- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
- Konu Sahibi foreveralonee
-
Sana yardım etmiyorumki . İçinde bulunduğun gülünç durumu anlatmaya çalışıyorun . Bu arada endonezya da 8.7 şiddetinde deprem oldu . hiç bunu düşündünmü . Bilimiyorum belki senin sorunun daha önemli olabilir
yahu kizcagiz ne dedi simdi?
sen bakmazsan onlar bakmaz ne demek?
dogal olarak goz goze gelip normal bir sekilde yola devam etmek var
birde bakislariyla taciz edip rahatsiz etmek var
bunu inkar edip kiza suclamak normal gelmedi bana
buraya yeni üye oldum çünkü sizlerden yardım isteyeceğim bir konu var. lise son sınıf öğrencisiyim. haliyle okula ve dersaneye gidiyorum . yolda yürürken insanların yiyecek gibi bakması ( özelliklede erkeklerin) beni çileden çıkarıyor. açık giyinmiyorum, çok güzel değilim .. resmen insanın gözünün içine içine bakıyorlar . kafamı eğiyorum yolda yüzümü kaldırmaya korkuyorum. oturdugumuz yer pek tekin bir yer değil . tenha yollar var ve önüme sürekli motosikletli, köpekli gençler çıkıyor.. korkuyorum.içime dert olmaya başladı bu konu. napmalıyım yardım istiyorum sizlerden.....
çok önemli bir dert benim için .. buraya kavga etmek içinmi geldin? kullandıgın laflara dikkat et. kendimi ayrıcalıklı hissetmem için bi sebepte yok. ben senden yardım falan beklemiyorum arkadaşım, allah razı olsun iyi günler.
canım anlatma her konuda çıkıyor işte birileri sonra cevap verince suçlu oluyorsun .sokakta herkes şikayetçi bu bakanlardan yani .ayrıca depremle ne alakası var ya allahım sen sabır ver .bence arkadasın üzerine fazla gidiyorsunuz sizin için gülünç olabilir ama lise öğrencisi
birisi için bu ciddi bi konu olabilir ki kendi kişiliğini yeni yeni inşaa ediyor bi sorun varda mı bakıyrolar diye düşünebilir
kırıcı olmamak lazım gülünç falan ne demek belki ablası yasındasınızdır yapmayın lütfen....
deprem tabıı kı daha uzucu bi durum ama ıkısı aynı sey mı siz şimdi baska biyerde öff ya düğünde mgiymeye ayakkabım yok
derseniz endonezya depremını hatırlıycak mısınız...başkalarını ne cabuk gömüyosunuzzz
Tak kulaklığını,eğ kafanı yürü yapabileceğin tek şey bu sanırım
İnsanları değiştirebilmemiz mümkün değil
Ben asıl serseri tiplere takıldım korkmakta çok haklısın,eğer mümkünse geç saatlerde ailenden birileri gelip alsın seni
canım anlatma her konuda çıkıyor işte birileri sonra cevap verince suçlu oluyorsun .sokakta herkes şikayetçi bu bakanlardan yani .ayrıca depremle ne alakası var ya allahım sen sabır ver .
Sana yardım etmiyorumki . İçinde bulunduğun gülünç durumu anlatmaya çalışıyorun . Bu arada endonezya da 8.7 şiddetinde deprem oldu . hiç bunu düşündünmü . Bilimiyorum belki senin sorunun daha önemli olabilir
Ya Allah aşkına konuyu saptırmayınn yardımcı olmayacaksanız yorum yapmazsınız olur biter...
Korktugundan etrafa bakıyor ne amaçla bakabilir ki korkan kız ya sabırr.....
Ayrıca konu ile depremi nasıl bağladınız anlamış değilim......
tenha yollardan geçerken etrafında serseri doluyken yolda ne kadar rahat yüürürsün bilmem artık...
canım anlatma her konuda çıkıyor işte birileri sonra cevap verince suçlu oluyorsun .
sokakta herkes şikayetçi bu bakanlardan yani .ayrıca depremle ne alakası var ya allahım sen sabır ver .
17 18 yasında bir insan için bu durumdan sıkıntı duyması gayet dogal. neden komik görülmüş ve sen suclanmışsın anlamadm. bakıyorsun ki görüyorsun diye suclanman bnce yanlıs. sokakta yrüyorsn etraf manyak dolu kmin ne yaptıgı yapacagı belli degl insan etrafına bakmdan gormeden nasıl kendni kollasın.. korkmak cok normal tvde orda burda neler gorüyoruz..sen gör ama görmezden gel ve kafndan kötü düsünceleri atmya calıs arkadasım braz olsun rhatlarsın.
evet yaşım ufak oldugu için belkide bundan rahatsızlık duyuyorum.. ya birisi bişey yaparsa kaçırırlarsa allah korusun taciz falan .. ben burada korkuyorum diyorum arkadaş bana sen insanlara bakıyorsun diyor . çok saçma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?