- 19 Nisan 2022
- 4.523
- 49.741
- 458
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Yani şöyle siz seks yapmak istemiyorsanız sadece o istedi diye yaparsanız evet bu kullanmak olur ama siz de sevişmek isterseniz kim tutar sizi bu kullanılmak olmaz.İlerisi de olmaz dedi yani ben evine gideceğim hep ama ilerisi yok gelecek yok kullanılmak gibi geldi bana
OhaaVar sanıyorlar sonra diyorum ben uzak duruyorum yani istemiyorum bu ayak yalatmamı istedi ama isimsiz sıfatsız arada sırada mı ne gidecekmişim
Bu hanımefendi daha sakin çıktı burdan ekmek yok bizehemen lütfenn bekliyorum
yok ya bağlanır sana evine gidersen, hatta baktın niyeti yok gibi hamile kalİlerisi de olmaz dedi yani ben evine gideceğim hep ama ilerisi yok gelecek yok kullanılmak gibi geldi bana
yok ya bağlanır sana evine gidersen, hatta baktın niyeti yok gibi hamile kal
Bu hanımefendi daha sakin çıktı burdan ekmek yok bize
Totosunu arşa değdirmişsin iyice silerse silsin deyip geçsene zaten uymuyormuş sana. Arada hoşlanma yok duygu yok bir şey yok.İnstadan sildi neden dedim sebepsiz dedi tekrar sordum bi sebebi yok dedi bu arada
Öylede senin istediğin şeyle adamın ki farklı farkındasın dimi?Beğendiğim için olabilir mi
aman amann teşekkürlerÇocuğu da size veririm
Yani şöyle siz seks yapmak istemiyorsanız sadece o istedi diye yaparsanız evet bu kullanmak olur ama siz de sevişmek isterseniz kim tutar sizi bu kullanılmak olmaz.
Seyirlik değil ömürlük olsun şarkısını gönderseydinVar sanıyorlar sonra diyorum ben uzak duruyorum yani istemiyorum bu ayak yalatmamı istedi ama isimsiz sıfatsız arada sırada mı ne gidecekmişim
Öylede senin istediğin şeyle adamın ki farklı farkındasın dimi?
Madem öyle adamı reddetmeseydin.
şimdi bu kişi ayak fetişi olan mı yoksa başkası mı?Ben sandım ki ayağına aşığım vs deyince iş sevgililğe vs gider ama direk ayakbuddy gitti ve ayak ve seks dışı muhabbet olmayınca insan tiksiniyor ondan kullanılma zaten
Sen ayağına aşığım diyince ben de evlenicez zannettimBen sandım ki ayağına aşığım vs deyince iş sevgililğe vs gider ama direk ayakbuddy gitti ve ayak ve seks dışı muhabbet olmayınca insan tiksiniyor ondan kullanılma zaten
Size bir tavsiyede bulunayım, bir erkek ayaktan başlıyorsa o iş sevgiliğe gitmez. Öyle fantazisi olan adam bir ilişki istiyorsa zaten “gel bir ayağını yalayam” diye başlamaz. O baya bildiğin fantazilerine malzeme arıyordur. Abazadır da o.Ben sandım ki ayağına aşığım vs deyince iş sevgililğe vs gider ama direk ayakbuddy gitti ve ayak ve seks dışı muhabbet olmayınca insan tiksiniyor ondan kullanılma zaten
Senin konular 3 aşağı 5 yukarı bu eksende dönüyor farkında mısın? Bi sevişsen bi şeyin kalmayacak benceBaşta ayak ne olacak dedim ama baktım hep seks muhabbeti adam değişmiyor bağlanmıyor da boşverdim ama üzdü
Demek ki adam sizinle değil ayağınızla evlenmek istiyor. Bence ayağınızın da bu işe gönlü varsa size de verdim gitti demek düşer.Ben sandım ki ayağına aşığım vs deyince iş sevgililğe vs gider ama direk ayakbuddy gitti ve ayak ve seks dışı muhabbet olmayınca insan tiksiniyor ondan kullanılma zaten
Ayak parmaklarınızı mı emcükledi?Ben sandım ki ayağına aşığım vs deyince iş sevgililğe vs gider ama direk ayakbuddy gitti ve ayak ve seks dışı muhabbet olmayınca insan tiksiniyor ondan kullanılma zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?