insilün kullanan var mı???

ece78

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
1.088
5
356
Ankara
arkadaşlar bende gebelik diyeti var.24.haftadan beri diyetle kontrol altına alabiliyordum ama şimdi yani 34 haftalık olduk .tokluk şekerim diyet yaptığımda halde 140 veya bazen 150 çıkıyor.110 -125 fln da çıktığı oluyor ama 140 ı geçtiği de baya olmaya başladı.korkmaya başladım.insüline ne zaman geçiliyor???geçmi kaldım yoksa ben?kontrolümüz ctesi günü söyleceğm zaten ama sizden de bilgi almak istedim.canım çok sıkılıyor

arkadaşlar bende gebelik diyeti var.24.haftadan beri diyetle kontrol altına alabiliyordum ama şimdi yani 34 haftalık olduk .tokluk şekerim diyet yaptığımda halde 140 veya bazen 150 çıkıyor.110 -125 fln da çıktığı oluyor ama 140 ı geçtiği de baya olmaya başladı.korkmaya başladım.insüline ne zaman geçiliyor???geçmi kaldım yoksa ben?kontrolümüz ctesi günü söyleceğm zaten ama sizden de bilgi almak istedim.canım çok sıkılıyor

ece 78 gecmıs olsun benımde gebelık sekerım cıkmıstı testlerde dıyet yapamadım sadece dıkkat etım ama toklugun bıraz fazla canım bana doktorun soyledıgı 140 ı gecmeyecek tokluk ama yınede stres yapma tekrar bır dahılıye uzmanına gorun canım cunku stres de sekerı tetıklıyor...ailede seker varmı buda önemlı

evet annem şeker hastası malesef:(ctesi drumla ve diyetisyenimle randevum var.tekrardan bir görüşeceğim

Back
X