İnstagramda estetik yorumlari

Nicimiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2018
93
53
38
34
Kizlar merhaba, bugun rastladigim bir konu ile ilgili danisacagim. Bi doktorun hastalariyla iletisime geciyorum instagramdan. Baya da bi konustum hepsi mukemmel dedi. Ama bugun bi tanesi dmde hic memnun kalmadigini egri oldugunu iki kere ameliyat oldugunu falan anlatti. Ayni kisinin doktorun sayfasinda yorumuna denk geldim, memnun oldugundan bahsediyor hocayi övüyordu. Yani cok aklim karisti. Hadi bi sahtekarlik var desem, sayfada onlarca kisi var o kadar kisi birden mi sahtekarlik yapicak anlamadim. Bu konuda bilgisi duyumu olan yazabilir mi?????

Bunlara şaşırmamanız lazım. Aklınızın karışmasına izin vermeyin. Her doktorun başarılı/başarısız ameliyatları vardır. Ne kadar çok araştırırsanız o kadar kafanız karışır. Benim tavsiyem olumlu yorum çoğunlukta olan doktorlarla görüşün. Görüştükten sonra eminim kafanızda kime karar vereceğiniz netleşir. Konuya gelince, hasta ameliyat olmuştur süreçten memnundur bunu dile getirmiştir. Ama ilk aylar memnun olup şişlikler indikten sonra memnun kalmayan kişiler de oluyor. Ya da tam tersi. Sebep bu olabilir. Ben henüz ameliyat olmadım ama artık doktor araştırmaktan vazgeçtim. Forumdaki güncel konuları okuyorum. Ardından aklımda olan birkaç doktorla görüşeceğim hangisi daha cana yakın gelirse teslim olacağım. Ben iki yıldır doktor araştırıyorum da ne oldu? Yine mükemmeli bulamadım 😄

Bunlara şaşırmamanız lazım. Aklınızın karışmasına izin vermeyin. Her doktorun başarılı/başarısız ameliyatları vardır. Ne kadar çok araştırırsanız o kadar kafanız karışır. Benim tavsiyem olumlu yorum çoğunlukta olan doktorlarla görüşün. Görüştükten sonra eminim kafanızda kime karar vereceğiniz netleşir. Konuya gelince, hasta ameliyat olmuştur süreçten memnundur bunu dile getirmiştir. Ama ilk aylar memnun olup şişlikler indikten sonra memnun kalmayan kişiler de oluyor. Ya da tam tersi. Sebep bu olabilir. Ben henüz ameliyat olmadım ama artık doktor araştırmaktan vazgeçtim. Forumdaki güncel konuları okuyorum. Ardından aklımda olan birkaç doktorla görüşeceğim hangisi daha cana yakın gelirse teslim olacağım. Ben iki yıldır doktor araştırıyorum da ne oldu? Yine mükemmeli bulamadım 😄
Evet aynen öyle, arastirdikca aklim karisiyor. Özmen karadan herkes memnun bir kişi hariç. Çoğunluk memnun. Üfff gercekten sastim kaldim.

Evet aynen öyle, arastirdikca aklim karisiyor. Özmen karadan herkes memnun bir kişi hariç. Çoğunluk memnun. Üfff gercekten sastim kaldim.

Özmen Kara’yla ilgili bende olumsuz bir şey duymadım neredeyse. Benimde görüşülecekler listemde kendisi var. Ben iki yıllık deli gibi araştırmama bağlı kalarak söylüyorum. Gidip görüştükten sonra eminim ki “evet bence bu doktora kendimi emanet etmeliyim” diyeceğiz. O yüzden eğer vaktiniz varsa en azından görüşmeye gidin. Benim şu sıralar vaktim olsa hiç düşünmem. Yeni yılda zam kapıda çünkü.

Back
X