tebrik ederim sizi bu büyük başarı ve azim ornegi siz boşverin onlari zaferinizin tadini cikarin ve sizi oldugunuz gibi sevenlerle beraber olun. peki 15 kiloyu nasil verdiğinizi sorabilir miyim?15 kilo olmak üzere.. Yagdan verdim şimdi profilime before after koyarim görebilirsiniz
Bu da dert mi diyceksiniz ama bir derdim var.
Zayıfladıktan sonra çevremdeki insanların davranışları çok değişti ve bu beni mutlu etmiyor, üzüyor.
Mesela zamanında 'Cansu senden hoşanıyor.' dendiğinde "Aman benden uzak olsun altında ezilirim." diyen karaktersiz sürekli numaramı istiyor, mesaj atıyor. Cevap vermedikçe peşimi bırakmıyor. Arkadaş buluşmalarında hep dalga geçen insanlar şimdi sürekli çok güzelsin diyip eskisinden daha kibar davranıyor. Eskiden beni kadın olarak dahi görmeyen erkekmisim gibi davranan erkekler şimdi daha centilmen, kibar davranıyor. Hatta seninle gezmeye utanıyorum diyen annem sürekli beni bi arkadaslariyla tanistirma oğullarina gsterme çabalarinda. Benimle gezmek istemeyen kuzenlerim her gittiğimiz mekanda benimle fotograf paylasmak istiyor.
Bunlar kuruntu değil %100 emin olduğum tepki değişimleri ama sorun şurda ki mutsuzum. Mutsuz oldukça da yemek yiyorum geri kilo almaktan korkar oldum.
Mutsuzum çünkü kendimi değersiz hissetmeme sebep oluyorlar. Yalnızca kilom karşımdaki insanların bana karsi olan tüm tavırlarını değiştirdi. Ne yani bu muydu? Ben yalnızca kilodan mı ibaretim? Beni değerli kılan tek şey o tartıdaki rakam mı? Neden kimse karakterimi sevemedi. Aceba ben mi karaktersizim yoksa insana kiloya göre değer mi veriliyor?
Zayıfladiktan sonra sizde de böyle oldu mu?
Değismemeniz tuhaf 15 kilo ile bana çvremdeki herkes hala şaşırarak bakıyorYalnız ben de 15 kilo aldım verdim ama kimse bana çok şişmanladın ya da zayıfladın muamelesi yapmadı
Çok büyük kilolar değil ki bu
Biraz kolun bacağın incelir bir hadi iki beden de pantolonun
Yani altında ezilirim derken birden ay çok ince olunmaz 15 kg ile
Oovv ne güzelsin sen öyleBu da dert mi diyceksiniz ama bir derdim var.
Zayıfladıktan sonra çevremdeki insanların davranışları çok değişti ve bu beni mutlu etmiyor, üzüyor.
Mesela zamanında 'Cansu senden hoşanıyor.' dendiğinde "Aman benden uzak olsun altında ezilirim." diyen karaktersiz sürekli numaramı istiyor, mesaj atıyor. Cevap vermedikçe peşimi bırakmıyor. Arkadaş buluşmalarında hep dalga geçen insanlar şimdi sürekli çok güzelsin diyip eskisinden daha kibar davranıyor. Eskiden beni kadın olarak dahi görmeyen erkekmisim gibi davranan erkekler şimdi daha centilmen, kibar davranıyor. Hatta seninle gezmeye utanıyorum diyen annem sürekli beni bi arkadaslariyla tanistirma oğullarina gsterme çabalarinda. Benimle gezmek istemeyen kuzenlerim her gittiğimiz mekanda benimle fotograf paylasmak istiyor.
Bunlar kuruntu değil %100 emin olduğum tepki değişimleri ama sorun şurda ki mutsuzum. Mutsuz oldukça da yemek yiyorum geri kilo almaktan korkar oldum.
Mutsuzum çünkü kendimi değersiz hissetmeme sebep oluyorlar. Yalnızca kilom karşımdaki insanların bana karsi olan tüm tavırlarını değiştirdi. Ne yani bu muydu? Ben yalnızca kilodan mı ibaretim? Beni değerli kılan tek şey o tartıdaki rakam mı? Neden kimse karakterimi sevemedi. Aceba ben mi karaktersizim yoksa insana kiloya göre değer mi veriliyor?
Zayıfladiktan sonra sizde de böyle oldu mu?
Çok begendim yorumuzuVücuduna iyi bakan ınsanın kendıne saygısı vardır. Kendıne saygı duyarsan, ınsanlarda sana saygı duymaya başlar, gayet normal. Bu böyledir.
Diyet ve bol spor ile verdim. Su miktarına, yedigim orana, saatlere dikkat edince gitti. Abur cubur filan çıkınca hayattan zaten çok daha kolay oluyor. Bir de yağ oranı çok önemli. Başta hedefim 45ti şimdiki görünüşümden ço rahatsız olmadığım için 45 de zayif kalirim diye 50ye çektim. Son 8-9 kilo kaldı. Onun içinde bol protein beslenip spor yapmak gerekiyor.tebrik ederim sizi bu büyük başarı ve azim ornegi siz boşverin onlari zaferinizin tadini cikarin ve sizi oldugunuz gibi sevenlerle beraber olun. peki 15 kiloyu nasil verdiğinizi sorabilir miyim?
Ah canım en iyi sen biliyorsun çevremin bana neler yaptığını başından beri. Şimdi bi anda değişince onları değil kendimi sorguladım dediğin gibi yine kendime kötü davrandım. Gerçekten size kırgınım demeli miyim bilmiyorum ama içimde kaldikca da büyüyor sanki yaram. Tamam bi anda kilo aldım çok aldım ama bu kadarını da haketmemiştim.Canım senin hatan sana kötü davranan "arkadaşların ve dostlarınla" tekrar görüşmen ben senin yerinde olsaydım kesinlikle her türlü iletişimi keser bir daha görüşmezdim. Sakin sakin sen sen ol başkası yüzünden yemek yemeye devam etme sen çok güçlü bir kızsın önüne bak kendine yeni arkadaşlar edin annenle konuş mesela zamanında söylediklerin yüzünden sana kırgınım de içinde bırakma ki rahatla kuzenlerinle arana mesafe koy yılda 2 3 görüşme yeterde artar bile olurmu tatlım
Teşekkür ederiimOovv ne güzelsin sen öyle
Canım işte sana diyorum bak çevrende maddiyat önemli yani fizik anladın mı canım aslında bunlar tecrübe olsun sana 10 tane arkadaşın olacağına 1 tane can ciğer arkadaşın olsun seni anlasın düştüğünde elinden tutsun sevindiginde ortak olsun canim kırıldığını annene söyleyebilirsin sonuçta o seni dogurdu belki özür diler belki farkında değildi kirildigininDiyet ve bol spor ile verdim. Su miktarına, yedigim orana, saatlere dikkat edince gitti. Abur cubur filan çıkınca hayattan zaten çok daha kolay oluyor. Bir de yağ oranı çok önemli. Başta hedefim 45ti şimdiki görünüşümden ço rahatsız olmadığım için 45 de zayif kalirim diye 50ye çektim. Son 8-9 kilo kaldı. Onun içinde bol protein beslenip spor yapmak gerekiyor.
Ah canım en iyi sen biliyorsun çevremin bana neler yaptığını başından beri. Şimdi bi anda değişince onları değil kendimi sorguladım dediğin gibi yine kendime kötü davrandım. Gerçekten size kırgınım demeli miyim bilmiyorum ama içimde kaldikca da büyüyor sanki yaram. Tamam bi anda kilo aldım çok aldım ama bu kadarını da haketmemiştim.
Söylesem en iyisi olacak sanırım cabım haklısın yoksa kendi kendimi yemeye dikkat etcem.Canım işte sana diyorum bak çevrende maddiyat önemli yani fizik anladın mı canım aslında bunlar tecrübe olsun sana 10 tane arkadaşın olacağına 1 tane can ciğer arkadaşın olsun seni anlasın düştüğünde elinden tutsun sevindiginde ortak olsun canim kırıldığını annene söyleyebilirsin sonuçta o seni dogurdu belki özür diler belki farkında değildi kirildiginin
Tabi hemen açıklayım :)Onlarin karaktersizliği.. Cok takilma olanlarla madem. 180 derece dönmüşler resmen.
Bu arada profil fotondaki sen isen sendeki degisim de muhtesem olmuseski konularına baktim da 3 aylik bir değişimmis bide. Daha ayrintili aciklayabilir misin neler yaptigini
Tabi hemen açıklayım :)
Öncelikle en önemli şey spor spor spor. Şu an diyet yapamıyorum sağlık problemleri nedeniyle ama hala veriyorsam sebebi spor. İlk başladığımda 30 dakika yürüsem nefes nefese kalıyordum bende onun için başlarda çok yüklenmedim kendime diyetime 30 dakika yürüyüş ekleyerek başladım. Zamanla artırdım. Şimdi günde en az 1.5 saat spor (zumba-pilates-bosu-kardiyo) yapıyorum.
Günlük su miktarımı hesapladım ve günde 2.5-3 litre su tüketmeye başladım böylece metabolizmam hızlandı.
Yeşilçayla resmen aşk yaşıyorum 9lu form çay içiyorum günde iki defa.
Ve en önemlisine gelince; diyet.
Kalori hesabıyla başladım ilk olarak. -tabi büyük bi hata yaparak düşük kalori beslendim.- günde belirli bi kalori miktarı yedim. Daha sonra The fast diet 4:3 yaptım. Yani bi gün 500 kalori yedim ertesi gününe istediğimi yedim ama şimdi sağlık problemi yasadigim icin diyet yapamıyorum. Sporla veriyorum. Son 2-3 gündür biraz sallasam da protein-sebze yemeye dikkat ediyorum ki kilo almayim
19 yaşım :)Çok güzel olmuşsunuz gerçekten yaşınızı merak ettim :)
Ama bak sen sadece kilo vermemişsin. Kilo vererek kendine verdiğin değeri de artırmışsın. Giyim tarzın değişmiş, saçın başın değişmiş, daha bakımlı olmuşsun. Yani çevrendeki insanlar gibi sen de kilo verdikçe kendine değer vermeye başlamışsın. Muhtemelen bu kişiliğine de yansımış, daha özgüvenli olmuşsun.
Bir bakıma çevrendeki insanlarda kızdığın şeyi sen kendi kendine yapmışsın. O yüzden kızman gereksiz sanki.
19 yaşım :)
Çok farkli bi bakis acisi uzun uzun dusundurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?