- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Canım adam zaten art nıyetlı ve seni kullanmak istemiş sende bunu kabul etmemişsin haklı olarak ve en dogrusunu yapmışssın.Şimdi nerden sıldı sılmedı hıc dusunme ve oyle bırıyle konusman bıle hata hemen onu engellemelısın.Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Canım adam zaten art nıyetlı ve seni kullanmak istemiş sende bunu kabul etmemişsin haklı olarak ve en dogrusunu yapmışssın.Şimdi nerden sıldı sılmedı hıc dusunme ve oyle bırıyle konusman bıle hata hemen onu engellemelısın.
Siz de neredeyse izin verecekmişsiniz.Böyle bir adamdan ucuz kurtulmuşsunuz.Yani bi kız isimsiz sıfatsız böyle yüzüne sperm attırmayı filan bu kıroya nasıl izin verdiriyor diye düşündürttü
Nasıl ya?Siz bakire değil misiniz?Aslında kendileri anlatıyorlar şunu yaşadım bunu yaşadım diye bende aslında nasıl bi manyak die kesmedim sonda zaten seksin nasıl yapıldığını biliyoruz dedim göt oldu
Bakire.Nasıl ya?Siz bakire değil misiniz?
Ee biliyorum demiş ama g..olmuş.Hayır adamda buna kı..gülmüştür.Birisi konu sahibine teorikle pratiğin farklı olduğunu söylese mi acaba?Bakire.
Çok kere söylendi, umrunda değil. Zarı duruyorsa olay bitmiştir.Ee biliyorum demiş ama g..olmuş.Hayır adamda buna kı..gülmüştür.Birisi konu sahibine teorikle pratiğin farklı olduğunu söylese mi acaba?
Nasıl ya?Siz bakire değil misiniz?
Ee biliyorum demiş ama g..olmuş.Hayır adamda buna kı..gülmüştür.Birisi konu sahibine teorikle pratiğin farklı olduğunu söylese mi acaba?
1 bütün konularınız neden böyle garip
2 adamın bütün değişik fan. Neden burda anlatiyorsun beğenmiyorsan ne görüşuyorsun sanane fan.den
3. Altıntı yapıp neden mesajı saçma bir biçimde üstte yazıyorsun alıntınin altına yazmak yerine
Aklımda tuhaf sorular
Arkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben...www.kadinlarkulubu.com
Ay şu konunu görünce hatırladım seni adamların yakasından bi düşsen mi yatakmış rehberden silinmemeye he hepsi sana aşık ondan seni silemiyorlar
Ayakdan mı bahsediyoruz burada?Sizi ne ilgilendirir alacaklarını alamadıkları için siliyorlar
Yapınca görürsün aynı mı değil mi.Lütfen ayaktan başlama ama.Seksi bilmek için yapmak şart değil yani
Asuman krause nin bir şarkısı vardıYaşayanın başı göge ermiyor ben sevgi arıyorum önce ten değil
Aynen bence de. Ayağını yorganına göre uzatsın her şey sırayla.Yapınca görürsün aynı mı değil mi.Lütfen ayaktan başlama ama.
Aynen bence de. Ayağını yorganına göre uzatsın her şey sırayla.
Ayakdan mı bahsediyoruz burada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?