Yaptım canım, bi ara buraya resmini de atıcam hatta geçenlerde birisi fotograf atmış korkudan açamadım engelledimHerkese kapat, gruplara iznin olmadan dahil olma özelliğini kapat :)
Bilinçli kullanınca sıkıntı olmuyor.
Ne yani? Fotograf paylaştım diye taciz mi edileyim?Bu tip mecraların kullanım amaçlarını, şartlarını, kurallarını, açıklarını bildiğiniz halde kullanıp sonra şikayet etmek bana anlamsız geliyor açıkçası.
Hahahaaj nesi güzel kız eksn mi cikiyor diyorsunTehlikeli ama güzel
İns olmasa naparız nasıl hava atarız milleti nasıl dikizlerizHahahaaj nesi güzel kız eksn mi cikiyor diyorsun
Az kaldı bazen cidden silip atasım geliyor ama çoğu insanla da orada etkileşim halindeyimHiçbiri yok, mutluyum, tavsiye ederim.
Sadece sözlüğü kullanıyorum.
Söylediklerimden bu anlamı çıkarmak büyük başarı gerçekten. Sustum.Ne yani? Fotograf paylaştım diye taciz mi edileyim?
İstediğiniz insanlarla etkileşim halinde yine olursunuz.Az kaldı bazen cidden silip atasım geliyor ama çoğu insanla da orada etkileşim halindeyim
Ya maalesef hepimiz de alışkanlık yapmış bu cok kötü ama artık yaşam= sosyal hayat olmuş maalaesedHahahaaj nesi güzel kız eksn mi cikiyor diyorsun
“Profilinizi açık şekilde kullanırsanız bu şekilde geri dönüşler almanız muhtemel. Yani hem profiliniz açık, hem bulunduğunuz yeri etiketliyorsunuz. Haliyle oradaki aranangiller size doğru yol alacaktır:) yani haklılar demiyorum ama olağan bir şey bu.. profili açık kullanmak demek arkadaşım olmayanlar da benimle etkileşime girebilsin demek. E bu durumda şikayetçi olmanız da tuhaf oluyor.
Tamam, ben de diyorum ki hesaplarınıza erişime izin verirseniz bunlar olmaya devam edecektir. Açık kullanırsanız yakınmanız saçma. Mesaj gruplarına eklenmesi konusunda bir fikrim yok, benim mesajlarım da kısıtlı, arkadaşım olmayan mesaj atamıyor.“
Hesabım kapalı olduğu halde indtagramda grup mesajlarına beni dahil etmiş bot hesaplar engelleyip spamlasam da böyle şeylere maruz kaldım. ” kısmını okudunuz mu?
Kaldı ki burdaki şikayet benim onun bi başkasının hesabının açık kapalı olması değil insanların artık böyle platformalrda herkesin herkese erişebilmesine cürret etmesi aslında toplumsal bir şey söylüyorum son kısımda da bahseetiğim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?