Mesaj bolumundeydi.tam anlamiyorum kullanmadigim icin kim kime gondermis onuda anlayamadim kendime mesaj yollayip o sekilde cozdumAcaba hikayelerinde bi paylasım yapmıstıda ona mı kalp göndermişti
Kullanmadigim icin hic bilmiyorum.tum ihtimalleri dusunuyorumBirqz daha takipte kalın yani başka bir kadına kalp göndermesi hiç doğru değil ama yanlışlıkla olabilirmi ki
Yok sadece kalp eylul ayindaBazen konuşma içinde yanlışlıkla gönderiliyor ama ne alaka başkası atacak ki? Bundan başka görüşme yok muydu?
Yok sadece kalp eylul ayinda
Ama gordum oda yanimdaydiHiiic tepki vermem
Bende hiç bilmiyorumKullanmadigim icin hic bilmiyorum.tum ihtimalleri dusunuyorum
Onlara bakmadim.sadece kalp gordum kim kime yollamis bunu dedim ben kimseye bisey yollamadim dedi.elim ayagim titredi sil bu kadini dedim.cocuk okula gidince digeride uyuyunca sana inanmiyorum biraz zaman ver dedim o kadarO tarihte beğeni var mı? Bence bilinçli atılmış o mesaj. Çünkü mesaja girmiş olmalı onu atmak için.
Bazen instagramda anlık onbes snlik videolar paylasılır 24 saat sonrada silinirMesaj bolumundeydi.tam anlamiyorum kullanmadigim icin kim kime gondermis onuda anlayamadim kendime mesaj yollayip o sekilde cozdum
Esim genel hatlariyla isten eve evden ise maasini bana verip harclik alan ve duzenim bozulmasin tarzinda bir tip.yapmaz demek degil tabii korumak icin soylemiyorum sadece capkinlik yapmadigina inandim hepBende hiç bilmiyorum
Yani istisnalar kaideyi bozmaz ama bazen bir olayda görüldüğü gibi olmuyor siz iyice bir takip edin veya eşiniz anlatması konusunda sıkıştırın biraz mesela kizmicam sonuçta geçmiş gitmiş anlat diyin belki anlatır . Inşallah kötü bir sonuç çıkmaz ya bıktım bu erkeklerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?