- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Burda herkes bayan oldgu için koydum whatsabımda falnda var ben çok karşı değilim yanıProfil fotoğrafınızdaki siz değil misiniz?
Ama whatsabda tanımadgm kimse eklı olmadgı için sorun etmıyorumBurda herkes bayan oldgu için koydum whatsabımda falnda var ben çok karşı değilim yanı
Ya bir anda eşinizle tüm fotolarını ı kaldırdıysanız dikkat çekmiş olabilirGerçekten şaşırıyorum. Ben sosyal medyada eşimle olan tüm fotograflarımı kaldırdım. Zaten çok nadir fotograf çekilen çiftiz. Eşim çok yoğun çalışan biri fotograf çekilmeyi sevmiyor. Mutlulugumu dışarı yansıtmıyorum. İnsanlar sürekli mesaj atıyor sıkıntımı var boşanıyrmusun aranız mı bozuk. Aldatıldın mı? Tüm arkadaslarımın profilini düğün fotografları var. Eşlerininde öyle ama ben sevmiyorum bu tarz fotografları.. Gerçekten fotograf koyanlar çok mu mutlu bendemi sıkıntı var.. Fotograf koymayan insanlar mutsuz mu oluyor
Orada yazılanların bir tanesini yüzlerine soylememişlerdir emin olBiz de cok cok nadir hikayede paylasiriz.
Ben gözden nazardan korkuyorum acikcasi.
Cocuklarimini da cok paylasmiyorum.
Benim anlamadigim ayni evde yasayan insanlar neden dogum gunu evlilik yildonumu gibi ozel gunleri oradan kutlar.
Bu adam yada kadin yada cocuklariniz eve gelmiyor mu
Yuzune soylesene.
İyiymiş heBurda herkes bayan oldgu için koydum whatsabımda falnda var ben çok karşı değilim yanı
bazen malasef mutluluğun sembolü olabiliyor.mesala bende bi kere ona çok kızdığım da bütün fotoglarimizi silmiştim instagramdan..sen misin silen o.da beni instagramdan silmişti..yani artık sosyal medya her bakımdan güçlü olmaya başladi geçen bir haber okumustum çeşmede bir plaj takipçi sayisi 3 bin altında olanları almıyormuş .saçmalığa bak ! Bu saçmalığı duyduktan sonra bizimkisi daha masumane görünmüştü gözümeGerçekten şaşırıyorum. Ben sosyal medyada eşimle olan tüm fotograflarımı kaldırdım. Zaten çok nadir fotograf çekilen çiftiz. Eşim çok yoğun çalışan biri fotograf çekilmeyi sevmiyor. Mutlulugumu dışarı yansıtmıyorum. İnsanlar sürekli mesaj atıyor sıkıntımı var boşanıyrmusun aranız mı bozuk. Aldatıldın mı? Tüm arkadaslarımın profilini düğün fotografları var. Eşlerininde öyle ama ben sevmiyorum bu tarz fotografları.. Gerçekten fotograf koyanlar çok mu mutlu bendemi sıkıntı var.. Fotograf koymayan insanlar mutsuz mu oluyor
Sizene benım sevabımdan gunahımdan sevgli yapmak daha günah bence siz milletin gunahlarınzla ilgileneceginize kendınıze bakın bir ben soruya ornek olarak yazdım boş yorum yapmak içn yapmayın ya gerçektenİyiymiş he
Herkese açık platforma fotoğraf koymak günah değil ama takipçilerinizi kendiniz seçeceğiniz platforma koymak günah
Sadece kadınlar yok gayet erkekler de kullanıyor giriyor
Hatta ben dün sevgilimle beraber bakındım buraya gördük fotoğrafınızı, oraya +1 günah ekleyelim
İstedgim yere istedgm fotoğrafı koyarım bu sizi ılgılendrmez gunahıda sevabıma bana boş konuşmayında kendi gunahınıza bakınSizene benım sevabımdan gunahımdan sevgli yapmak daha günah bence siz milletin gunahlarınzla ilgileneceginize kendınıze bakın bir ben soruya ornek olarak yazdım boş yorum yapmak içn yapmayın ya gerçekten
Konudan bağımsız ama bende instagram da hiç foto paylaşmayan, sadece milleti röntgenlemek için kullananların takibini kabul etmiyorum
Burda herkes bayan oldgu için koydum whatsabımda falnda var ben çok karşı değilim yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?