Instagram uzerinden iş nasil yapilir arkadaşlar

İnstagram üzerinden satış yapmak sanıldığı gibi kolay değil satacağınız ürün için müşteriler kapıda ödeme imkanı istiyor bunu sağlayabilmek için kargo şirketiyle anlaşma yapabilmeniz için vergi dairesinden vergi numarası almanız gerekiyor ayrıca satış yapsanız da yapmasanız da her ay belli bir ödeme şartı var artı muhasebe parası ve rekabet halinde birçok sayfa var aralarından sıyrılabilmek için uzun bir müddet ve takipçi sayfası çok olan sayfalara reklam vermeniz gerekiyor bu da insanı oldukça yoruyor ama gardrops gibi uygulamalarda satış daha kolay oluyor orada yavaş yavaş ilerleyebilirsiniz ben orada satış yapmayı daha çok seviyorum en azından uygulama güvencesi altında satış yapmak daha güzel
ben çok alışveriş yaparım online.Ama asla instagramı tercih etmem güvenmem çünkü 2. el sitelerinden sıfır ürün alırım uygun fiyatlı ama ürünü beğenirsem çok fiyata miyata da bakmam alırım.2.elde satışta yaptım 300 kusür civarı.komisyon alsa da tercihim orası.yormadan telefonla irtibata geçmeden site güvencesiyle alışveriş daha ne olsun.Mağazalarda bulunmayan ürünler var oralarda .yurtdışında çalışan ya da okuyanlar bile ürün getirip satıyorlar

ben çok alışveriş yaparım online.Ama asla instagramı tercih etmem güvenmem çünkü 2. el sitelerinden sıfır ürün alırım uygun fiyatlı ama ürünü beğenirsem çok fiyata miyata da bakmam alırım.2.elde satışta yaptım 300 kusür civarı.komisyon alsa da tercihim orası.yormadan telefonla irtibata geçmeden site güvencesiyle alışveriş daha ne olsun.Mağazalarda bulunmayan ürünler var oralarda .yurtdışında çalışan ya da okuyanlar bile ürün getirip satıyorlar
Evet uygulamalar çok güzel ama instagram için de güvenli diyelim güvenilir kişileri bulmak elimizde😁

Ben geçen waikikiden oğluma kıyafet aldım

Aldığın kıyafetlerin bir beden standardı yoktu yani aynı beden sözde ama kimi büyük kimi küçük kimi normal oldu

Yılların firmaları dahi beden standardı sağlayamadıktan sonra instagramdan bir şey almam

Şimdi almamız için ne gerekir ya çok ucuz ya da çok değişik bir ürün olması

Ucuz olursa kar edemezsiniz o zaman çok değişik birşeyler yapıp tanıtmanız lazım

Kolay gelsin
Ben Waikiki den kızıma sürekli alırım bugün de hatta 4 parça siparişim geldi sizin neden öyle oldu acaba

Ben Waikiki den kızıma sürekli alırım bugün de hatta 4 parça siparişim geldi sizin neden öyle oldu acaba
doğru söylüyor çoğu marka öyle.ip.....l adlı markadan 34 de giyiyorum 42 de ben :KK70: 1 ay önce de bir sitedendaha 9 olmamış kızıma 10 yaş bikini aldım küçük geldi zayıf ve minyon kızıma hem de.ayakkabı kalıpları bile farklı markaların bilerek alıyorum

Arkadaşlar illa şirket kurmanıza gerek yok. komisyonlu satış diye hiç mi duymadınız ? yapmayan çok az kaldı çünkü. Ben de yıllarca komisyonlu sattım ama artık kendi şirketimi kurdum. başkalarına kazandırdığım yeter artık dedim biraz da kendime çalışayım :)
Komisyonlu satış veren sayfalar da maşallah ürünleri iyi paraya satıyorlar ben ürünlerin geliş fiyatlarını biliyorum yüzde 250 kar haktır ya bir ürün müşteriye o kadar pahalı satılsın ne güzel kendinize çalışmaya başlamışsınız çok sevindim tebrik ederim o komisyonlu satış veren sayfaları hiç tasvip etmiyorum

doğru söylüyor çoğu marka öyle.ip.....l adlı markadan 34 de giyiyorum 42 de ben :KK70: 1 ay önce de bir sitedendaha 9 olmamış kızıma 10 yaş bikini aldım küçük geldi zayıf ve minyon kızıma hem de.ayakkabı kalıpları bile farklı markaların bilerek alıyorum
Bazen evet kalıp kalıbı tutmuyor onu ben de farkettim

Dolap indirdim çünkü burdaki genel yorumlar instagram üzerinden zor olduğu inşallah dolapta kötü sürprizle karsilasmam
Dolap komisyon kesiyor siz gardrops da yükleyin o daha güzel sattığınız ürün üzerinden komisyon almıyor ben çok sevdim orayı ikisini de deneyin hangisini severseniz hangisi tutarsa👍

instagramda bu noktaya gelmek için ortalama 2-3 sene emek vermeniz lazım. malesef ha diyince satış yapmak kolay değil.
2. el ürünleri bunları satan uygulamalardan satmak daha kısa yollu çözümdür.
Evet durum böyleymiş arkadaşlar yazdı sağolsunlar bende dolap indirdim umar im beceririm

Banim bir arkadaşım butik açtı. Ama öncesinde takipçi topladı. Mesela ablası esnaftır ona rica etti. Bana ailene de söyle diye ekletti. Bazı satış firmalarının hikayesine girmeye çalıştı. Mesela birinden bir şey satın alıp onu öven bir hikaye atıp paylaşılmasına emek verdi. Yeteri kadar takipçisi olunca ürünler getirdi satmaya başladı. Vergisi çokmuş. Şimdilik alanlar sadece yakın arkadaş eş dost akraba diyor. Onun ama çevresi geniştir
Takıpci bulmak için güzel yöntemmis

Selam arkadaşlar zar zor bir işe başlamıştım pandemi dolayısıyla çalışamıyorum su an ayriyeten tüp bebek surecindeyim sık sık hastaneye gidiyorum. Hastanede bazen saatlerım geçiyor zaman zaman operasyonlar geçirebiliyorum yani yeni bir iş bulsam bile yürütmem çok zor bu şekilde aslında maddi bir zorluğumuz yok ama eşimin eline bakmak istemiyorum aileme zaman zaman maddi anlamda destek olmak ıstiyorum. Hem eşimle bir dönem ayrı kalmıştık o gunlerden bana ders oldu kendi kazancımın olması gerekliliği o yüzden su an içinde bulunduğum durumdan çok rahatsizim biseyler yapmak istiyor yapamıyorum .ınstagram üzerinden satış yapsam giyim yada bijuteri falan bu işler nasıl yürüyor bilen varsa yönlendirme yapabilir mi yada ev içinde başka ne yapabilirim fikir verin arkadaşlar çok huzursuz bi ruh halindeyim

Yıllarca sosyal medyam olmadı
İki ay önce ay ins dan satış yap diyen çevrem yüzünden açtım bir hesap. Ürünlerin görülebilmesi için hesabı gizli tutmadım, kişisel tek bir resim paylaşmadım ama nerde ne sapık varsa üşüştü hesabıma, telefonum çöktü resmen iki günde, baktım ki kimsenin bir şey alma niyeti yok, milletin derdi başka kapattım hesabı
2.el satan o meşhur uygulamaya üye oldum, çanak çömlek, gitsi ne koysam satıldı ama işlerim satılmadı, hala öyle duruyor. İnternetten birşeyler satmak zor, 20 30 liralık minicik birşey satıyorsun ortam sanal olduğu için olmadık çingenelik yapıyorlar. 20 liralık ürün almış tutturuyor iade edeceğim diye bir de 7 lira kargo ödüyorsun. El emeği uğraşıp birşeyler yapıyorsun yüzde elli iskonto istiyorlar sinirleri harap oluyor insanın. O mecralarda yerleşmiş dükkan sahibi sermayeli satıcılar iş yapıyor onu fark ettim, hesabım duruyor ama umudum pek kalmadı, internet satışı sıkıntılı iş

takipçi satın mı alınıyorrr daha neler duyacağım :olamaz:
Evet alınıyor fake kullanılmayan hesapları bir hesaba topluca yönlendiren bu işi yapanlar var şuanda onların da hepsine güvenilmiyor bir bakıyorsun takipçiler uçmuş :KK70: ben yapmadım ama yapanlardan gördüm :KK70:beğeni bile satın alıyorlar 😁sade takipçi alsalar iyi 😁

Yıllarca sosyal medyam olmadı
İki ay önce ay ins dan satış yap diyen çevrem yüzünden açtım bir hesap. Ürünlerin görülebilmesi için hesabı gizli tutmadım, kişisel tek bir resim paylaşmadım ama nerde ne sapık varsa üşüştü hesabıma, telefonum çöktü resmen iki günde, baktım ki kimsenin bir şey alma niyeti yok, milletin derdi başka kapattım hesabı
2.el satan o meşhur uygulamaya üye oldum, çanak çömlek, gitsi ne koysam satıldı ama işlerim satılmadı, hala öyle duruyor. İnternetten birşeyler satmak zor, 20 30 liralık minicik birşey satıyorsun ortam sanal olduğu için olmadık çingenelik yapıyorlar. 20 liralık ürün almış tutturuyor iade edeceğim diye bir de 7 lira kargo ödüyorsun. El emeği uğraşıp birşeyler yapıyorsun yüzde elli iskonto istiyorlar sinirleri harap oluyor insanın. O mecralarda yerleşmiş dükkan sahibi sermayeli satıcılar iş yapıyor onu fark ettim, hesabım duruyor ama umudum pek kalmadı, internet satışı sıkıntılı iş
evet değerinin bayağı altına vererek kolayca satabiliyorum ben .yoksa ürünlerim aylarca yıllarca durur sitede.Kargoda arttı bu aylarda pahalı ürünlerde komisyon kesintisi de çok oluyor

Back
X