetme . Ne diye bakıyo olabilirler yani.çok mu önemli bu . Bana da bakıyolar herkese de bakıyolar . NASIL SEN GÖZLERİNİ KAPAMIYISUN İNSANLARDA GÖZLERİNİ KAPAMIYO .
Yani bakınca ne oluyo . Banada bakıyolar . sen gözünü kapatmıyosun . Diğer insanlarda gözünü kapatmıyo . Çok önemli bir derdin yok merak etme . Senin içinde bulunduğun durum herkesin başında . Bunu büyültüp kendini ayrıcalıklı hissetme . Ne diye bakıyo olabilirler yani.çok mu önemli bu . Bana da bakıyolar herkese de bakıyolar . NASIL SEN GÖZLERİNİ KAPAMIYISUN İNSANLARDA GÖZLERİNİ KAPAMIYO .
canım ya senin gibi bi kız vardı bizim sınıfta insanların gözünün içine içine bakar özellikle erkeklerin sonrada derdi ki yicek gibi bakıyorlar bizde ona çok gülerdik...
sende ki durum da bu yani biz simdi sokakta bakan adamlara mı laf söyleyelim sana mı bakmazsan görmezsin bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?