- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Kabul etmeseydiniz keşke pandemi var . Hamilesiniz bir yandan . O kadar hizmet etmişsiniz bide burnunuzdan getirmişler . Terbiyesizlik bu yaptıkları . Eşiniz ne diyor peki ? Farkında mı ailesinin normal olmadıklarının ?Bu tam eşimin ailesi. Paranoya falan değil arkadaşlar.. Eşimin ailesi misafirliğe geldi.. Ve ben 32 haftalık hamileyim. 4 gün hiç oturmadım belim falan mahvoldu. Hala diyorlar ki yok ev işinden bişey olmaz.. Sofraya yemek koyuyoruz oha laf ediyorlar et yokmuymuş? Herşeye laf ediyorlar ekmek ler telef oluyormuş buzluğa atmamışım yüz kere attım dediğim halde. Beni sinir etmek için uğraşıyorlar bir süre sonra bakıyorlar olmuyo başka yollar.. Yok ben yürüyüş yapmıyor muşum kendi kızı hergün yürüyüşteymiş. Neftet ettim bunlardan ya nefret. Geliyorlar mutfağı inceliyorlar. Yorum yapıyorlar herşeye herşeye. Ağızlarına tıksam lafı suç tıkmasam suç.
Sormuyor ki pislikler gelirken. Ya burnumuzdan getirmek zaten dertleri bundan haz alıyorlar.. Farkında ama 3 4 gün dişini sık dedi.Kabul etmeseydiniz keşke pandemi var . Hamilesiniz bir yandan . O kadar hizmet etmişsiniz bide burnunuzdan getirmişler . Terbiyesizlik bu yaptıkları . Eşiniz ne diyor peki ? Farkında mı ailesinin normal olmadıklarının ?
Bunlar böyleler gerçi . Kendi mutsuzluklarını , negatif enerjilerini bulaştırırlar. İnşallah giderler bir an önce. Sizde karşılık verin biraz herşeye karışamasinlsr. Eşinize söyleyin veya uyarsınSormuyor ki pislikler gelirken. Ya burnumuzdan getirmek zaten dertleri bundan haz alıyorlar.. Farkında ama 3 4 gün dişini sık dedi.
yürüyüş yapacak zaman mı bıraktınız derdim ben olsam. hamile insana yardım edilir yaBu tam eşimin ailesi. Paranoya falan değil arkadaşlar.. Eşimin ailesi misafirliğe geldi.. Ve ben 32 haftalık hamileyim. 4 gün hiç oturmadım belim falan mahvoldu. Hala diyorlar ki yok ev işinden bişey olmaz.. Sofraya yemek koyuyoruz oha laf ediyorlar et yokmuymuş? Herşeye laf ediyorlar ekmek ler telef oluyormuş buzluğa atmamışım yüz kere attım dediğim halde. Beni sinir etmek için uğraşıyorlar bir süre sonra bakıyorlar olmuyo başka yollar.. Yok ben yürüyüş yapmıyor muşum kendi kızı hergün yürüyüşteymiş. Neftet ettim bunlardan ya nefret. Geliyorlar mutfağı inceliyorlar. Yorum yapıyorlar herşeye herşeye. Ağızlarına tıksam lafı suç tıkmasam suç.
Hiç duymamazdan gel, gereksiz konuştuğuna cevap bile verme.Bu tam eşimin ailesi. Paranoya falan değil arkadaşlar.. Eşimin ailesi misafirliğe geldi.. Ve ben 32 haftalık hamileyim. 4 gün hiç oturmadım belim falan mahvoldu. Hala diyorlar ki yok ev işinden bişey olmaz.. Sofraya yemek koyuyoruz oha laf ediyorlar et yokmuymuş? Herşeye laf ediyorlar ekmek ler telef oluyormuş buzluğa atmamışım yüz kere attım dediğim halde. Beni sinir etmek için uğraşıyorlar bir süre sonra bakıyorlar olmuyo başka yollar.. Yok ben yürüyüş yapmıyor muşum kendi kızı hergün yürüyüşteymiş. Neftet ettim bunlardan ya nefret. Geliyorlar mutfağı inceliyorlar. Yorum yapıyorlar herşeye herşeye. Ağızlarına tıksam lafı suç tıkmasam suç.
Sakin olun .. Sizin hormonlar onların düşüncesizlikleriyle harmanlanmış maalesef.Bu tam eşimin ailesi. Paranoya falan değil arkadaşlar.. Eşimin ailesi misafirliğe geldi.. Ve ben 32 haftalık hamileyim. 4 gün hiç oturmadım belim falan mahvoldu. Hala diyorlar ki yok ev işinden bişey olmaz.. Sofraya yemek koyuyoruz oha laf ediyorlar et yokmuymuş? Herşeye laf ediyorlar ekmek ler telef oluyormuş buzluğa atmamışım yüz kere attım dediğim halde. Beni sinir etmek için uğraşıyorlar bir süre sonra bakıyorlar olmuyo başka yollar.. Yok ben yürüyüş yapmıyor muşum kendi kızı hergün yürüyüşteymiş. Neftet ettim bunlardan ya nefret. Geliyorlar mutfağı inceliyorlar. Yorum yapıyorlar herşeye herşeye. Ağızlarına tıksam lafı suç tıkmasam suç.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer deseydin ya. Doğumdan sonra da yanına yerleşmezler umarım.
E ben sorun etmedim ilk başta sesimi çıkarmadım ama bunlara fitil olmamak elde değil yaSakin olun .. Sizin hormonlar onların düşüncesizlikleriyle harmanlanmış maalesef.
Yok ev işi yapınca bişey olmazmış sğıriş değilmiş nefret ediyorum pislikleryürüyüş yapacak zaman mı bıraktınız derdim ben olsam. hamile insana yardım edilir ya
Aslında öyle yapıyorum ama üstüme çok oynuyorlar. Mesela bir yerden vurmaya çalışıyorlar baktılar işe yaramadı değiştiriyorlar öyle pislikler kiHiç duymamazdan gel, gereksiz konuştuğuna cevap bile verme.
Hem sen seviyeni korumuş olursun, hem onu kaale almamış olursun aynı zamanda. Emin ol vereceğim en okkalı cevap, sen konuş dur kimin umrunda imajı kadar dokunmuyor insana.
Cevap vermeye çalıştım bazen bazen tınnamadım. Zaten yüz bulmaya çalışıyorlar bebde yüz vermeyince kuduruyorlar.. Kv melek rolü falan yapıyordu ilk gn sonra sıkıldı haliyle :)Misafir umduğunu değil bulduğunu yer deseydin ya. Doğumdan sonra da yanına yerleşmezler umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?