eflinam Guru Pro Üye 7 Haziran 2012 5.058 1.644 398 41 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sl_12 #121 zerenteacher .!.: Ay ne olur ıspatlamasınlar ,İnsanlar abartmaya başladı sosyal medyalarda , dün bir arkadaşın paylaşımı vardı , sevgili yapmış galiba yeni, çocuk kızın her övgü sözünden sonra kıza 100 lira yapıştıordu, ben izlerken utandım Genişletmek için tıkla... Sevgilisi hacı sabancı mi ki acaba?
zerenteacher .!.: Ay ne olur ıspatlamasınlar ,İnsanlar abartmaya başladı sosyal medyalarda , dün bir arkadaşın paylaşımı vardı , sevgili yapmış galiba yeni, çocuk kızın her övgü sözünden sonra kıza 100 lira yapıştıordu, ben izlerken utandım Genişletmek için tıkla... Sevgilisi hacı sabancı mi ki acaba?
zerenteacher Guru Kayıtlı Üye 4 Mart 2012 1.382 4.759 333 İzmir 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sl_12 #122 eflinam .!.: Sevgilisi hacı sabancı mi ki acaba? Genişletmek için tıkla... Değil ama görgüsüzün teki olduğu kesin
eflinam .!.: Sevgilisi hacı sabancı mi ki acaba? Genişletmek için tıkla... Değil ama görgüsüzün teki olduğu kesin