Umarim oyledir.yoksa yeni bir hayat plani yapmam gerekecekAktif bir ınstagram kullanıcısı olarak bu şekilde olduğuna eminim.
Evet eylulden beri duruyor.telefon saklama olayida yok bizde bilemiyorumkiOnceden acaba eli degmis yanlislikla atmis olabilirmi diye düşündüm bir an
Iste tek sorun bunu cozemememO kadar çok özellik var ki hangisini saysam bilemedim. Ama her türlü şüphelendirmeye giriyor..
mesela instagram mesajlaşmalarında gönder kısmının yanında kalp bulunur ama bu kalp şekli kurudur biraz gölgelendirme ışıklandırma bulunmaz yazışma esnasında eli çarpmış olabilir diyeceğim de belki yazışmadı kadının mesaj sayfasını açıp neden kurcaladı diye sorarlar adama....
Veya mesaj sayfasını açıp kendi telefonun emojilerinden bir kalp gönderdi birde bu var...
Son olarak hikaye olayı kadın herhangi bir hikaye paylaştı hikayeye kalp emojisi atmıştır o kalbin üstünde fotoğraf hikayesi gözükmese bile “hikaye” kısmı yazar...
Yani diyeceğim o ki hikayeye cevap verilebilir her türlü iş güç olsun resmî seviyeli dil takılabilir anlarım da... neden kalp tuhaf.
O sorunca bende arastirdim zaten sakaydi kaka olduDaha önce yazıldı mı bilmiyorum ama gönder'e basmak yerine kalp koyduğum zamanlar oldu benim de. Çünkü ınstagramda o kadar tuhaf bir yere koymuşlar ki o ifadeyi, yanlışlıkla da gonderebiliniyor. Bu belki bu şekilde olmuştur ama eşinizin size sorduğu şey garip geldi bana
Umarim oyle olmustur.aksini dusunmek bile istemiyorum.İnstagram kullananlar bilir o kalp çok sakat bi yerde kaç kere birilerinin hikayesine bakarken yanlışlıkla gönderdim ayrıca başka konuşmaları olmuş olsa ve konuşmaları silse o kalbi de silerdi eşiniz attığının farkında bile değil kadın da yanlışlıkla olduğunu fark edip cevap vermemiştir çünkü dediğim gibi instagram kullananlar biliyor o kalp olayını ama resmen adam kendi kuyusunu kazmış ya şaka yapayım eğleneyim derken başında patlamış
Yok artık durduk yere ailecek rezil olsunlar ayrıca aldatma falan olsa eylülden beri konuşmayacak mı bu insanlar kaldı ki öyle bi durum olsa adam o kalbi çoktan silerdiKadını zarfla bence msj at kocamla yazışmalarını okudum ne demek oluyor bunlar diye sor , kadın zaten bişey varsa dökülecektir.
İyi de kocası kadınla görüşmüyorsa sorduğunu nerden bilecek madem engellemiş her yerden. Madem arada bişey yok kadın niye demiyor ki evli barklı adamsın ne munasebet bana kalp gönderiyorsun .Yok artık durduk yere ailecek rezil olsunlar ayrıca aldatma falan olsa eylülden beri konuşmayacak mı bu insanlar kaldı ki öyle bi durum olsa adam o kalbi çoktan silerdi
İyi de biri bana gelse sen eşimle nası böyle konuşursun dese ben o adamla irtibatım yoksa bile irtibat kurup hesap sorarım yani x bey eşiniz böyle bir şey söylüyor ne alaka diye yani adamın haberi olur görüşmeseler bile kadın da büyük ihtimalle yanlışlıkla gönderildiğini fark edip bi şey yazmamıştırİyi de kocası kadınla görüşmüyorsa sorduğunu nerden bilecek madem engellemiş her yerden. Madem arada bişey yok kadın niye demiyor ki evli barklı adamsın ne munasebet bana kalp gönderiyorsun .
Bisey yazilmamis evet.ama soramam utanirim.zaten bi hesap soracaksam esime sorabilirim.İyi de biri bana gelse sen eşimle nası böyle konuşursun dese ben o adamla irtibatım yoksa bile irtibat kurup hesap sorarım yani x bey eşiniz böyle bir şey söylüyor ne alaka diye yani adamın haberi olur görüşmeseler bile kadın da büyük ihtimalle yanlışlıkla gönderildiğini fark edip bi şey yazmamıştır
Soramam utanirim.hem belki haberi yok yada bir iliskisi varsa zedelenebilir.cok hassas konular binlerce kez dusunup karar vermek lazimKadını zarfla bence msj at kocamla yazışmalarını okudum ne demek oluyor bunlar diye sor , kadın zaten bişey varsa dökülecektir.
İnşallah öyledir ne diyeyim.İyi de biri bana gelse sen eşimle nası böyle konuşursun dese ben o adamla irtibatım yoksa bile irtibat kurup hesap sorarım yani x bey eşiniz böyle bir şey söylüyor ne alaka diye yani adamın haberi olur görüşmeseler bile kadın da büyük ihtimalle yanlışlıkla gönderildiğini fark edip bi şey yazmamıştır
Kocanı gözlemle canim o zaman çaktırmadan başka yapacak bişey yok bu durumda.Soramam utanirim.hem belki haberi yok yada bir iliskisi varsa zedelenebilir.cok hassas konular binlerce kez dusunup karar vermek lazim
Merhaba arkadaslar.cok gergin ve ciddi karar asamasindayim.dun esimle sakalasirken biri bana asilsa ne yaparsin dedi.hic birsey dedim.fakat irdeledim kim oldugu konusunda.
Oyle birsey yok kizdirmak icin yaptim dedi.ve dunden beri cocuk gibi beni gorunce kiskanc kiskanc diye sarki soyluyor.ama ben cok ciddiye aldim ve 8 yildir yapmadigim birsey yapip onun yaninda hesaplarini inceledim.
Instagramda eylul ayinda eski is arkadaslarindan bir hanima kalp gonderilmis.yazisma vs.yok.
Ben gondermedim dedi is yerinde bazen telefonu arkadaslarina veriyor sarji biten vs.olursa.ona inanmadigimi bir karar almak icin zamana ihtiyacim oldugumu soyledim.bu esnada kadini takipten cikardi ve tum hesaplardan sildi.benim istegimle.8 yildir evliyim 2 kizim var.ben gondermedim diyen bir adam ve eylulden beri orada duran bir kalp var.8 yili sorgularken ellerimi tutun.
Oyle gibi yada bir karar verip bitirmek lazim.kisa temiz bir sekildeKocanı gözlemle canim o zaman çaktırmadan başka yapacak bişey yok bu durumda.
Telefon numarasi yok zaten sadece ayni sirkette olanlar ekli dedi birbirimizi ekliyoruz bir samimiyetim yok dedi.Eğer özel biri olsa o mesaj coktan sılınır unutulmazdı
eğer aralarında böyle bişey olsa silmeyi unuttuğunu varsay , o konuşmanını devamı olur.
ayrıca hanı insatgramda kalp yanlıslıkla basılınca gidiyordu ya hemen, onlardanmı?
aylar geçmiş ve eski iş yeri diyorsun ayrıca herseyden silmiş. telefonunda numarasını sil.whatsaptan engelle.
çok uzatılacak kadar büyük bişey değil. tabiki süründür korkut. az da gözlemle. bidaha içinde varsada yapamasın.
nacizane fikrim
sevgiler manap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?