İnstagram, kolay erişilme

Sizin zihniyetiniz o zaman söylr : açık giyindin tacizi hakettin? Kimin buna ne hakkı var?
Kaldı ki profilimde resimimim oldğu gönderim yok. Yoldan geçen biri bana durduk yere bir şey söylememeliyse sosyal medya da da böyle olması getekmez mi
Profilim açık olsa bile( postu bi daha okuyun kapalı olduğu zamandaki durumu da yazdım) kim buna neden cesaret ediyor? Profilim açıksa kime göre neye göre bu durumlara maruz kalıyorum? Benim gibi olan binlerce kişi hatta ünlüler bile var.
Hanimefendi o sizin yorumunuz. Ben ne dusundugumu belirttim. Unluler vs diyorsunuz da onlara gelen yorumlari da goruyorsunuzdur. Madem bu kadar rahatsizsiniz o zaman kullanmayiverirsiniz bu kadar basit.

Hanimefendi o sizin yorumunuz. Ben ne dusundugumu belirttim. Unluler vs diyorsunuz da onlara gelen yorumlari da goruyorsunuzdur. Madem bu kadar rahatsizsiniz o zaman kullanmayiverirsiniz bu kadar basit.
Birinin hesabı açık olunca bunlar normal diyen bir zihniyetiniz var. Sizin gibiler yüzünden bir sürü kadın günümüzde hala özgürlük savaşı veriyor. Azıcık kafanızı kaldırın.

Birinin hesabı açık olunca bunlar normal diyen bir zihniyetiniz var. Sizin gibiler yüzünden bir sürü kadın günümüzde hala özgürlük savaşı veriyor. Azıcık kafanızı kaldırın.
Bu konuda katılıyorum. Hesap açık olur kapalı olur. Kimsenin taciz etmeye hakki yok.

İyi de hesabı herkese açmak bir de üstüne konum paylaşmak filan etkileşime açığım demek. Herkes mesaj atabilir demek. Mesela bana herkes mesaj atamaz çünkü evliyim unumu eledim eleğimi astım mesaj gönderimine filan kapalı. Ama bekarken gruplarda vs yorum yaptığımda yazanlar oluyordu hiç de öyle ne cürretle yazıyorlar diye düşünmedim hatta eşimle de böyle tanıştım 😂

Hanımlar ben derdimi anlatamıyorum galiba.
Asıl sorum hangi ara buraya bu kadar bağımlı olup insanlara burdan erişmeye cürret eder olduk? Neden herkes her şeyin daha iyisini orada görüyor? Alternatifini orda arayan var, sizi etiketten bulup karşı masanıza oturan var, size müstehcen foto atan bile var. Hesabım gizli olduğu halde bunların yapılabildiğini gördüm. Yetiştireceğiniz nesili böyle hastalıklı insanlardan nasıl uzak tutucaz mesela?
Hesap gizli olduğunda etiketten nasıl görüyorlar onu anlamadım

Bana çok korkunç geliyor açıkçası :( ben zaten hiç kullanmadım da kardeşimin mesela 1000 takipçisi falan var cidden çok garip geliyor anlayamıyorum hiç.pek mutlu bir anım yok açıkçası ama olduğu zaman da fotoğraf çekip paylaşmak aklımın ucundan bile geçmiyor ya da gittiğim yeri paylaşmak falan.

Bana çok korkunç geliyor açıkçası :( ben zaten hiç kullanmadım da kardeşimin mesela 1000 takipçisi falan var cidden çok garip geliyor anlayamıyorum hiç.pek mutlu bir anım yok açıkçası ama olduğu zaman da fotoğraf çekip paylaşmak aklımın ucundan bile geçmiyor ya da gittiğim yeri paylaşmak falan.
Katılıyorum

Profilini acik birakip sonrada sikayet etmek cok anlamsiz🙄 benim hic bole dertlerim olmadi mesela cunku profilim gizli ve 1000 uzeri arkadaslik istegi var. Hic birini kabul etmiyorum mesela.. dm atanlarada cevap vermeyin cok
Mu zor🙄

Herseyini gizle
Malum apaçi çok aptal aptal yazıyorlar
Benim hesabım açık
Engelliyorum öyle tipleri
Instagram ı erkek bulmak için kullanmıyorum o yüzden kim yazmış kim ne yapmış kafama takmam
Instagram yararlı bir şekilde de kullanılabilir
Kültür sanat ,moda,diyet sayfalarını takip ederim çok güzel hesaplar var
Ama işte kullanmasını bilene sosyal medya yararlı birşey ilgi odağının ne olduğuna bağlı

Arkadasim satasacak baskasini bul. Sana diyorum ki kamuya acik yaptigin her paylasima herkes her istedigini yazacaktir bunu engelleyemezsin. Tipki suan senin bana yaptigin gibi.

Ee neden profil acik olur🙄 tanimadiklarida goruyo bunu biliyosun sonucta.. ama hesabini acik tutanda suc yok, dogruyu soyleyen birinde var dogru😂😂😂 agauah

Ee neden profil acik olur🙄 tanimadiklarida goruyo bunu biliyosun sonucta.. ama hesabini acik tutanda suc yok, dogruyu soyleyen birinde var dogru😂😂😂 agauah
Muhalefetlikten once şu yazdıklarımı satır satır bir daha oku anlama sıkıntını burdan hissettim “hesap kitliyken de “ ne olmuş yazıyor, bir daha da anlamadığın konulara yorum yapma.
bugun ki malum - pınarın gülteninin - kadın cinayetlerine duyar kasıp bana hesabın açıksa suçlusun zihniyetini de al git. Yazık bir de ilerde çocuk yetiştiricek senin gibiler.

Son düzenleme:
Muhalefetlikten once şu yazdıklarımı satır satır bir daha oku anlama sıkıntını burdan hissettim “hesap kitliyken de “ ne olmuş yazıyor, bir daha da anlamadığın konulara yorum yapma.
bugun ki malum - pınarın gülteninin - kadın cinayetlerine duyar kasıp bana hesabın açıksa suçlusun zihniyetini de al git. Yazık bir de ilerde çocuk yetiştiricek senin gibiler.
Agauhaah duyara bak😂 tuhaf yorum yapan sen ama suclu ben oldum😂😂😂 pinarla ne ilgisi var bunun? Privacy istiyorsan onun cizgisini once kendin olusturacaksin. Herseyini yaz o zaman hesap numarani tc nonu adresini.. sonrada kimsenin hic bisey yapmamasini bekle..iyi insanlarda var ama kotude var.. pembe dunyalarinizdan bi cikin bence.. biri bize yazabilir ama cevap verip vermemek bize kalmis dimi? Foto paylas paylasma o da bize kalmis, paylasmazsan dunyanin sonu degil.. hem herkese herseyini aciyorsun sonrada privacy istiyorsun, bu mumkun degil. Eminim bu dediklerimdende bisey anlamadin ama ben yinede anlattim. Ancak burda biri gelip yazarsa har har carlamayi bilir senin gibiler🙄😂

Buarada bir daha yazarken sana sorarim😂

İyi de hesabı herkese açmak bir de üstüne konum paylaşmak filan etkileşime açığım demek. Herkes mesaj atabilir demek. Mesela bana herkes mesaj atamaz çünkü evliyim unumu eledim eleğimi astım mesaj gönderimine filan kapalı. Ama bekarken gruplarda vs yorum yaptığımda yazanlar oluyordu hiç de öyle ne cürretle yazıyorlar diye düşünmedim hatta eşimle de böyle tanıştım 😂
Cok sukur guzel bi yorum.. selam yazsa biri taciz sayiyo bu bazi turk kadinlari😂 emoji atmis ece erkenmiydi ayni tepkiyi verdigi gibi😂

Yaw cevap verme cok mu zor🙄 engelle bas git madem.. yok illa tantana cikaracaklar.. aaayhhh bana cok yaziyolarrr.. heaa ok

Bu konuda katılıyorum. Hesap açık olur kapalı olur. Kimsenin taciz etmeye hakki yok.
İşte bu❤️
Tam da bunu demek varken kadının düşmanı gene kadın oluyor. Çok yazık.

Back
X