• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram Meselesi

baharyelii

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
318
313
53
Herkese merhaba,

Dün akşam cok uzun zamandır birlikte olduğum sevgilimin instagram şifresini istedim, verdi. Bugün random bir harfe basıyorum arama sonuçlarında en üstte tanımadığım kızların hesapları çıkıyor:) Yani bu demektir ki o hesapları aramış.
(İnstagramında fotoğraflarımız var, hesabı herkese açık.)

Hesapları biraz inceledim spora gittiği yerdeki kızlar var. Sordum saçma sapan bir şeyler söyledi, üstüne gidince merak ettim dedi. Ne var bunda mesaj atmış mıyım, takip etmiş miyim gibi boş laflarla savunma yapıyor.

Ben de zaman zaman birilerine bakıyorum, fake hesap bazılarınız gibi ben de kullandım hatta fake hesabımı kendisi görmüştü, güven kırıcı şekilde kullanmadığım için aramızda sorun olmadı. O yüzden tam olarak ne tepki vereceğime karar veremedim. En son telefonu suratına kapattım.

Siz olsaydınız ne yapardınız?

Bu sifre isteme isleri sonrası cok sıkıntılı olabiliyor.Zügürt tesellisi gibi olacak belki ama bir arkadasim da boyle sifreyi istemisti ve sevgilisi bir erkekle yakısık almayan seyler konusmus.Erkek erkeğe yani...
Filancanin kardesi girmis konusmus zamaninda benim bilgim yok demisti:D
En azindan öylesine baktım demis sizinki..

İlk olarak şifre istemem.

Ama görseydim ben de tepki gösteririm sanırım. Spordaki birilerini aratıyorsa adını sanını öğrenmiş yani tanışmış demektir. Bu da bana spor yapmaya değil aranmaya gittiği izlenimini verir doğru ya da yanlış.

Merak edip bakmıştır.. Ama adini bilmedigi birini nasil aratır o da var muhtemelen tanismistir.. Ama ben olsam sifresini vermişte olsa güvenmezdim herhalde.. bişiler çıkabiliyor sonradan takipte kalın 🤷🏻‍♀️

Bir de hesabı açık, fotoğraflarımız var demişsiniz ama maalesef günümüzde bunun çoğu insan için bir anlamı yok. Ben de hesabımı açık kullanıyordum ve sevgilimin olduğu bir sürü paylaşım yapmama rağmen çok fazla tanışma isteği, uygunsuz mesaj vs. aldığım için artık hesabım gizli. Sevgilin varmış, evliymişsin; hiç umrunda değil insanların.

Spordaki insanların kullanıcı isimlerini nasıl öğrenmiş peki sordunuz mu?
Arattığı kızlardan biri aynı spor salonundaki antrenör arkadaşının ders verdiği kişiymiş, o koz pilotmuş da inanmamış benimki öyle baktım ona diyor. Yersem…

Diğerlerini sormadım açıkçası ama sorayım haklısınız.

İlk olarak şifre istemem.

Ama görseydim ben de tepki gösteririm sanırım. Spordaki birilerini aratıyorsa adını sanını öğrenmiş yani tanışmış demektir. Bu da bana spor yapmaya değil aranmaya gittiği izlenimini verir doğru ya da yanlış.
Spora gitmesini destekliyordum, çok seviyor. Ben engel olmadım ve hiç darlamadım ama bu yaptığı tüm güvenimi kırdı.

Bu sifre isteme isleri sonrası cok sıkıntılı olabiliyor.Zügürt tesellisi gibi olacak belki ama bir arkadasim da boyle sifreyi istemisti ve sevgilisi bir erkekle yakısık almayan seyler konusmus.Erkek erkeğe yani...
Filancanin kardesi girmis konusmus zamaninda benim bilgim yok demisti:KK70:
En azindan öylesine baktım demis sizinki..
Ay o da cok talihsiz olmuş, ne desem bilemedim :)

Öylesine bakmış ama bana bu cevap asla yeterli gelmedi…

Spora gitmesini destekliyordum, çok seviyor. Ben engel olmadım ve hiç darlamadım ama bu yaptığı tüm güvenimi kırdı.
Spora gitsin, stres atar kendini sağlıklı hissettikçe mutlu da olur sorun yok orada. Ama ben spora gidiyorsam amacım spordur insanlarla kullanıcı adını öğreneceğim kadar tanışmam yani, garip bence.

Arattığı kızlardan biri aynı spor salonundaki antrenör arkadaşının ders verdiği kişiymiş, o koz pilotmuş da inanmamış benimki öyle baktım ona diyor. Yersem…

Diğerlerini sormadım açıkçası ama sorayım haklısınız.
Kızın pilot olduğuna inanmadığı için stalklamış? Olabilir yani mantıksız değil de birden fazla kadın aratmış, hadi meraktan diyelim, niye erkek değil de kadın aratmış hep? Bence sezdirmeden biraz üzerine düşün bu konunun. Aldatmıştır demiyorum tabii ki yanlış anlamayın ama çok da masum gelmedi bana.

Spora gitsin, stres atar kendini sağlıklı hissettikçe mutlu da olur sorun yok orada. Ama ben spora gidiyorsam amacım spordur insanlarla kullanıcı adını öğreneceğim kadar tanışmam yani, garip bence.
Tanıştı mı bilmiyorum, soracağım ama tanışsa da tanışmadan aratsa da her türlü cok garip ve çok güven kırıcı.

Kızın pilot olduğuna inanmadığı için stalklamış? Olabilir yani mantıksız değil de birden fazla kadın aratmış, hadi meraktan diyelim, niye erkek değil de kadın aratmış hep? Bence sezdirmeden biraz üzerine düşün bu konunun. Aldatmıştır demiyorum tabii ki yanlış anlamayın ama çok da masum gelmedi bana.
Evet öyle diyor, pilot olduğunu söyledi ben inanmadım öyle baktım diyor. Erkek de arattım neden hep kızları gördün de dedi ama arama geçmişini silmiş ben random harfe basıyorum onlar çıkıyor.

Çok ergence farkındayım ama gerçekten sinirlerim bozuldu.

Ne desem bilemedim. Sifre al ver olmuyor iste merak edip bakmis olsa bile karsi tarafina aklina hemen Kurt düsüyor. Benim migdem bulandi acikcasi güvenme derim takipte kal nslsa kokusu cikar

İnsan bozulur elbette cok haklısınız.Ama sifreyi vermek istemeyedebilirdi.Bir da fake hesaplardan da isteyen herşeyi yapar tahmin edersiniz.
Bu arada ilk istemem değil. Bayadır istiyorum, şakayla karışık ara ara söylüyordum çok sımartmadan, dün verdi.

Back
X