İnsanların yorumları...

harika bir bölüm ve idealleriniz de çok güzel :) insanlara bakmayın..onların demeleri bitmez.. başarılar :))

Ben de o açıdan düşünmüştüm.İngilizce öğretmeni olduğumu varsayalım ben sadece geniş zamanı,geçmiş ve gelecek zamanı anlatacağım halbuki 12 tane tense var. Ya da can/could öğretiyorsun Modals konusu altında o kadar çok şey var ki. Sadece İngilizce'nin yüzde ikisini filan öğretmiş oluyorsun.Kitap okumadığın,film izlemediğin ya da yurt dışına çıkmadığın sürece gerçekten unutursun o dili. Müfradatta hiçbir şey yok...

Çok teşekkür ederim. İmkanımız varken okumalıyız,öğrenmeliyiz,geliştirmeliyiz kendimizi çünkü bu ülke bizlere emanet.

Az once yazmayi unuttum aciktan okuyacaksaniz adalet okumanizi tavsiye ederim, yine de arastirin size uyar mi?
Şirkette filan çalışmak istiyorum o yüzden ben hep dış ticaret ve lojistiği düşündüm. Adalet okuyup neler yapabilirim?

Dil öğrenmenin yetenekle ilgisi var mıdır? Ya da sözel zekayla mı ilgilidir? Çünkü gözlemlediğim kadarıyla sayısalcılar pek başarılı olamıyorlar bu alanda sanırım ezber gerektirdiği için.

Şirkette filan çalışmak istiyorum o yüzden ben hep dış ticaret ve lojistiği düşündüm. Adalet okuyup neler yapabilirim?
Belki zorlayici olabilir ama dgs ile hukuk bolumune gecip avukat, icra muduru vs olunabiliyor. Tam detayli bilmiyorum - ama fransizca ve ingilizce bilen bir avukat yurtdisi baglantilari olan firma ve sirketler icin bulunmaz nimet.

Belki zorlayici olabilir ama dgs ile hukuk bolumune gecip avukat, icra muduru vs olunabiliyor. Tam detayli bilmiyorum - ama fransizca ve ingilizce bilen bir avukat yurtdisi baglantilari olan firma ve sirketler icin bulunmaz nimet.
Çoook teşekkür ederim bu bilgi için. Aklıma yattı aslında :)

O konu biraz karmaşık :) Eğitim sistemimizin ezberciliği falan da işin içine giriyor çünkü, normalde sayısal+sözel zekanın ikisi de var işin içinde.

Tabi ki bulabilirsin. Eğer bu şekilde devam edersen en az 4-5 dil biliyor olacaksın.

Hekes ordinaryus zaten, milletin lafına bakma sen, bildiğin ve sevdiğin yolda devam et.

Vallahi bir suru cahil insan bir araya gelmis sacma sapan konsuuyorlar iste.

Bu insanlarin eeeeeeeen buyuk hedefi zengin koca bulmak ya da devlete kapagi atip salla basini al maasini takilmak. Hedefleri olan insalari anlayamazlar, onlarin zihniyetlerine sigmayan eylemler yapiyorsun kuzum, o yuzden anlam veremiyorlar.

Hiiiiic takilma, salla gec .

Hedeflerin cok guzel.tebrik ve takdir ediyorum basarilar diliyorum.biz insanlar hep konusuruz ama bazen bos konusuruz.aldirma isine bak..

sayısal zekayla ilgili çünkü matematik gibi düşün
karşılığını bulup tak tak beyinde yerleştiriyorsun
artık neyce düşünceğimi konuşacağımı sapıttım ama
kursta italyan hocalarla ingilizce konuş
işe git türkçe konuş
italyanca speaking çalış derken çok saçma konuşuyorum bazen
yazıda olmuyor neyse ki

Bonsoir mademoiselle comment allez vouz? :)

Kendini geliştirmen tabiki çalışma hayatında sana birçok artı getirecek bir kere tek kişinin farklı dilleri bilmesi büyük avantaj. Kimin ne dediğine bakma ben de fransızca biliyorum rusça da azıcık:) Rusça tamamen farklı bir dil ailesinden geliyor grameri alfabesi ciddi anlamda zorlayabilir ancak azmedersen üstesinden gelirsin.

Deee "morel" değil "moral" diyecektin heralde. Hayır fransızca köklü bir kelime bilmen lazım ama?

Hedefleriniz çok guzel ve bence doğru yoldasınız. Dinlemeyin kimseyi. Tabiki bulursunuz.

Acaba bu akılı veren insanlar hangi bölüm mezunu. Ingilizceniz varmış zaten şimdi fransızca ve Fransızca sayesinde başka dillere yatkınlık daha ne olsun. Bu arada artık gerçekten iyi bir iş sahibi olmak istiyorsanız sadece ingilizce yeterli olmayabiliyor.

Kesinlikle en iyisini yapmışsınız. Ben güzelsanatlar okudum bölümümü öğrenen bir kız mahalleden ee bitirince ne iş yapıyorsun okul bitince dedi. Bende tasarım düşünüyorum dedim. Yani diyince stilist dedim. Pehhhh onu bizim iş yerinde ilk okul mezunları yapıyor dedi. Ama stilist le modelist arasındaki farkı bilmiyor. Bende hiç anlatmadım. Kazandığını Sandığı galibiyet sevinci olan suratı yla uzaklaşıp gitti :)

Var böyle insanların yaşama sevincini emerek hayata tutunan insanlar malesef

Hep o Reklamlarda dokdoğğ ğeno pağiiii diyen kadın yüzünden bunlar. Bencede çok seksi bir dil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…