• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram, kolay erişilme

46M6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
1.771
2.687
133
Kızlar bu instagram olsun sosyal medyanın her mecrası olsun size de artık cidden tehlikeli gelmiyor mu? İnsanlar bir tıkla onbinlerce kişiye ulaşabiliyor mesaj atabiliyor hakaret edebiliyor.Geçenlerde hesabım açıktı mesela bir story paylaşmıştım o konumdan bir sürü insan ekleyip istek attı bunu herkese yapıyorlar ondan hiç şüphem yok. Hatta o mekandan birisi karşımıza geldi oturdu dikkat çekmeye çalıştı.Hesabım kapalı olduğu halde indtagramda grup mesajlarına beni dahil etmiş bot hesaplar engelleyip spamlasam da böyle şeylere maruz kaldım. İnsanların bu cürreti gerçekten fazla değil mi?

Herkese kapat, gruplara iznin olmadan dahil olma özelliğini kapat :)
Bilinçli kullanınca sıkıntı olmuyor.
Yaptım canım, bi ara buraya resmini de atıcam hatta geçenlerde birisi fotograf atmış korkudan açamadım engelledim

Bu tip mecraların kullanım amaçlarını, şartlarını, kurallarını, açıklarını bildiğiniz halde kullanıp sonra şikayet etmek bana anlamsız geliyor açıkçası.
Ne yani? Fotograf paylaştım diye taciz mi edileyim?

Hahahaaj nesi güzel kız eksn mi cikiyor diyorsun
İns olmasa naparız nasıl hava atarız milleti nasıl dikizleriz
1595254849330.webp

Hiç başıma böyle bir şey gelmedi. Hesabım açık olsun veya olmasın istemediğim kişileri silip engelleyebilirim. Zaten oraya koyduğumuz fotoğraflar insanların görmesinde sıkıntı olmayacağını düşündüğümüz fotoları koyuyoruz. Sapık ruhlu insanlar elbette var öyle birine denk gelince engelleyip geç gruplar içinde izin isteme özelliğini aç

Profilinizi açık şekilde kullanırsanız bu şekilde geri dönüşler almanız muhtemel. Yani hem profiliniz açık, hem bulunduğunuz yeri etiketliyorsunuz. Haliyle oradaki aranangiller size doğru yol alacaktır:) yani haklılar demiyorum ama olağan bir şey bu.. profili açık kullanmak demek arkadaşım olmayanlar da benimle etkileşime girebilsin demek. E bu durumda şikayetçi olmanız da tuhaf oluyor.

Hiçbirisini kullanmıyorum.. Nişanlandığım zaman eşimle birlikte kapattık daha da açmadık.. hayatımızda birşye kaybetmedik daha çok şey kazandık tele dokunmadk beraberken ama burayı keşfettim işte burdan çıkamıom şimdi 😂😂😂😂

Profilinizi açık şekilde kullanırsanız bu şekilde geri dönüşler almanız muhtemel. Yani hem profiliniz açık, hem bulunduğunuz yeri etiketliyorsunuz. Haliyle oradaki aranangiller size doğru yol alacaktır:) yani haklılar demiyorum ama olağan bir şey bu.. profili açık kullanmak demek arkadaşım olmayanlar da benimle etkileşime girebilsin demek. E bu durumda şikayetçi olmanız da tuhaf oluyor.

Hesabım kapalı olduğu halde indtagramda grup mesajlarına beni dahil etmiş bot hesaplar engelleyip spamlasam da böyle şeylere maruz kaldım. ” kısmını okudunuz mu?
Kaldı ki burdaki şikayet benim onun bi başkasının hesabının açık kapalı olması değil insanların artık böyle platformalrda herkesin herkese erişebilmesine cürret etmesi aslında toplumsal bir şey söylüyorum son kısımda da bahseetiğim gibi.

Hesabım kapalı olduğu halde indtagramda grup mesajlarına beni dahil etmiş bot hesaplar engelleyip spamlasam da böyle şeylere maruz kaldım. ” kısmını okudunuz mu?
Kaldı ki burdaki şikayet benim onun bi başkasının hesabının açık kapalı olması değil insanların artık böyle platformalrda herkesin herkese erişebilmesine cürret etmesi aslında toplumsal bir şey söylüyorum son kısımda da bahseetiğim gibi.
Tamam, ben de diyorum ki hesaplarınıza erişime izin verirseniz bunlar olmaya devam edecektir. Açık kullanırsanız yakınmanız saçma. Mesaj gruplarına eklenmesi konusunda bir fikrim yok, benim mesajlarım da kısıtlı, arkadaşım olmayan mesaj atamıyor.
toplumsal olarak olarak bakacaksak eğer, evet haklısınız, bir cürretkarlık söz konusu malesef. Bazı kişiler ifşalıyor, görüyoruz, cinsel organ resmi atanlar mı neler neler var. Denk gelmedim ama iğrenç olaylar.

Back
X