• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram şifresini türlü bahanelerle Vermeyen sevgili?

Elinizden telefonu çekti diye heyecanlanıp sifre vermeyi teklif etmissiniz. Sevgilinizde tamam deyip altta kalmamak icin bende veririm demis. Herseyi baslatan siz olmuşsunuz. Ufacik bir seyde niye hemen sifremi verebilirim diyorsunuz ki. Daha sevgiliyken niye veriyorsunuz niye istiyorsunuz. Sonrada vermedi diye hemen şüpheler tripler.

Biraz kafamı karıştıran bir konu var
Dün sevgilimle otururken O biraz telefonla oynadı benDe gıcıklık olsun diye telefonla oynuyodum Tamam bırak diye elimden aldı refleks olarak elinden almışım hemen
Bana niye sapsarı oldun hemen aldın dedi bende sakladığım bişey yok biranda elimden alınca öyle yaptm istersen insta şifremi hemen şuan verebilirim dedim
Tamam ver bende veririm dedi tamam söyle dedim
Ama benimki faceden bağlanıyo şifremi bilmiyorum dedi tamam değiştirir verirsin dedim
Bugun oldu hiç konusu bile açılmadı
Bende arayıp “ ben senden Şifreni istedim mi ? İstemedim kendi kendine şifreni veriyim diyip de daha sonra basit bahanelerle geçiştirmen oldu mu hiç o an hayatım ben vermek istemiyorum bence gereksiz desen anlarım da neden beni geçiştiriyosun “ dedim
sonra instagramdaki bütün konuşmalarını ekran görüntüsü atmış yeminler etmiş bir mesaj bile silmediğine sözde instagram şifre yenilene bağlantısı mailine gelmiyomuş kaç kere denemiş olmuyomuş fln bende dedim bidaha şifreni almam benden de isteme bana da bu konuyu açma
İnstagramındaki kızları çıkarmıştı bi tek beni takip ediyo genelde telefonu ortada olur fln ama kafam karıştı benim ?

Şifremi kimseye vermem. Bu kadarını yaptığına şükredin bence:)

Eşimi 3yıldır tanıyorum . 3aylıkta evliyim. Ne eskiden ne şimdi birbirimizin şifrelerini istemedik istemem de. Çok fazla kurcalamak hata aramaktır derdi babaannem çok düşünmeyin bence..

Hayatta ben istemedigim surece kimseye sifremi vermem, hatta kocam bile bilmiyor adamcagizda hic isteme geregi de duymadi..
hayirdir bakinca ne gormeyi umuyorsun yaa yapan insan sahte hesaplarlada goturur isini..bunlari kafaya takip gunlerinizi rezil etmeyin birbirinize..askinizi yasayin💞

Back
X