İnsilun direnci yüksek hamile kalmaya engelmi yardım mmm!!!!

ozalaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
529
265
123
35
Denizli
İnsulın direncim yüksek cıktı hamile kalmama engelmi klomen aşılama oldum hatta ama kalamadım of kafam Karışık hamile kalamamıcakmıyım

İnsulın direncim yüksek cıktı hamile kalmama engelmi klomen aşılama oldum hatta ama kalamadım of kafam Karışık hamile kalamamıcakmıyım
Can'ım öncelikle geçmiş olsun Pcos hastası mısın acaba onla ilgili bişey söylediler mi sana Çünki Pcos hastalarında oluyo bu şeker ilacı verdiler mi klomenle yumurtan gelişti mi eğer gelişiyorsa hamile kalırsın

Iyi aksamlar bende de insulun direnci var. .ilac kullandim ama ... dikkat etmemi sekerden uzak durmami onerdi ..

Can'ım öncelikle geçmiş olsun Pcos hastası mısın acaba onla ilgili bişey söylediler mi sana Çünki Pcos hastalarında oluyo bu şeker ilacı verdiler mi klomenle yumurtan gelişti mi eğer gelişiyorsa hamile kalırsın
Pko kıst demi kis diye bişe cıkmadı hatta aşılamada oldum ama fayda etmedi

Hayır seker hapı vermedi klomenle gelişti yumurtam aşılamada oldum ama insulinle ilgili tedavi olmadım o yüzdenmi tutmadıki bebek

Zayıflayabildinmi cnm hamile kalabiliyozmu
Ben zaten zayif biriydim evet hepten zayifladim bir ay seker ilaci kullandim sekerden uzak durdum doktora gittim doktor istedigimi aldim ilacini sonlandiriyorum dedi amacim senin kistleri yok etmek dedi ve 4 ay yaz24 ilaci kullandim gecen gittim kistlerin gerilemis dedi simdi cocuk tedavisine basliyacam adetin 2 günündeyim bugün hormon tahlilleri yaptirdim bakalim yarin doktoruma gidecem ne diyecek

Back
X