Hahahay diyip gecerdim :) sonra gizlice gözlemlerdim ...Ama gordum oda yanimdaydi
Bu yanlislikla gonderilecek bisey olabilirmi yoksa ozel kalp butonu varmi.asla kabul etmiyorBazen instagramda anlık onbes snlik videolar paylasılır 24 saat sonrada silinir
O videolardan birini paylasmıs ve karsı taraf duygusal bişeyse kalp göndermiş olabilir
Ne bileyim cokmu iyimserim
Aylar önce olmus bitmiş
Bikaç gün trip at ama cokta uzatma derim sonuçta konusalan bişey yok amac neydi bilmiyorsun vs
Eminsiniz degilmi.boyle olma ihtimali varmiBüyük ihtimalle kadın hikayesinde bir resim veya video paylaştı. Eşinizde kalp gönderdi. Hikayeler 24 saat sonra siliniyor. İçerik silinse dahi yorumlar mesaj kısmında duruyor. Büyük ihtimalle öyle olmuştur.
Tam olarak mesajın fotografını eşinizin resmini ve nickini silip paylasırsanız cevabımız net olurBu yanlislikla gonderilecek bisey olabilirmi yoksa ozel kalp butonu varmi.asla kabul etmiyor
Yukleyemedim .ama tarif edeyim kalp var altindada gonderdigi kadinin ismi varTam olarak mesajın fotografını eşinizin resmini ve nickini silip paylasırsanız cevabımız net olur
Bende anlqm veremedim konusma yok cunkuEşinizin bir yanlışı var mı bilemem ama bütün erkekler aynı yalanı söylüyorlar. Ben yapmadım, arkadaşım yolladı falan. Belki bir gönderiye yorum yapmıştır diyeceğim ama neden kalp?
Inşallah öyledir canım çok mutlu olun kalp içinde bir açıklama yapmalıEsim genel hatlariyla isten eve evden ise maasini bana verip harclik alan ve duzenim bozulmasin tarzinda bir tip.yapmaz demek degil tabii korumak icin soylemiyorum sadece capkinlik yapmadigina inandim hep
Sonuna kadar inkar ediyor.Şimdi instagramda bir hikayeye yanıt veriyorsanız ya da sizin hikayenize yanıt geliyorsa, mesajda hikaye de gözüküyor. İnstagram mesajlarıma baktım şimdi. Şu an o hikayeler yok ama hikayenin kendisi görünüyor, fotoysa foto görünüyor, video ise video. Yani hikaye sonucu atılmamış. O kesin.
Eşiniz mesajları silmiş olabilir. En son kalpli olan mesajı da silmeyi unutmuş olabilir.
Aktif bir ınstagram kullanıcısı olarak bu şekilde olduğuna eminim.Eminsiniz degilmi.boyle olma ihtimali varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?