- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Yani hizmet etme modubda olmamak mümkün değil ki.. Düşünün kahvaltı sofrasına laf ediyorlar herşeye ya herşeyeNeden sürekli hizmet etme modundasiniz. Siz yabanci degilsiniz deyin gecin odaniza yatin. Agrim var deyin. Kayinvalidenizden yemek isteyin esin de sofrayi ev islerini halletsin. Yapmıyorlarsa da bosverin zaten en kötü disardan yersiniz iki üç gün. Boylesine bu mustahak.
Eşiniz görmüyor mu? Kayıtsız mı kalıyor?Aslında öyle yapıyorum ama üstüme çok oynuyorlar. Mesela bir yerden vurmaya çalışıyorlar baktılar işe yaramadı değiştiriyorlar öyle pislikler ki
Sormuyor ki pislikler gelirken. Ya burnumuzdan getirmek zaten dertleri bundan haz alıyorlar.. Farkında ama 3 4 gün dişini sık dedi.
Canım bazı insanların huyu öyle. Bizde de bir komşu teyze var, aslında severim de kendisini iyi insan. Onlar da beni karı koca, kızları gibi severler. Kadın bir gelir, çat kapı, herşeyi eleştirir gider. Mutfağa girer, onu bunu karıştırır, "bunu böyle koyma böceklenir", "şurayı böyle temizle", "şu koltuğu niye böyle koydun?" bahçeye bakar, "off burada çok iş var, neden bunları buraya diktiniz?, güneş almıyor, kesin şu ağacı? bak şunu buda" hatta alır eline makası budamaya başlar vs" Yani beni kendi kızı gibi görüyor, samimiyetinden yapıyor diyeceğim ama sürekli negatif, bir kerede olumlu bir cümle duymadım ağzından. Hoş ben takmıyorum kafaya çünkü huyu öyle biliyorum ama kayınvalidem olsaydı sorun yaşardım kesin. Şimdi sorun onların sizin kayın aileniz olması yoksa bence negatif insanlar ve huyları öyle. Siz hiiç takmayın kafaya, ağızlarına laf tıkmaya da uğraşmayın "hı hı" deyin geçin.Bu tam eşimin ailesi. Paranoya falan değil arkadaşlar.. Eşimin ailesi misafirliğe geldi.. Ve ben 32 haftalık hamileyim. 4 gün hiç oturmadım belim falan mahvoldu. Hala diyorlar ki yok ev işinden bişey olmaz.. Sofraya yemek koyuyoruz oha laf ediyorlar et yokmuymuş? Herşeye laf ediyorlar ekmek ler telef oluyormuş buzluğa atmamışım yüz kere attım dediğim halde. Beni sinir etmek için uğraşıyorlar bir süre sonra bakıyorlar olmuyo başka yollar.. Yok ben yürüyüş yapmıyor muşum kendi kızı hergün yürüyüşteymiş. Neftet ettim bunlardan ya nefret. Geliyorlar mutfağı inceliyorlar. Yorum yapıyorlar herşeye herşeye. Ağızlarına tıksam lafı suç tıkmasam suç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?