İnsanların tip tip bakmasından rahatsızlık duyuyorum !!

ßnada cok ßakiyorlardi cnm,halada ßakiyorlar bekarken,ßende bakiyordum,goz kirpiyordum Gormezden gel.. Sikma canini.

kapalı açık fark etmiyor ki.kadın görseler hemen yiyecek gibi bakıyolar allahım ya .yani tamam görmezden gel de insan korkuyor .bi keresinde annem anlatmıştı hamileymiş bana düşün otobüsle gidiyormuş işte annaneme adam annemin peşinde takılmış taa burdan oraya kadar takip etmiş .yani karnı pek büyük değil miş ama parmağında yüzük var evli olduğu belli sonuçta.neyse bağırmış adama burası benim memleketim seni öldürüler demiş sonra bırakmış peşini.yani çok kötü niyetli insan var .dedğin gibi evli barklı kadınlara bakıyolar kızlara da .allah herkese akıl fikir versin .birileri bakıyor diye hemen kadınlar suçlu zaten .neyse boşverr ...

Bu sorun sadece size özge bir şey değil bayanların hepsi bu sorunu yaşıyor yapacak tek şey var görmezden geleceksin bunu bilemiyecek bir şey yok

Tekin olmayan tiplerin yanından geçerken veya sana bakışlarından dolayı rahatsızlık veren kişilerin yanından geçerken yanında hiç bişey yoksa en azından telefonun vardır onunla ilgileniyor gibi odaklan telefona başını eğerek geç git.
Zaten başını eğip geçen bayanlar pek dikkat çekmiyor onlar açısından
Bana bakıyolar mı diye gözlerin ordan oraya oynamadığı sürece bi sorun yok ki sende öyle biri olsan bu konuyu açmazdın canım korkularını at bir an önce Allah kourusun

sağolun haklısınız tek bana özgü birşey değil sonucta ama en azından benim gibi korkan insanlar içinde faydalı olacagını düşünüyorum ama ben biraz abartıyorum sanırım önemli olan umursamamak....

ergenlik döneminin bir özelliğidir bu. "ergen benmerkezciliği"

Ergenlik döneminde de ergen benmerkezciliği denilen herkesin ona dikkat ettiği gibi bir düşünce biçimi görülür. Bu düşünce biçimi yüzünden ergen herkesin ona baktığı, onu gözlediğini düşünür ve kendini sürekli olarak sahnede hisseder. Bu benmerkezcilik, görüldüğü gibi çocuğun başkasının perspektifinden olaya bakamamasından farklıdır. Ergen başkalarının perspektifini alabilmeye başladığı için “ya onlar ne der?” diye düşünmeye başlamıştır. (Bacanlı 2006)

ee ne alaka şimdii ayy valla bazen hepten sapıtıyorsunuz.konu sahibi gelmiş buraya takıldığı , rahatsız olduğu konuyu anlatmış.sizde endenozyada deprem oldu haberin var mı senin sorunundan daha önemli diyorsunuz.Kız bunun önemli olmadığını idda etmemiş ki resmen kel alaka yanii.

konu sahibine gelince yapabileceğin pek birşey yok gibi.Çünkü herkesi uyaramazsın bakma bakma vs. diye.evet bazen rahatsızlık verecek seviyede oluyor ama takmamaya çalış canım.

canım benım ,sen aldırıs etme konuyu saptıranları .
17-18 yasın da bır genc kız olarak boyle bır sıkayetının olması cok normal
zamanın da ben de ınanılmaz rahatsız olurdum bu bakıslardan .
oyle mon mon bakanlara gozunu dık sen de bak .
"bırıne mı benzettın" de .valla ben artık boyle yapıyorum .
ayrıca sen neden kafanı egerek yuruyorsun kı ,bu mon mon bakanların hosuna
gıden bır durumdur .onların amacı zaten bakıslarıyla rahatsız etmektır .
sen de basını egersen ıyıce gıcıklıgına bakıyorlar bu sefer.
dık yuru kendınden emın ol .azıcık da kaslarını cat.
heran bırılerıne catacakmıs gıbı profıl de ol
valla bu durum ben de kendılıgınden olusan bır durum .
ozellıkle toplu tasıma aracların da hep gergın olurum .
oyle degısık tıpler var kı halıyle hep bırılerıne catacakmıs gıbı gorunurum .
daha dun metro da bır edepsıze cattım .kendını ıspatlamaya calısan bır ergen tıptı .
metro da karsılıklı oturuyoruz ,hem mon mon suratıma bakıyor hem de bacaklarını acmıs
yayılarak oturuyor .ısde sınırlerımın had safhaya cıktıgı noktaydı .
sankı evın de oturuyor edepsız .dayanamadım çattım .sesı bıle cıkmadı .kızardı renk verdı

canım senın yorumların hep ılgıncıme gıdıyor .
tamam arkadasların oyle demesı hıc hos degıl ama .
sızın de uslubunuz hıc hos degıl .
sız kımseyı "terbıyesızler -ahlaksızlar dıye topa tutamazsınız.
su duygularınızı fevrı bır sekıl de dısa vurmayın .
tepkı alıyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen hemen kadını suçlayanbda var neymıs dıkkat cekmeseymıs adam sapıksa kadın napsın
ay evet cnaım Allah korusun ya zaman kötü valla

bulunduğunuz yer biraz tenha galiba,korkuyor olmalısın bu yüzden rahatsızlık duyuyorsundur.Tabi oradaki tipleri de bilmiyoruz, gayri ihtiyari bakmakla rahatsız ederek bakmak farklı sonuçta.Sana tavsiyem görmezden gel ve ne olursa olsun göz teması kurmamaya çalış.

canım seni anlıyorum ama maalesef yapabileceğin hiçbişi yok.. sadece bakıyolarsa görmezden gel, laf söylesen daha çok yüz bulcaklar.. daha geçen metrobüste başıma geldi. metrobüs beklerken bi dayı atmış ağzına sakızını şapurdatarak çiğniyo arkama değip duruyo. baktım ters ters yan tarafa geçtim yine geldi. nese metrobüse bindim ataktayım ortada tutunma demiri var ona tutunuyorum yine geldi arkama. yine arkama değiyo.dedim beyefendi yapışmasanız bana az geri gidin. adam sizde önünüzü dönün demez mi onca insan vardı kimsede gıkını çıkarmıyo. bende başka tarafa geçmek zorunda kaldım.. herhalde kadın olduğum için ben suçluydum.. o yüzden bön bön bakanları tınlama boşver, baktın çok rahatsız ediyolar seni bi yakınınla gidersin..

haha.. Her dert sahibine gore buyuktur, illa her kotu durumda ,verdiginiz ornek gibi kotu seyleirmi dusunecek?
Insan birine bakmasada,karsisindaki insan yiyecek gibi bakiyorsa rahatlikla anlar, bakmazsan gormezsin diye bir sey yok.
tabi kisi kendini anlatirmis ya dogru :)

açıkçası sende onlara bakıyosun gibi saçma sapan konusan insanları takmıyorum dediğim gibi ben 18 yasındayım insanların gözünün içine mal gibi bakacak degilim allaha şükür aklım calısıyor . bu durum herkesi rahatsız edebilir çok normal bişey. saçma sapan yorumlar yapıp insanları sinirlendiriyorlar ...!

Siz bu sinirle fazla yasamazsiniz,dusunduklerinizi daha duzgun cumleler icerisinde yoruma dokun,sizin icin iyi olacaktir.
yoksa bir kac saat sonra,kapsama alani disinda yazabilir,Nickinizin Altinda:)

Son düzenleyen: Moderatör:

arkanıza mı değiyor.. allahım ne iğrenç insanlar var . allah böylelerinin belasını versin. onların karısı çoluğu çocugu yok mu ya.. allah bizi böylelerinden korusun ..

hic takma,hangi birine laf yetistircen,Ben cabaliyorum gerci ama
Insan anlar ki ya, nasil anlamasin kendisine bakildigini,Illaki gorursun,
bosver gorsende takma artik.yuru gec,..

elzemin yazdigini okurken istem disi bir kahkaha attim
ya sen nasil bir seysin actigin konulara bakiyorum
heleki son konun saka gibiydi
yorumlarina bakiyorum
arkadasin dedigi gibi fazla yasamazsin sen bu gidisle
ilahi elzem
sanirim banlanacaksin biraz kafani toparlamis olursun ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…