Instagram mesaji

yanlışlıkla kalp göndermek için bir yazışma olması gerekiyor, belki yazışmalar silinmiş kalp unutulmuştur.

evet hikayeye de kalp gönderilebilir yanlışlıkla ama öyle olsa x kişisinin hikayesine artık ulaşılamıyor diye yazar, yani ortada bir yazışma olmak zorunda.

ayrıca açıklama çok falso kimse kimsenin sosyal medya hesabına girip kalp gönderebilir mi allah aşkına

konuşma içinde yanlışlıkla gidebiliyor, birisinin storysini beğenirken gidiyor (instagram güncelleme yapıp durduğundan şu an gitmiyor ama o zaman gidiyordur) vs bu tarz bir ton şeyde gidiyor o kalp.ortada başka hiçbir şey yokken bir tane kalp gitmiş diye ortalığı ayağa kaldırma.

Aaaa şimdi dm den baktım ben de orda bir tane kalp butonu var. Yani özel olarak emoji aramanıza gerek yok. Yanlışlıkla da basılmış olamaz çünkü o butonu görmek için bakın orda + işareti var siyah buton olarak ona basmanız lazım. Sonra kalp çıkıyor.

Iste tek sorun bunu cozememem

O sorunca bende arastirdim zaten sakaydi kaka oldu

Umarim oyle olmustur.aksini dusunmek bile istemiyorum.

Kadını zarfla bence msj at kocamla yazışmalarını okudum ne demek oluyor bunlar diye sor , kadın zaten bişey varsa dökülecektir.

Kadını zarfla bence msj at kocamla yazışmalarını okudum ne demek oluyor bunlar diye sor , kadın zaten bişey varsa dökülecektir.
Yok artık durduk yere ailecek rezil olsunlar ayrıca aldatma falan olsa eylülden beri konuşmayacak mı bu insanlar kaldı ki öyle bi durum olsa adam o kalbi çoktan silerdi

Yok artık durduk yere ailecek rezil olsunlar ayrıca aldatma falan olsa eylülden beri konuşmayacak mı bu insanlar kaldı ki öyle bi durum olsa adam o kalbi çoktan silerdi
İyi de kocası kadınla görüşmüyorsa sorduğunu nerden bilecek madem engellemiş her yerden. Madem arada bişey yok kadın niye demiyor ki evli barklı adamsın ne munasebet bana kalp gönderiyorsun .

Yanlışlıkla gönderilmiş olabilir .şimdi instagram kullanmıyorum ama kullandığım zamanlarda direk kalp gönderiliyordu eli değmiş olabilir .

İyi de kocası kadınla görüşmüyorsa sorduğunu nerden bilecek madem engellemiş her yerden. Madem arada bişey yok kadın niye demiyor ki evli barklı adamsın ne munasebet bana kalp gönderiyorsun .
İyi de biri bana gelse sen eşimle nası böyle konuşursun dese ben o adamla irtibatım yoksa bile irtibat kurup hesap sorarım yani x bey eşiniz böyle bir şey söylüyor ne alaka diye yani adamın haberi olur görüşmeseler bile kadın da büyük ihtimalle yanlışlıkla gönderildiğini fark edip bi şey yazmamıştır

Bisey yazilmamis evet.ama soramam utanirim.zaten bi hesap soracaksam esime sorabilirim.

Soramam utanirim.hem belki haberi yok yada bir iliskisi varsa zedelenebilir.cok hassas konular binlerce kez dusunup karar vermek lazim

İnşallah öyledir ne diyeyim.

Soramam utanirim.hem belki haberi yok yada bir iliskisi varsa zedelenebilir.cok hassas konular binlerce kez dusunup karar vermek lazim
Kocanı gözlemle canim o zaman çaktırmadan başka yapacak bişey yok bu durumda.

Eğer özel biri olsa o mesaj coktan sılınır unutulmazdı
eğer aralarında böyle bişey olsa silmeyi unuttuğunu varsay , o konuşmanını devamı olur.
ayrıca hanı insatgramda kalp yanlıslıkla basılınca gidiyordu ya hemen, onlardanmı?
aylar geçmiş ve eski iş yeri diyorsun ayrıca herseyden silmiş. telefonunda numarasını sil.whatsaptan engelle.

çok uzatılacak kadar büyük bişey değil. tabiki süründür korkut. az da gözlemle. bidaha içinde varsada yapamasın.
nacizane fikrim
sevgiler manap

Telefon numarasi yok zaten sadece ayni sirkette olanlar ekli dedi birbirimizi ekliyoruz bir samimiyetim yok dedi.
Ayrica mesai arkadasimla yakinlasmalari oldu falan dedi.bencede silerdi diye dusunuyorum.
Ayrica parasi yok bana veriyor maasi.tras parasi falan aliyor.cok karisik aklim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…