İnstagram, kolay erişilme

Instagram ilk ciktiginda cok kaliteli,güzel bir fotograf uygulamasiydi ama maalesef onun da miyadı doldu tıpkı facebook gibi olucak sonu.Benim instagram hesabim var ama profilimi kedi fotosu yapip ,kullanici adimi da adımın sadece sessiz harflerinden olan kismini kullaniyorum ve gizli hesap ayarinda.Storylerimi de cok sevdigim yakin arkadaslara göre ayarladim böylelikle hic sıkıntı yasamiyorum.Size de tavsiye ederim.Ne takip istegi ne bir dm hic bi sey gelmiyo :)

Instagram ilk ciktiginda cok kaliteli,güzel bir fotograf uygulamasiydi ama maalesef onun da miyadı doldu tıpkı facebook gibi olucak sonu.Benim instagram hesabim var ama profilimi kedi fotosu yapip ,kullanici adimi da adımın sadece sessiz harflerinden olan kismini kullaniyorum ve gizli hesap ayarinda.Storylerimi de cok sevdigim yakin arkadaslara göre ayarladim böylelikle hic sıkıntı yasamiyorum.Size de tavsiye ederim.Ne takip istegi ne bir dm hic bi sey gelmiyo :)
Kesinlikle 2012-2013 yıllarında sadeve iosta vardı ve efecti vs çok havalıydı şimdi facebooktan beter oldu

yaklaşık 5 yıldır sosyal medya hesabı kullanmıyorum. kafam pırıl pırıl
tavsiye ederim arkadaşlar :KK76:
Ben de facebook kapayali 3 yili gecti ,Instagrami da cok sınırlı ve ayarlari gizli kullaniyorum zaten.En iyisini yapmissiniz.Insanlarin derdi zoru ,kim nerede kiminle gezmis tozmus,yemis,icmis story si konusmak.Ayrica ciddi negatif enerjisi var nazar tarzinda.Cok tanik oldum.Basima da geldi.Soğuğum o yüzden sosyal medyaya.

Ben de facebook kapayali 3 yili gecti ,Instagrami da cok sınırlı ve ayarlari gizli kullaniyorum zaten.En iyisini yapmissiniz.Insanlarin derdi zoru ,kim nerede kiminle gezmis tozmus,yemis,icmis story si konusmak.Ayrica ciddi negatif enerjisi var nazar tarzinda.Cok tanik oldum.Basima da geldi.Soğuğum o yüzden sosyal medyaya.
Bence instagramı da kapatın bir şey kaybetmeyeceksiniz inanın

Hanımlar ben derdimi anlatamıyorum galiba.
Asıl sorum hangi ara buraya bu kadar bağımlı olup insanlara burdan erişmeye cürret eder olduk? Neden herkes her şeyin daha iyisini orada görüyor? Alternatifini orda arayan var, sizi etiketten bulup karşı masanıza oturan var, size müstehcen foto atan bile var. Hesabım gizli olduğu halde bunların yapılabildiğini gördüm. Yetiştireceğiniz nesili böyle hastalıklı insanlardan nasıl uzak tutucaz mesela?

Mesela siz de bunun olağan bir şey olduğunu düşünüp normalmiş gibi soruyorsunuz.
Esasında şikayet ettiğiniz şeyden pek de farkı yok.
Stalklamayı nasıl aldınız acaba?
Eminim aklınıza bir ilkokul işyeri kurs arkadaşınız geldiğinde numarası vs yoksa neler yapıyor Nasıl diye merak edip sosyal meydan hiç aratmıyorsunuzdur :)

Eminim aklınıza bir ilkokul işyeri kurs arkadaşınız geldiğinde numarası vs yoksa neler yapıyor Nasıl diye merak edip sosyal meydan hiç aratmıyorsunuzdur :)
Aratmıyorum, dedim ya kullanmıyorum.
Bana normal de gelmiyor "kişisel alana izinsiz girilmesinden" şikayet eden birinin bunu yapması.
Üstelik savunmanız da "herkes yapıyor"
Fark var mı?

Hiçbiri yok, mutluyum, tavsiye ederim.
Sadece sözlüğü kullanıyorum.

Twitter hesabım var , ama sahte isimle Tanıdığım hiç kimse bilmez (politik yorumlar için kullanıyorum)
Facebook hesabım var sahte isimle, hiç ekli arkadaşım falan yok Mesleki şeyler, Yabancı dil, bebek bakımı , haber sayfaları vs takip ediyorum
Instagram hiç anlamam zaten
Kafam cook rahat

Aratmıyorum, dedim ya kullanmıyorum.
Bana normal de gelmiyor "kişisel alana izinsiz girilmesinden" şikayet eden birinin bunu yapması.
Üstelik savunmanız da "herkes yapıyor"
Fark var mı?
İyi misiniz? Ben insanlara mesaj mı atın diyorum küfür yazın taciz mi edin diyorum? Ya da gittiği mekanşara gidin mi diyorum? Stalkla zorbalık aynı şey mi? Lütfen lincinizi de alın gidin teşekkürler yorumlat için. Toplumsal bir konu açmısım gelip nasıl saldıracağınızı şaşırdınız.

Twitter hesabım var , ama sahte isimle Tanıdığım hiç kimse bilmez (politik yorumlar için kullanıyorum)
Facebook hesabım var sahte isimle, hiç ekli arkadaşım falan yok Mesleki şeyler, Yabancı dil, bebek bakımı , haber sayfaları vs takip ediyorum
Instagram hiç anlamam zaten
Kafam cook rahat
Yavas yavas olması geteken bu olduğunu düşünüyorum tebrikler valla

Acik profil bir anlamda her turlu paylasiminizin kamuya acik olmasi demek. Dolayisiyla sizi her turlu insan takip edebilir, mesaj atabilir vs. Sapigi sapkini dahil. Acik profil yaparsaniz bunlari da goze almalisiniz.

İyi misiniz? Ben insanlara mesaj mı atın diyorum küfür yazın taciz mi edin diyorum? Ya da gittiği mekanşara gidin mi diyorum? Stalkla zorbalık aynı şey mi? Lütfen lincinizi de alın gidin teşekkürler yorumlat için.
Peki :))

Acik profil bir anlamda her turlu paylasiminizin kamuya acik olmasi demek. Dolayisiyla sizi her turlu insan takip edebilir, mesaj atabilir vs. Sapigi sapkini dahil. Acik profil yaparsaniz bunlari da goze almalisiniz.
Sizin zihniyetiniz o zaman söylr : açık giyindin tacizi hakettin? Kimin buna ne hakkı var?
Kaldı ki profilimde resimimim oldğu gönderim yok. Yoldan geçen biri bana durduk yere bir şey söylememeliyse sosyal medya da da böyle olması getekmez mi
Profilim açık olsa bile( postu bi daha okuyun kapalı olduğu zamandaki durumu da yazdım) kim buna neden cesaret ediyor? Profilim açıksa kime göre neye göre bu durumlara maruz kalıyorum? Benim gibi olan binlerce kişi hatta ünlüler bile var.

Mesela siz de bunun olağan bir şey olduğunu düşünüp normalmiş gibi soruyorsunuz.
Esasında şikayet ettiğiniz şeyden pek de farkı yok.
Meselq birini Stalklamak için napıyorsunuz peki>> dikkat etmemişim başka bir üye sordu sandım. Konu sahibi hakikaten bunu mu merak ediyor. Çelişti kendisiyle:olamaz:

Back
X