Hiç bir zaman boy boy fotograf koymadım bir tane hikayede normal toplu yemek fotografımız vardı bir tanede hikayede eşim ben kız kardeşi olan fotografımız vardı. Gıcık gitmiyorum sadece insanlar tarafından takip edilmemden rahatsız oldumBen de seyi anlamadim. Ispat derken ne demek istiyosunuz cogunuz?
Instagram zaten paylasim yeri. Kocamla mutlu oldugum bir ani, arkadaslarimla güzel bir gunumu paylasmayacaksam ne paylasacagim?
Yani sosyal medya kullanip, paylasim yapanlara gicik olmaniz tuhaf degil mi? Sizce de bir terslik yok mu?
Sen boy boy fotograf koyup birden sirf onlari silersen tabii ki kotu bi'sey gelir akla.
O kişiler bendede var özellikle küs oldugum arkadaslarım ilk durumuma bakıyorBir de soyle bir versiyonu var: her koydugunuz story yi once o goren eksiksiz hepsini takip eden ama fotograflarinizi kirk yilda bir begenen, asla telefon acip da bir nasilsin iyi misin demeyen akraba
küs olduğunuz arkadaşınızı neden sosyal mecralarda tutuyosunuz ki .ben hiç yapamıyorum. küssem ve geçiçi de değilse bu durum, kesinlikle hayatımı takip etmesine izin vermiyorumO kişiler bendede var özellikle küs oldugum arkadaslarım ilk durumuma bakıyor
Hiç bir zaman boy boy fotograf koymadım bir tane hikayede normal toplu yemek fotografımız vardı bir tanede hikayede eşim ben kız kardeşi olan fotografımız vardı. Gıcık gitmiyorum sadece insanlar tarafından takip edilmemden rahatsız oldum
O kişiler bendede var özellikle küs oldugum arkadaslarım ilk durumuma bakıyor
Çok haklısınız gerçekten..Ben de seyi anlamadim. Ispat derken ne demek istiyosunuz cogunuz?
Instagram zaten paylasim yeri. Kocamla mutlu oldugum bir ani, arkadaslarimla güzel bir gunumu paylasmayacaksam ne paylasacagim?
Yani sosyal medya kullanip, paylasim yapanlara gicik olmaniz tuhaf degil mi? Sizce de bir terslik yok mu?
Sen boy boy fotograf koyup birden sirf onlari silersen tabii ki kotu bi'sey gelir akla.
Bende eşim ile atarım ama altına canım kocişkomla kahvaltı keyfisi yazmam meselaFotoğraf paylaşmayı da eşimle çektiğim fotoğrafları paylaşmayı da seviyorum. Ama günde 10 tane aşk dolu paylaşım yapmıyorum. Ya da paylaştığım fotoğrafların altına "bakın benim kocam var ve çok aşığız" mesajlı şeyler yazmıyorum. Ya emoji koyarım ya komik bişey yazarım.
Her fotoğraf paylaşan çok mutsuz her fotoğraf paylaşmayan çok mutlu diye bir şey de yok. İnsanlar gönlünce paylaşım yapar veya yapmaz bunu sorgulamak saçma geliyor bana açıkçası.
Sizin durumunuz içinse, var olan fotoğrafları sildiğiniz için sormuş arkadaşlarınız. Ben olsam -eğer çok yakın arkadaşımsa- hayırdır noluyor, bi sıkıntı yoktur inşallah diye sorarım.
Bende eşim ile atarım ama altına canım kocişkomla kahvaltı keyfisi yazmam mesela
ufak bir kalp veya bir çiçek atarım resmin altına yeter li
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?