Instagram mesaji

Bu yanlislikla gonderilecek bisey olabilirmi yoksa ozel kalp butonu varmi.asla kabul etmiyor

Büyük ihtimalle kadın hikayesinde bir resim veya video paylaştı. Eşinizde kalp gönderdi. Hikayeler 24 saat sonra siliniyor. İçerik silinse dahi yorumlar mesaj kısmında duruyor. Büyük ihtimalle öyle olmuştur.

Eminsiniz degilmi.boyle olma ihtimali varmi

Eşinizin bir yanlışı var mı bilemem ama bütün erkekler aynı yalanı söylüyorlar. Ben yapmadım, arkadaşım yolladı falan. Belki bir gönderiye yorum yapmıştır diyeceğim ama neden kalp?

Eşinizin bir yanlışı var mı bilemem ama bütün erkekler aynı yalanı söylüyorlar. Ben yapmadım, arkadaşım yolladı falan. Belki bir gönderiye yorum yapmıştır diyeceğim ama neden kalp?
Bende anlqm veremedim konusma yok cunku

Şimdi instagramda bir hikayeye yanıt veriyorsanız ya da sizin hikayenize yanıt geliyorsa, mesajda hikaye de gözüküyor. İnstagram mesajlarıma baktım şimdi. Şu an o hikayeler yok ama hikayenin kendisi görünüyor, fotoysa foto görünüyor, video ise video. Yani hikaye sonucu atılmamış. O kesin.

Eşiniz mesajları silmiş olabilir. En son kalpli olan mesajı da silmeyi unutmuş olabilir.

Kalp butonu var instagramda. Ozellikle emojilere girip kalbi bulmaniza gerek yok,kenarda eliniz bile degse kalp gonderiyor. Belki yanlislikla eli carpmis olabilir.

Oyle yanlis mi olur başlarim ole yanlışa... ne isi war o kadinin mesaj kutusunda da yanlislikla yolluyor..

Esim genel hatlariyla isten eve evden ise maasini bana verip harclik alan ve duzenim bozulmasin tarzinda bir tip.yapmaz demek degil tabii korumak icin soylemiyorum sadece capkinlik yapmadigina inandim hep
Inşallah öyledir canım çok mutlu olun kalp içinde bir açıklama yapmalı

Sonuna kadar inkar ediyor.

Ortada başıboş Bi kalp var bakalım ucu nereye uzanacak. Umarım yanlışlık olmuştur.

Onceden acaba eli degmis yanlislikla atmis olabilirmi diye düşündüm bir an

O kadar çok özellik var ki hangisini saysam bilemedim. Ama her türlü şüphelendirmeye giriyor..
mesela instagram mesajlaşmalarında gönder kısmının yanında kalp bulunur ama bu kalp şekli kurudur biraz gölgelendirme ışıklandırma bulunmaz yazışma esnasında eli çarpmış olabilir diyeceğim de belki yazışmadı kadının mesaj sayfasını açıp neden kurcaladı diye sorarlar adama....
Veya mesaj sayfasını açıp kendi telefonun emojilerinden bir kalp gönderdi birde bu var...
Son olarak hikaye olayı kadın herhangi bir hikaye paylaştı hikayeye kalp emojisi atmıştır o kalbin üstünde fotoğraf hikayesi gözükmese bile “hikaye” kısmı yazar...

Yani diyeceğim o ki hikayeye cevap verilebilir her türlü iş güç olsun resmî seviyeli dil takılabilir anlarım da... neden kalp tuhaf.

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama gönder'e basmak yerine kalp koyduğum zamanlar oldu benim de. Çünkü ınstagramda o kadar tuhaf bir yere koymuşlar ki o ifadeyi, yanlışlıkla da gonderebiliniyor. Bu belki bu şekilde olmuştur ama eşinizin size sorduğu şey garip geldi bana

İnstagram kullananlar bilir o kalp çok sakat bi yerde kaç kere birilerinin hikayesine bakarken yanlışlıkla gönderdim ayrıca başka konuşmaları olmuş olsa ve konuşmaları silse o kalbi de silerdi eşiniz attığının farkında bile değil kadın da yanlışlıkla olduğunu fark edip cevap vermemiştir çünkü dediğim gibi instagram kullananlar biliyor o kalp olayını ama resmen adam kendi kuyusunu kazmış ya şaka yapayım eğleneyim derken başında patlamış

Bazen ben yanlislikla kalp gonderiyorum ama yazisirken..
Belki fark etmemistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…