• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram Meselesi

Çok tatlısınız ve de çok haklısınız :) Tamamen kendimi mutsuz ettim, o günden beri çok mutsuzum. Kafamda bin türlü şey kurdum dediğiniz gibi ve bu şekilde nasıl devam edilir bilmiyorum. Gerçekten masumca bakmış olsa bile ben şu an öyle hissedemiyorum. Ona da yüz yüze gelince hislerimi söyleyeceğim.
Teşekkür ederim. 🥰
Kafanızda kurduğunuz, kurmaya devam edeceğiniz ve sizi mutsuz eden aşamaya geldiyse tabiki konuşup çözmeniz,kafanızı boşaltmanız gerekir.
Nişan durumları falan konuşulmadan önce aşmanız gereken şeyler var.Bunları çözmeden ciddi adımlar atmayın derim.Dilerim hersey gönlünüzce olsun.

Herkese merhaba,

Dün akşam cok uzun zamandır birlikte olduğum sevgilimin instagram şifresini istedim, verdi. Bugün random bir harfe basıyorum arama sonuçlarında en üstte tanımadığım kızların hesapları çıkıyor:) Yani bu demektir ki o hesapları aramış.
(İnstagramında fotoğraflarımız var, hesabı herkese açık.)

Hesapları biraz inceledim spora gittiği yerdeki kızlar var. Sordum saçma sapan bir şeyler söyledi, üstüne gidince merak ettim dedi. Ne var bunda mesaj atmış mıyım, takip etmiş miyim gibi boş laflarla savunma yapıyor.

Ben de zaman zaman birilerine bakıyorum, fake hesap bazılarınız gibi ben de kullandım hatta fake hesabımı kendisi görmüştü, güven kırıcı şekilde kullanmadığım için aramızda sorun olmadı. O yüzden tam olarak ne tepki vereceğime karar veremedim. En son telefonu suratına kapattım.

Siz olsaydınız ne yapardınız?
Kendinin fake hesaplari var milleti stalkliyo,belki eski sevgilisini onun yeni sevgilisini falann😅Ama adamin spordaki arkadasini eklemesi sorun.Nekadan da bagnaz bi bagyaan😒
İg sifresini geri verir,alkolluydum kafam iyidi yoksa boyle ayiliklar yapmam derdim.

Kendinin fake hesaplari var milleti stalkliyo,belki eski sevgilisini onun yeni sevgilisini falann😅Ama adamin spordaki arkadasini eklemesi sorun.Nekadan da bagnaz bi bagyaan😒
İg sifresini geri verir,alkolluydum kafam iyidi yoksa boyle ayiliklar yapmam derdim.
Bir ünlü atasözü vardır kiiiii kişi kendinden bilir işi 😂😂😂

Cıkk ben arardım ve derdimki zavallı özgüvensiz der suratına kapatırdım 😂
Abartmıyor musunuz?
Yorum yapma hakkımız tabiki var ama bu saygısızlık yapacağımız anlama gelmez.
Kişileri,davranışları onaylamayabilirsiniz ama bu üslup nedir böyle?

Ben de meraktan çook kişiye bakıyorum hatta fake hesabım bile var daha rahat bakmak için:) bu asla aldatma değil tabi ama kıskanmakta,tepki göstermekte haklısınız, uzatmayın ama bence.
Benim de fake hesabım var :) Hatta dediğim gibi kendisi de görmüştü, yakalamıştı diyelim, kapat vs demişti. Kapattım zannediyor.

İşte spora gittiği yerdeki kızlara bakınca şok oldum. Dediğiniz gibi haklıyım bence de kıskanmakta :) Şu an mesajlaştığımız için konuyu kapattım, buluşunca konuşacağım.

Yok eklemedi, aratmış. Eklemiş olsa kıyameti koparırdım. Bağnazım başka sorunuz var mı? Sizin eşiniz/sevgiliniz spora gittiği yerdeki kızları eklese sorun yok demek ki sizin için, medeniyetinizden dolayı tebrik ederim.

Siz bana ayı mı dediniz? Umarım dememişsinizdir.

Abartmıyor musunuz?
Yorum yapma hakkımız tabiki var ama bu saygısızlık yapacağımız anlama gelmez.
Kişileri,davranışları onaylamayabilirsiniz ama bu üslup nedir böyle?
Gerçekten çok garip, özel hayatlarında bir arkadaşları sorduğunda da böyle mi konuşuyorlar gerçekten merak ediyorum.

Ne var üslubumda gayet normal bir atasözünden dem vurdum.

Siz beni bırakın bir kendi özeleştirinizi yapın😉
Ben özeleştiri yapıyorum zaten geçmiş mesajları okursanız saçma bir şey yapığımın farkındayım. Üslubunuzu normal buluyorsanız, sizinle konuşabileceğim hiçbir şey yok.

Teşekkür ederim. 🥰
Kafanızda kurduğunuz, kurmaya devam edeceğiniz ve sizi mutsuz eden aşamaya geldiyse tabiki konuşup çözmeniz,kafanızı boşaltmanız gerekir.
Nişan durumları falan konuşulmadan önce aşmanız gereken şeyler var.Bunları çözmeden ciddi adımlar atmayın derim.Dilerim hersey gönlünüzce olsun.
Çok teşekkür ederim, inşallah sizin de her şey gönlünüzce olsun :)

Back
X