- Konu Sahibi foreveralonee
-
Üslubunuzdan size neden baktıkları anlaşılıyor zaten
Haklısınız... Bir ironiden neler çıktı, yazmaz olaydım...
cnm amacım aslında sana yalnız olmadıgını aynı seylerin benim ve birçok bayanın basına geldigini söyleyecektim ama yorumları görünce o kadar sinirlendim ki az önce ironi yapan arkadasın mesajınıda okudum, beğendim gerçekten birisi tecavüze uğrasa ya çok kırıtmasaydın diyecek burdakiler ki burası kadın platformu sanırım erkek yoktur:) erkekler her konuda birbirine destek olur ama kadınlar neden hemcinslerinden nefret ederler ya ben bu durumdan nefret ediyorum, kadınların geri kalmasının sebebi de erkekler değil kadınların birbirlerinin kuyusunu kazması ve asla destek olmamasıdır. Ben otobüste lisedeyken tacize uğradığımda adam arkama geçmeye çalışmıştı bende yana gidermisiniz yer var diye bağırdım ve bütün millet bana bakıyor ben zaten utanmısım zor söylemisim o cümleyi adama bakıp söveceklerine bana bakıyor teyzeler falan ne bağırıyosun olay çıkarma der gibi :) teyzenin de içi gitti demekki ah biri benide taciz etse diye bağırmama şaşırdı :) yada oda sürüdeki bir koyun ne de olsa biz kadınlar köleyiz asla ses çıkarmamalıyız hanım olmalıyız itaat etmeliyiz erkeklere ve asla kendi fikrimiz yoktur zaten ve kendi bedenimizde bile söz hakkımız yok, feminist değilim ama herkesin insan oldugunu savunurum, bir erkek ne bakıyon lan diye adam öldürüyosa kadında neden bakıyosun neden dokunuyosun diyebilmeli utanmadan, yani cnm sorun bizde değil toplumun değer yargılarında biraz da, psikolojin bozuk diyenlere de ekstra şaşırıyorum kaç psikolog var forumda hey maşallah :))
cnm yaptıgın ironiyi anladım katılıyorum yazdıklarına da arkadaslar bu son cümle senin düşünceni anlatıyor sanmış ve kızmış aslında sen eleştirdiğin cümleyi ti ye alarak yazmışsın bu anlaşılmamış :) son yazılan cümle genel kanıdır Türk kadınlarında ve aynen bende nefret ederim bundan, bu arada sen kendini açıklayamadığın için yazmıyorum bunu, hani doğru anlayan olmamış gibi oldu o bakımdan yazdım :)
Güzele her zaman bakarlar hayatım. Uslüble ne alakası var. Ben yolda güzel giyimli kapalı bir bayanda olsa bakarım öle tip tip değil tabi. Merak etme etrafımda gayet sevilen beğenilen EDEPLİ GİYİNEN ve hatta her ortama çağrılan biriyim. Bu kadar tepki vermeniz sizin dikkat çekmeyen bir görüntünüz olduğunu düşündürdü bana. Bence hiç cvp bile vermeyin bana!!!!!!!!!!!!
Ironi fln yapma en iyisi arkadasim.Bak ben yaptim son iki gundur anlamayn illaki cikiyor ironi yaptim desende inanmiyor sonrada seni sucluyorlar. Herkesin ironi nin ne demek oldugundan haberi yok keza bazi arkadaslarimizinda Turkce anlama yetenegi yok. Basit ve duz anlatmak lazim bazen. Ayni Turkce derslerindeki karmakarisik veya anlam bilgisi gereken paragraflar cikar ya kimi insan zorlanmazken kimisi anlamaz yapamaz bir baglantida kuramaz. Ben duz anlatim harici yazilarinda, ironi, mecazi anlatim vs.. boyle seylerin yetenek oldugunu dusunuyorum artik. Herkesi anlama ve anlamdirma kapasitesi ayni degil. Ben saka yapmistim ironi kullanarak ne caniligim kaldi ne caheletim. O yuzden gerckten ironi yapmamak en iyisi selametimiz icin.
slania cnm haklısın kesinlikle, zaten feminist demek kadın hakları savunucusu demek benim gözümde ki kötü birşey oldugunu düşünemem asla beni savunuyor orda kadın ben kolumu kıpırdatmasam da helal olsun der otururum ama benim felsefem feminizmden biraz ilerde belki de herkesin yaşamaya hakkı oldugu bir dünya istiyorum özgürce meselem bu ezilen kimse kadın olur, erkek olur, işçi olur, sokak köpeği olur onun hakkını savunmaya da gayret ederim ama keşke herkes bunu yapabilse ezilenin sömürülenin yanında olacağımıza ki biz kadınlar anacız sefkatliyiz diye geçiniyoruz ilk tekmeyi biz atıyoruz, tacize tecavüze uğrayana, ne yazık.. feministlerin de abartmasının sebebi erkek şiddetinin de bazen çok uç boyutlara ulaşmasından kaynaklanır, insan işin derinlerine indikçe pisliklere boğuluyor zaten, her gün gazetede haberde izlediklerimiz kadına şiddetin küçük bir kısmı, haber sayfasına çıkabilme şerefine erişebilmiş şerefsizlikler sadece.. onlar abartacak ki milletin gözüne sokulacak bu biz oturuyoruz da noluyor ne değişiyor yani :) en azından birşeyler yapıyorlar bizim için sesi çıkmayan, çıkamayan bir cogunluk için..
Benim uslubüme laf söyleyen arkadaşa verdiğim cevapla sizin benim yazdığım cevabı kopyala yapıştır yapmanızada anlam vermiş değilim. PSİKOLOGMUSUN ARKADAŞIM. Bu kopyala yapıştırda moda oldu bu ara
Kıyafetlerin dikkat çekici olmıycak bunun çözümü bu..
Herşey kıyafette bitmiyor ki ben gayet normal giyinirim kapalıda diyebilir. ama bu iğrenç ve sevimsiz yaratıklar her türlü insana yapar bunu .. dikkat cekici olsun yada olmasın karşılarında kız gördüler mi iş bitiyo.
Ben kapali bayanlarada laf atan gordum ne yazikki. Tesetturlu bayanlarida rahat birakmiyorlar. Hic farketmiyor bence.
Kusura bakma cnm cahil kalmışım çünkü ben gün boyu yoğun tempoda çalışan biriyim. Öle burada ne nasıl oluyor nasıl yapıştırılıyor die hiç araştırmadım. Siz bana cvp yazmayın bence alıntı yaparak cvp yazın insanlara. Benim yorumum başkasına idi siz nie aradan çıktınız onuda anlamış değilim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?