İnstadan silen ama numara silmeyen erkek

İlerisi de olmaz dedi yani ben evine gideceğim hep ama ilerisi yok gelecek yok kullanılmak gibi geldi bana
Yani şöyle siz seks yapmak istemiyorsanız sadece o istedi diye yaparsanız evet bu kullanmak olur ama siz de sevişmek isterseniz kim tutar sizi bu kullanılmak olmaz.

Ben sandım ki ayağına aşığım vs deyince iş sevgililğe vs gider ama direk ayakbuddy gitti ve ayak ve seks dışı muhabbet olmayınca insan tiksiniyor ondan kullanılma zaten
Yani şöyle siz seks yapmak istemiyorsanız sadece o istedi diye yaparsanız evet bu kullanmak olur ama siz de sevişmek isterseniz kim tutar sizi bu kullanılmak olmaz.

Ben sandım ki ayağına aşığım vs deyince iş sevgililğe vs gider ama direk ayakbuddy gitti ve ayak ve seks dışı muhabbet olmayınca insan tiksiniyor ondan kullanılma zaten
Size bir tavsiyede bulunayım, bir erkek ayaktan başlıyorsa o iş sevgiliğe gitmez. Öyle fantazisi olan adam bir ilişki istiyorsa zaten “gel bir ayağını yalayam” diye başlamaz. O baya bildiğin fantazilerine malzeme arıyordur. Abazadır da o.

Demek ki adam sizinle değil ayağınızla evlenmek istiyor. Bence ayağınızın da bu işe gönlü varsa size de verdim gitti demek düşer.

kafanız karışsın işte aklınızda böyle soru işaretleri oluşsun diye ya da boşta kalırsa tekrar aynı teklifleri sunmak için seks için gelen var zaten diyen bu tarz konuşmalar yapandan adamdan olmaz bence yolunuza bakın bu adamın tek derdi kullanıp atmak mutlu etmez sizi

Ayak parmaklarınızı mı emcükledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…