- 1 Ocak 2017
- 764
- 289
- 103
- Konu Sahibi bilge_nmbs
-
Bakmazsan çıkmaz diye birşey yok ki çıkıyor eşinizin takip-takipçi kısmında bakanlar takip edenler beğenenler varsa onlarda eşinizin keşfetinde öneri olarak çıkıyor.Kızlar akşam akşam mahvoldum ya. 5 senedir evliyiz öncesindede 4 sene sevgiliydik. Eşim öyle pek karı kız meraklısı tiplerden değildir. Normal bir hayatımız var. Evde sürekli dip dibeyiz birbirimizden ayrılamayız. Eşim işe bile zor gider. Bazen annem beni kalmaya çağırır gitme özlüyorum der. Telefonu hep ortalıkta durur. Ev iş dışında biyere gitmez. Cinsel hayatımızda çok iyi. Eşim sürekli beni ne kadar sevdiğinden ne kadar güzel olduğumdan bahseder. Çocuk yok. olsun istiyoruz. Biz birbirimizin instagramlarına girmeyiz. Bir kaç yerde böyle keşfette çıkan şeyleri görünce aklıma düştü bi aç dedim komple çıplak kadın dolu. Tabiki ben bakmıyorum diyo ama bu belli bir şey. Bakmazsan çıkmaz. Bende neden çıkmıyor. Birden panik atağım tuttu elim ayağım titriyo ne düşüneceğimi şaşırdım. Yani sebebi ne bunun anlayamıyorum bana bir akıl verin ya. Böyle şeylere tahammülüm yoktur benim
Arama kısmında yok sadece keşfette çıkıyo ama bir iki tane değil baya bir çok. Ben bakmadım çok instagrama girmiyorum zaten diyo. Foto falan paylaşmaz öyle huyları yoktur. Ama girmese bile neden çıksın yaniÇıplak kadını aratıyor mu yani? Benim keşfetimde hep yemek, turlar, eğitim 1.sınıf falan filan çıkıyor. Eşimin de hep burçlar, siyaset ve evlilik karı koca sözleri. Aslında eşim instagrama çok girmez. Bunları da özel olarak arattığını düşünmüyorum. Sanırım denk gelip görünce baktı ondan mı çıkıyor?
Eşiniz ne dedi peki? Arattım mı dedi rastgele mi baktım dedi?
%99 siyaset ve tarih sayfalarına bakarım ama keşfetimde yemek tarifi estetik güzellik sayfaları da cok fazla cıkıyor.Algoritma olayı var ama ne oranda etkiliyor bilmiyorum.Bence birbirinizin instagramına bakmamaya devam edin.Kızlar akşam akşam mahvoldum ya. 5 senedir evliyiz öncesindede 4 sene sevgiliydik. Eşim öyle pek karı kız meraklısı tiplerden değildir. Normal bir hayatımız var. Evde sürekli dip dibeyiz birbirimizden ayrılamayız. Eşim işe bile zor gider. Bazen annem beni kalmaya çağırır gitme özlüyorum der. Telefonu hep ortalıkta durur. Ev iş dışında biyere gitmez. Cinsel hayatımızda çok iyi. Eşim sürekli beni ne kadar sevdiğinden ne kadar güzel olduğumdan bahseder. Çocuk yok. olsun istiyoruz. Biz birbirimizin instagramlarına girmeyiz. Bir kaç yerde böyle keşfette çıkan şeyleri görünce aklıma düştü bi aç dedim komple çıplak kadın dolu. Tabiki ben bakmıyorum diyo ama bu belli bir şey. Bakmazsan çıkmaz. Bende neden çıkmıyor. Birden panik atağım tuttu elim ayağım titriyo ne düşüneceğimi şaşırdım. Yani sebebi ne bunun anlayamıyorum bana bir akıl verin ya. Böyle şeylere tahammülüm yoktur benim
Yani yaptığına göz mü yumuyum%99 siyaset ve tarih sayfalarına bakarım ama keşfetimde yemek tarifi estetik güzellik sayfaları da cok fazla cıkıyor.Algoritma olayı var ama ne oranda etkiliyor bilmiyorum.Bence birbirinizin instagramına bakmamaya devam edin.
Açıp özellikle baktığını sanmıyorum,bir tane denk gelip 30snden fazla baktıysa art arda benzer videolar düşüyor.Evet kızdınız tartıştınız ama bunun için daha fazla ne yapabilirsiniz,sana inanıyorum güveniyorum deyip devam edin.Yani yaptığına göz mü yumuyum
Tabiki de bakmıyorum diyecek hangi erkek evet baktım diyor ki. Takipleştiği kişiler beğeniyor olsa birkaç tane önüne belki düşerdi ama full doluysa hiç boşuna ben bakmadım demesin. Ben de eski sevgilimin keşfetinde öyle şeyler görmüştüm sonra beğendiklerine de girdim orası full öyle fotoğraflarla doluydu bir de utanmadan hepsini beğenmiş ve bu erkek kişisi de sözde kız meraklısı bir tip değildi kendisini bana o şekilde tanıtmıştı ve sözde beni aşırı seviyordu sürekli iltifatlar edip bir saniye bensiz duramamalar falan. Görünce şok olmuştum o yüzden. Gözünle gördüğünü dahi inkar ederler her zaman bu böyledir zaten kabullenen erkek çok nadir oluyor bir de "arkadaşım benim hesabımdan beğenmiş" gibi saçma sapan bahaneleri vardı.Kızlar akşam akşam mahvoldum ya. 5 senedir evliyiz öncesindede 4 sene sevgiliydik. Eşim öyle pek karı kız meraklısı tiplerden değildir. Normal bir hayatımız var. Evde sürekli dip dibeyiz birbirimizden ayrılamayız. Eşim işe bile zor gider. Bazen annem beni kalmaya çağırır gitme özlüyorum der. Telefonu hep ortalıkta durur. Ev iş dışında biyere gitmez. Cinsel hayatımızda çok iyi. Eşim sürekli beni ne kadar sevdiğinden ne kadar güzel olduğumdan bahseder. Çocuk yok. olsun istiyoruz. Biz birbirimizin instagramlarına girmeyiz. Bir kaç yerde böyle keşfette çıkan şeyleri görünce aklıma düştü bi aç dedim komple çıplak kadın dolu. Tabiki ben bakmıyorum diyo ama bu belli bir şey. Bakmazsan çıkmaz. Bende neden çıkmıyor. Birden panik atağım tuttu elim ayağım titriyo ne düşüneceğimi şaşırdım. Yani sebebi ne bunun anlayamıyorum bana bir akıl verin ya. Böyle şeylere tahammülüm yoktur benim
Ha bir de bu kişi de instagramı aktif kullanmadığını söylerdi hep :) sadece profil fotoğrafı vardı bir şey paylaşmazdı falan tam olarak anlattığınız şekil yani. Ama nedense yüzlerce çıplak kadın beğenmişTabiki de bakmıyorum diyecek hangi erkek evet baktım diyor ki. Takipleştiği kişiler beğeniyor olsa birkaç tane önüne belki düşerdi ama full doluysa hiç boşuna ben bakmadım demesin. Ben de eski sevgilimin keşfetinde öyle şeyler görmüştüm sonra beğendiklerine de girdim orası full öyle fotoğraflarla doluydu bir de utanmadan hepsini beğenmiş ve bu erkek kişisi de sözde kız meraklısı bir tip değildi kendisini bana o şekilde tanıtmıştı ve sözde beni aşırı seviyordu sürekli iltifatlar edip bir saniye bensiz duramamalar falan. Görünce şok olmuştum o yüzden. Gözünle gördüğünü dahi inkar ederler her zaman bu böyledir zaten kabullenen erkek çok nadir oluyor bir de "arkadaşım benim hesabımdan beğenmiş" gibi saçma sapan bahaneleri vardı.
Benim keşfetimde de hep parfüm videoları var. Maalesef bir şeyi ne kadar arıyorsak ya da o tarz videolar izliyorsak keşfet onunla doluyor.Kızlar akşam akşam mahvoldum ya. 5 senedir evliyiz öncesindede 4 sene sevgiliydik. Eşim öyle pek karı kız meraklısı tiplerden değildir. Normal bir hayatımız var. Evde sürekli dip dibeyiz birbirimizden ayrılamayız. Eşim işe bile zor gider. Bazen annem beni kalmaya çağırır gitme özlüyorum der. Telefonu hep ortalıkta durur. Ev iş dışında biyere gitmez. Cinsel hayatımızda çok iyi. Eşim sürekli beni ne kadar sevdiğinden ne kadar güzel olduğumdan bahseder. Çocuk yok. olsun istiyoruz. Biz birbirimizin instagramlarına girmeyiz. Bir kaç yerde böyle keşfette çıkan şeyleri görünce aklıma düştü bi aç dedim komple çıplak kadın dolu. Tabiki ben bakmıyorum diyo ama bu belli bir şey. Bakmazsan çıkmaz. Bende neden çıkmıyor. Birden panik atağım tuttu elim ayağım titriyo ne düşüneceğimi şaşırdım. Yani sebebi ne bunun anlayamıyorum bana bir akıl verin ya. Böyle şeylere tahammülüm yoktur benim
Mesela reels kaydırıyoruz ama bir reels ilgimizi çekiyor da sonuna kadar izliyoruz ya, artık hep o türden reels çıkıyor keşfete. Maalesef izliyor eşiniz o kadınları.Kızlar akşam akşam mahvoldum ya. 5 senedir evliyiz öncesindede 4 sene sevgiliydik. Eşim öyle pek karı kız meraklısı tiplerden değildir. Normal bir hayatımız var. Evde sürekli dip dibeyiz birbirimizden ayrılamayız. Eşim işe bile zor gider. Bazen annem beni kalmaya çağırır gitme özlüyorum der. Telefonu hep ortalıkta durur. Ev iş dışında biyere gitmez. Cinsel hayatımızda çok iyi. Eşim sürekli beni ne kadar sevdiğinden ne kadar güzel olduğumdan bahseder. Çocuk yok. olsun istiyoruz. Biz birbirimizin instagramlarına girmeyiz. Bir kaç yerde böyle keşfette çıkan şeyleri görünce aklıma düştü bi aç dedim komple çıplak kadın dolu. Tabiki ben bakmıyorum diyo ama bu belli bir şey. Bakmazsan çıkmaz. Bende neden çıkmıyor. Birden panik atağım tuttu elim ayağım titriyo ne düşüneceğimi şaşırdım. Yani sebebi ne bunun anlayamıyorum bana bir akıl verin ya. Böyle şeylere tahammülüm yoktur benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?