İnstadan silen ama numara silmeyen erkek

Kahvedeki dayının bile bi bu kadar haberi var bir şeylerden, o da 3-5 cümle kurabiliyor. O zaman kahvedeki dayı da kültürlü.

Kahvedeki dayıların, konu sahibinin buluştuğu adamlardan daha düzgün ve kültürlü olma olasılıkları çok yüksek.

Ağzı bu kadar pis, sohbetleri lağım çukurunu andıran bu adamlar kadar; oturup bu sohbetleri dinleyen de suçlu. Gerçi bir an düşündüm de; "Davul bile dengi dengine" demişler. Denk görmüş ki buluşmuş; yetmemiş 3 aydır aynı adamın peşinde.

Başta böyle değildi ya anlatamıyorum sanırım

Başta böyle değildi ya anlatamıyorum sanırım

Aslında kendileri anlatıyorlar şunu yaşadım bunu yaşadım diye bende aslında nasıl bi manyak die kesmedim sonda zaten seksin nasıl yapıldığını biliyoruz dedim göt oldu

Yani bi kız isimsiz sıfatsız böyle yüzüne sperm attırmayı filan bu kıroya nasıl izin verdiriyor diye düşündürttü

Yani niye biri birine özel seks hikayesini anlatır hele de bakire birine amacı etkilemek gibi geldi diyorum

Tam olarak ne zaman böyle değildi ; instagramdan yazışıp, şu mekanda buluşalım mı derken mi ?

Diyelim ki adam hakikaten dengesizin biri. Gündelik hayattan, kendinizden bahsederken bir anda size özel hayatına dair mahrem detayları anlattı. Siz de o anın şokuyla tepki gösteremediniz ve dinlemiş bulundunuz. Bu noktadan sonra tercihler devreye giriyor.

Siz bu konuşmaları göz ardı etmek, adamı silmek yerine; adam için forumda birden fazla konu açtınız ve adamın anlattığı tüm iğrenç detayları paylaştınız.

İşte, fakir olsa şimdiye adını unuturdu.

Sevmek ve sevilmek istiyorum dedi

Unutmuştur

Onları anlattıktan sonra görüşmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…