Instagram uzerinden iş nasil yapilir arkadaşlar

Evet alınıyor fake kullanılmayan hesapları bir hesaba topluca yönlendiren bu işi yapanlar var şuanda onların da hepsine güvenilmiyor bir bakıyorsun takipçiler uçmuş :KK70: ben yapmadım ama yapanlardan gördüm :KK70:beğeni bile satın alıyorlar 😁sade takipçi alsalar iyi 😁
ben de 900 e yakın takipçi var valla hepsi gerçek kişi bazıları bayramlarda özel günlerde halimi hatrımı bile sorarlar sağolsunlar:KK70:

Yıllarca sosyal medyam olmadı
İki ay önce ay ins dan satış yap diyen çevrem yüzünden açtım bir hesap. Ürünlerin görülebilmesi için hesabı gizli tutmadım, kişisel tek bir resim paylaşmadım ama nerde ne sapık varsa üşüştü hesabıma, telefonum çöktü resmen iki günde, baktım ki kimsenin bir şey alma niyeti yok, milletin derdi başka kapattım hesabı
2.el satan o meşhur uygulamaya üye oldum, çanak çömlek, gitsi ne koysam satıldı ama işlerim satılmadı, hala öyle duruyor. İnternetten birşeyler satmak zor, 20 30 liralık minicik birşey satıyorsun ortam sanal olduğu için olmadık çingenelik yapıyorlar. 20 liralık ürün almış tutturuyor iade edeceğim diye bir de 7 lira kargo ödüyorsun. El emeği uğraşıp birşeyler yapıyorsun yüzde elli iskonto istiyorlar sinirleri harap oluyor insanın. O mecralarda yerleşmiş dükkan sahibi sermayeli satıcılar iş yapıyor onu fark ettim, hesabım duruyor ama umudum pek kalmadı, internet satışı sıkıntılı iş
Cidden insanlarla uğraşmak zordur ama çaresizlikten böyle bisey düşündüm yoksa 20 tl lik ürünü bile iade etmek isteyen varsa bu iş insanı yıpratır. Bi de dolap vb uygulamalarda paramız nasıl ödeniyor

Evet durum böyleymiş arkadaşlar yazdı sağolsunlar bende dolap indirdim umar im beceririm

takipçi edinmek emek istiyor. kısa yoldan satın alma yöntemini seçenlerde var ancak instagram bunu farkedince hesabınızı deaktive ediyor. o nedenle emek verip takipçi oluşturmak lazım. bunun için de düzenli ve değişik içerik üretmek lazım.
bir de instagramda bu tip satış yapanlar çok. haliyle aralarından sıyrılmak da zor olacaktır.
2. el için yada ucuz 0 ürünler için çarşı pazar gezip onları satabilirsiniz.
benim bu şekilde çok ucuza 0 ürün bulan dolap gibi uygulamalarda satan ve iyi kazanan tanıdıklarım var.

Cidden insanlarla uğraşmak zordur ama çaresizlikten böyle bisey düşündüm yoksa 20 tl lik ürünü bile iade etmek isteyen varsa bu iş insanı yıpratır. Bi de dolap vb uygulamalarda paramız nasıl ödeniyor
Banka hesap numarasını giriyorsunuz ama ilk önce cüzdan var karşı taraf ürünü teslim alınca onaylıyor para oraya düşüyor oradan da banka hesabınıza aktarıyorsunuz ya da o parayla o siteden başka şeyler alabilirsiniz

Evet durum böyleymiş arkadaşlar yazdı sağolsunlar bende dolap indirdim umar im beceririm

Özelden kullanıcı adımı yazayım sana takip edelim birbirimizi, ürünlerine beğeni yaparım üst sıralara çıkmasına yardımcı olur. Burada dolap kullanan arkadaşlar varsa wp gurubu da kurabiliriz, öyle bir guruba katıldım geçen ay, her akşam aynı anda beğeni yapıp ürünlerin öne çıkmasını sağlıyorlar

takipçi edinmek emek istiyor. kısa yoldan satın alma yöntemini seçenlerde var ancak instagram bunu farkedince hesabınızı deaktive ediyor. o nedenle emek verip takipçi oluşturmak lazım. bunun için de düzenli ve değişik içerik üretmek lazım.
bir de instagramda bu tip satış yapanlar çok. haliyle aralarından sıyrılmak da zor olacaktır.
2. el için yada ucuz 0 ürünler için çarşı pazar gezip onları satabilirsiniz.
benim bu şekilde çok ucuza 0 ürün bulan dolap gibi uygulamalarda satan ve iyi kazanan tanıdıklarım var.
Kısaca fark yaratmak,farklı ürünler satmak ve takipçi toplamak gerekiyor baya uzun iş bi yerden başlamak lazım:)

Gerçek mi hesabım yok dedin ya 😁benim de gerçek takipçi çok şükür 😁az ya çok değil 2792
valla ins....m da yok twi......r da yok ben de .konuya döneyim ever elişi el emeği ürünler satılmıyor netten.komşu teyzenin ördüğü bebek kıyafetlerini yükledim ben de dolabıma 1 tane beğeni bile almadı ne satılması.herkes marka ürünleri ucuza alma çabasında oralar da el işleri para etmiyor maalesef

valla ins....m da yok twi......r da yok ben de .konuya döneyim ever elişi el emeği ürünler satılmıyor netten.komşu teyzenin ördüğü bebek kıyafetlerini yükledim ben de dolabıma 1 tane beğeni bile almadı ne satılması.herkes marka ürünleri ucuza alma çabasında oralar da el işleri para etmiyor maalesef
Dolapta mı 900 takipçi var 😁

Profil bilgilerinize banka hesap numaranızı giriyorsunuz, ürün karşı tarafa ulaşıp onaylandığı zaman dolap hesabınızda alacak olarak görünüyor, hesabıma aktar butonuna tıklayınca ertesi gün geçiyorlar hesaba. Dolabın giriş bölümüne iade kabul etmiyorum yazın, illa iadelik bir durum olursa yardımcı olurum size sistem üzerinden yapmıyorum iadeyi artık

dolap, gardrops, zebramo ,modacruz uygulamaları var.telefonuna indiriyosun.sonra kendine hesap oluşturuyosun gayet basit mail adresinle hemen yaparsın.sonra satacağın ürünlerin fotoğrafını ürün ekle deyip yüklüyosun.açıklamalarını yazıyosun, fiyatını giriyosun.Ürün satışa çıkmış oluyo.Satıldığında bildirim geliyor ve anlaşmalı kargolara götürüp bırakıyosun.Mesela diyosun ki ben bunu dolap'la yolluycam.Sana satış yaptığında uygulamadan kod veriliyo.O kodla beraber ücretsiz kargoluyosun.Sonra alıcı ürünü teslim alıp onaylayınca paran da onaylanmış oluyo ve banka hesabına aktarıyosun.

ben elimdeki fazlalıkları sattım hep 1 senede 3 bin lira gibi bişey kazandım sırf kullanmadığım eşyalardan.
Ay ben yükledim hiç satılmadi 😂
Konu sahibi ınstagramdan reklam verince daha iyi satıldığını söylüyorlar ne yapacaksınız karar verdiniz mi ?

Ay ben yükledim hiç satılmadi 😂
Konu sahibi ınstagramdan reklam verince daha iyi satıldığını söylüyorlar ne yapacaksınız karar verdiniz mi ?
hayır veremedim instagramda vergi v.s durumlar var diyor arkadaşlar en iyisi dolap yada gardropsta ufak ufak başlamak satılır satılmaz bakacaz artık en azından kafam meşgul olur pandemi,tüp bebek derken kafayı sıyırma noktasına geldim

Ben size gerçekci olacağım.Benim tavsiyem önce işinizi oturtup sonra cocuk düşünün. İnstagram üzerinden satış cooook zor. Özendiğiniz bloggerların kocaman evleri stüdyo araç gereçleri ve toptancıları kimisinin fotoğrafciları var. Ayrıca iyi derece photoshop bilmek lazım. Belirli bir sermaye gerekiyor. Başlarda takipci satın alıp instagrama reklam veriyorsunuz. Yani 0'dan başlanmaz. İnsanlar haklı olarak fotoğraf kalitesi daha yüksek daha cazibeli olan şeylere yöneliyor. Sizin icin 2.el uygulamalar daha iyi olur. Ama onlardan da ancak el harçlığınız çıkar başlarda sonraları satışınız arttikca geliriniz artar.

Benim arkadaşım önce Instagram üzerinden butik açtı. İstanbul'a gidip toptan alıp geliyordu kıyafetleri, aldığı şeyler de öyle çok göze hitap eden kaliteli şeyler değildi, yürümez gitmez dedik ama deli gibi satış yapıyordu. İkinci yılında butiğinin mağazasını açtı, hem Instagram hem mağaza şimdi maşallah çok çok iyi kazanıyor. Altına araba aldı, geçen haftalarda 15 binlik telefon aldı iPhone. Şansı yaver giden tutunuyor ilerliyor. Ama öyle fenomen olayım asalak gibi davranıp anca yediğim içtiğim şeyleri çekip takipçi kasayım derseniz hiç yapmayın daha iyi 😁

Ben size gerçekci olacağım.Benim tavsiyem önce işinizi oturtup sonra cocuk düşünün. İnstagram üzerinden satış cooook zor. Özendiğiniz bloggerların kocaman evleri stüdyo araç gereçleri ve toptancıları kimisinin fotoğrafciları var. Ayrıca iyi derece photoshop bilmek lazım. Belirli bir sermaye gerekiyor. Başlarda takipci satın alıp instagrama reklam veriyorsunuz. Yani 0'dan başlanmaz. İnsanlar haklı olarak fotoğraf kalitesi daha yüksek daha cazibeli olan şeylere yöneliyor. Sizin icin 2.el uygulamalar daha iyi olur. Ama onlardan da ancak el harçlığınız çıkar başlarda sonraları satışınız arttikca geliriniz artar.
İşimi oturtup çocuk yapma gibi bir lüksüm yok ben ne zaman çocuk yapmalıyım diye sormadim ki maalesef sağlık sorunum var gecikme yaparsam bi daha şansım olmayabilir çok fazla sorun var bu konuda yazsam sayfalar sürer....diğer konuda söylediklerinizde haklısınız .galiba 2. el uygulamalara yönelmek daha doğru olacak

Benim arkadaşım önce Instagram üzerinden butik açtı. İstanbul'a gidip toptan alıp geliyordu kıyafetleri, aldığı şeyler de öyle çok göze hitap eden kaliteli şeyler değildi, yürümez gitmez dedik ama deli gibi satış yapıyordu. İkinci yılında butiğinin mağazasını açtı, hem Instagram hem mağaza şimdi maşallah çok çok iyi kazanıyor. Altına araba aldı, geçen haftalarda 15 binlik telefon aldı iPhone. Şansı yaver giden tutunuyor ilerliyor. Ama öyle fenomen olayım asalak gibi davranıp anca yediğim içtiğim şeyleri çekip takipçi kasayım derseniz hiç yapmayın daha iyi 😁
Yok yahu fenomen olacak yapıda bi insan değilim zaten ben her an herşeyimi paylaşamam beceremem o işleri benim derdim satış yaparak para kazanmaktı ama zorlukları çok fazlaymış en iyisi tedavim tamamlanınca başka işlere yönelmek burada 2.el uygulama için fikir oldu bana en azından onu yapar kullanmadığım eşyalardan kurtulurum

Instagramdan satis yapmak cok cok zor.. satmak istediginiz ürünü cok iyi dusunmeniz gerekiyor.. giyim taki canta o kadar cok sayfa var ki artik ben gormekten yoruldum..engelliyorum.. bende canta satisi icin sayfa acmistim ama umdugum gibi olmadi.. bir kere takipci bulmak cok zor.. satin almakta cok mantikli degil.. insanlar anliyor zaten satin alinan takipciyi.. 500 bin takipcisi var begeni sayisi 100..
Yani anlatmak istedigim daha degisik urunler vs dikkat cekiyor ama kiyafet satacaksaniz elinizde kalmasi buyuk ihtimal
Dost aci soyler bu arada heves kirmak istemem.. sadece bu ise girip para yatirip uzulen cok kisi taniyorum biri de ben..
Bu arada bende dolap uygulamasindan cok daha fazla satis yaptim..
Bende dolap uygulmasini oneririm..

Instagramdan satis yapmak cok cok zor.. satmak istediginiz ürünü cok iyi dusunmeniz gerekiyor.. giyim taki canta o kadar cok sayfa var ki artik ben gormekten yoruldum..engelliyorum.. bende canta satisi icin sayfa acmistim ama umdugum gibi olmadi.. bir kere takipci bulmak cok zor.. satin almakta cok mantikli degil.. insanlar anliyor zaten satin alinan takipciyi.. 500 bin takipcisi var begeni sayisi 100..
Yani anlatmak istedigim daha degisik urunler vs dikkat cekiyor ama kiyafet satacaksaniz elinizde kalmasi buyuk ihtimal
Dost aci soyler bu arada heves kirmak istemem.. sadece bu ise girip para yatirip uzulen cok kisi taniyorum biri de ben..
Bu arada bende dolap uygulamasindan cok daha fazla satis yaptim..
Bende dolap uygulmasini oneririm..
Buradaki ortak görüş bu heves kırmak değil teşekkür ederim bilgiler için konuyu açmam iyi oldu dolaptan satis yapmak hiç aklımda yoktu en azından ordan deneyeceğim hem kafam dağılır hem kaybim olmaz

Back
X