- 18 Kasım 2012
- 50
- 11
- 88
- Konu Sahibi Teenagewoman
-
Hangi butik adi nearkadasımın annesinin bürosu var adres olarak ev yok. Annesi biliyor ama bulastırmak istemiyoruz sonucta kendimiz yaptık. Adam birde yüzsüz !!! Şikayet edebileceğimiz biyer varmı? Sonucta vergi ödemiyo yanlış bilmiyosam
Sadece söze güvenip alışveriş yaparsanız başınıza bunların gelmesi çok olası. Şu durumda hiç bir şey yapamazsınız. Üzerine bir bardak su için. Bu da size ders olsun. Bundan sonra güvenilir internet sitelerinden garantili alışveriş yapın.Merhaba Hanımlar, yardımınıza ihtiyacım var !!
Arkadaşım instagramdaki bir butik mağazadan çanta siparişi verdi ağustosta. adam bize yanlış çanta yolladı. durumu bildirdik ve iade edip istediğimizi yollamasını söyledik. Ogün bugundür ne gelen var ne giden!!
sürekli 'yarın elinizde olur, kargoyu arıcam şimdi, benim suçum değil, ' gibi bahanelerle bizi oyalıyor. parayı iade etmesini istediğimizde ' hesap numaranızı verin, yarın yatıracağım ' vs vs diyerek bizi ayakta uyutmaya calısıyor. whatsapptan yazdıgımızda cevrimiciyse cıkıyor ve 2 saate yakın girmiyo. girdiğindede cevap vermiyo. Bugun yine ağır konuştum dediği şey ' telefonun sahibi burda değil, gelince iletirim'. Herif iş adamı sanki!!
Bu işten parayı nasıl kurtarırız bilmiyoruz. yazıyoruz olmuyo, arıyoruz açmıyo. Parayı aldı, ne cantayı yolluyo, ne de para iadesi yapıyo. anne babayı karıstırmak istemiyoruz. poliste ilgilenmez fatura vs sıkıntısından.
Nereye şikayet edebiliriz ? bu işin içinden nasıl çıkabiliriz?? Yardım edin
aynı şey arkadaşın başına geldi telefonlarına da cevap vrmiyolardı istanbulda bir butik..Merhaba Hanımlar, yardımınıza ihtiyacım var !!
Arkadaşım instagramdaki bir butik mağazadan çanta siparişi verdi ağustosta. adam bize yanlış çanta yolladı. durumu bildirdik ve iade edip istediğimizi yollamasını söyledik. Ogün bugundür ne gelen var ne giden!!
sürekli 'yarın elinizde olur, kargoyu arıcam şimdi, benim suçum değil, ' gibi bahanelerle bizi oyalıyor. parayı iade etmesini istediğimizde ' hesap numaranızı verin, yarın yatıracağım ' vs vs diyerek bizi ayakta uyutmaya calısıyor. whatsapptan yazdıgımızda cevrimiciyse cıkıyor ve 2 saate yakın girmiyo. girdiğindede cevap vermiyo. Bugun yine ağır konuştum dediği şey ' telefonun sahibi burda değil, gelince iletirim'. Herif iş adamı sanki!!
Bu işten parayı nasıl kurtarırız bilmiyoruz. yazıyoruz olmuyo, arıyoruz açmıyo. Parayı aldı, ne cantayı yolluyo, ne de para iadesi yapıyo. anne babayı karıstırmak istemiyoruz. poliste ilgilenmez fatura vs sıkıntısından.
Nereye şikayet edebiliriz ? bu işin içinden nasıl çıkabiliriz?? Yardım edin
aynı şey arkadaşın başına geldi telefonlarına da cevap vrmiyolardı istanbulda bir butik..
ben aradım numaramı bilmeyince açtılar bende ben xx kişisi adına arıyorum ,x hanımın tarafınızdan almış olduğu ürünün hatalı kargolanması sebebi ile iadesi söz konusuyken kayıt altında bulunan görüşmelerinizin neticesinde küçük çapta yolsuzluk tespit etmiş bulunuyoruz dedim,karşıdaki hatun tahminim altına edecekti..ürün için fatura kesmemişsiniz bu zaten yasa dışı direkt suça giriyor ve caydırıcı adli cezaları mevcut dedim...biraz toparlayıcı cümlelerle giriş yapınca kim olduğumu dahi sormadılar..
sadece 3 gün sonra para arkadaşın hesabındaydı
adını burdan söylemem ne kadar doğrudur bilmiyorum üyeliğim var bayadır ama aktif kullanmıyorum siteyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?