İnsanların tip tip bakmasından rahatsızlık duyuyorum !!

foreveralonee

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
48
0
16
İstanbul
buraya yeni üye oldum çünkü sizlerden yardım isteyeceğim bir konu var. lise son sınıf öğrencisiyim. haliyle okula ve dersaneye gidiyorum . yolda yürürken insanların yiyecek gibi bakması ( özelliklede erkeklerin) beni çileden çıkarıyor. açık giyinmiyorum, çok güzel değilim .. resmen insanın gözünün içine içine bakıyorlar . kafamı eğiyorum yolda yüzümü kaldırmaya korkuyorum. oturdugumuz yer pek tekin bir yer değil . tenha yollar var ve önüme sürekli motosikletli, köpekli gençler çıkıyor.. korkuyorum.içime dert olmaya başladı bu konu. napmalıyım yardım istiyorum sizlerden.....

sen etrafına bakma görmezden gel. belki de psikolojik olarak yasadıgın yerin durumndan ötürü boyle düsüncelr oluşmuş.

birşey yapamazsın sanırım .herkese bakıyolar canım genç olunca aldırmamaya çalış e tabi insan deliriyor biliyorum ama yapıcak birşey yok sanırım maalesef. ben birine küfür etmiştim bir keresinde sokağın ortasında bide bakıyor hala dondu kaldı manyak herif.sen sakın yapma aldırmamaya çalış .

Bakmıyosunda nereden anlıyosun . Gerçekçi ol lütfen

arkadaşım, sana anlatamıyorum herhalde.. sen etrafına bakarsın gözüne çarpmazmı bir insanın sana baktıgı .. gözümüzü mü kapatalım başkalarının suratını görmeyelim diye. ufak bir göz çarpması ile farkediliyor. gerçekçi olduguma emin olabilirsin.

bence de fark edilir

canım sen bakmasanda bakışları hissedersin yani.ben arkamdaki bakışı bile hissediyorum yanında geçerkende lafla taciz ediyolar zaten insan anlar .biz niye bakalım elalemin sapık heriflerine ne komiksin ya

aynen belle, mantıklı düşünebilmenize sevindim. çokmu meraklıyım onların suratlarına bakmaya .. insan ister istemez farkediyor arada laf atan beyin özürlüler.. gerçekten kız olmak zor ..

Yani bakınca ne oluyo . Banada bakıyolar . sen gözünü kapatmıyosun . Diğer insanlarda gözünü kapatmıyo . Çok önemli bir derdin yok merak etme . Senin içinde bulunduğun durum herkesin başında . Bunu büyültüp kendini ayrıcalıklı hissetme . Ne diye bakıyo olabilirler yani.çok mu önemli bu . Bana da bakıyolar herkese de bakıyolar . NASIL SEN GÖZLERİNİ KAPAMIYISUN İNSANLARDA GÖZLERİNİ KAPAMIYO .

canım ya senin gibi bi kız vardı bizim sınıfta insanların gözünün içine içine bakar özellikle erkeklerin sonrada derdi ki yicek gibi bakıyorlar bizde ona çok gülerdik...

sende ki durum da bu yani biz simdi sokakta bakan adamlara mı laf söyleyelim sana mı bakmazsan görmezsin bu kadar basit

canım arkadaş rahatsız olduğu bir durumu dile getiriyor ne var bunda vs deyip yorum yapmak ne kadar doğru sence?önce sende bakıyorsun ki görüyorsun dedin şimdi baksınlar na var vs diyorsun .kendini ayrıcalıklı hiisetmiyor utanıyor belkide yaşı küçük bir genç kız sonuçta .ayrıca bende çok rahatsız oluyorum bu durumlara .insan kendini kötü hissediyor keyfi kaçıyor hoşlanmıyor bakmak var bakmak var yani.bu durumlar tacize kadar gidiyor lafla vs .sen çok rahat olabilirsin ama biz rahat değiliz demek ki.

çok önemli bir dert benim için .. buraya kavga etmek içinmi geldin? kullandıgın laflara dikkat et. kendimi ayrıcalıklı hissetmem için bi sebepte yok. ben senden yardım falan beklemiyorum arkadaşım, allah razı olsun iyi günler.

bence bu konu tamamen algılamayla alakalı cidden aklında olan veya bilinçaltına itiğin
ya şurama bakıyoalrsa ya basıma bişi gelrıse ya kaçırılrısam korkualrı senı baskalarının bakışlarını
yakalamaya itmiş olabilir mesela bi alışveriş merkezınde sizi komık duruma dusurecek bişey yapcak olsanız

o anda bi arkanızı dönersınzı herks sizin tarafınıza bakıyo ya da siz öle yakalarsınzı ama normalde
relaxx ölesine gezıyorsanız 50 kişi baksa farketmezsınız bunun gibi bişey :) algıyla alakalı bence
ilginizi baska alana kaydırabılrı veya acaba neden böle hissediyorum dıye dusunerek biliçaltına ittiğiniz şeyi bulabılırsınız :)

Sana yardım etmiyorumki . İçinde bulunduğun gülünç durumu anlatmaya çalışıyorun . Bu arada endonezya da 8.7 şiddetinde deprem oldu . hiç bunu düşündünmü . Bilimiyorum belki senin sorunun daha önemli olabilir

ben senin arkadasın gibi insanların gözünün içine bakmıyorum . herşeyi bir tutmayın . buraya insanları yargılamak için mi yorum yazıyorsunuz? derdim insanların bana bakması attıgı laflar bunlardan korkuyorum rahatsız oluyorum hepsi bu .! lütfen biraz anlayışlı olun. ben bi genç kızım sizin kadar olgun düşünemiyor olabilirim . buda benim zayıf noktam yardım istiyorum sizden önyargı değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…