Instagram'da resim paylasmama

huvese

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.409
380
123
Selam kızlar.Benim Instagram'da okuldan eski işyerinden sevgilisi nişanlısı evli olan üç arkadaşım var nerdeyse iki günde bir resim atarlardı AVM deyiz çay keyfi konserdeyiz kahvaltı keyfi ne olursa paylasirdi.Arada seninde bir sevgilin yok ne zaman olacak falan diye alttan alttan güya laf sokmaya çalışıyorlardı ben de konuyu değiştirdim fazla muhattap olmadim ama dört beş kere yaptılar bunu.27 yaşındayım bu arada ucunun de ilişkisi sanırım iyi değil ortak arkadaşlarımızdan duyuyorum iyi değilmiş evli ve sevgilisi olan iki arkadaşımın kaç gündür resim paylasmiyorlar.Ben de onlara laf soksam iyi mi şimdi hayırdır resimler niye azaldı diye kus musunuz diye.İyi ki uzak durdum böyle arkadaşlar olmaz haksız mıyım kızlar ?

Aynen benim sevgilim olup olmamasından size ne boyleleriyle hiç muhattap olmamak en iyisi

Aynen banw alttan alttan sürekli laf sokmaları sanki biriyle çıkmak evli olmak ust düzey bir başarı başka dertleri yok benim sevgili bul bulmsdigimb onlara dert oldu arkadaş sanmıştım ama degillermis

Dert değil kızlar sadece böyle arkadaş olunmaz demek istedim

Ya ne gerek var ne kadar takıntı yapmışsınız sanki sorunları olsun da laf sokayım diye hazırda bekliyormuşsunuz ki paylaşımlarına bile dikkat kesilmişsiniz takipteymişsiniz hemen dikkatinizi çekmiş onların size dediklerinden daha kötü daha art niyetli bir düşünce bu hemen de dedikodu yayılmış nerden öğrenmişler de size yetiştirmişler sorun olduğunu vay be ne insanlar var bende foto paylaşırım ama bazen hiç paylaşmam benim içinde bekar arkadaşlarım böyle düşünüyor mu acaba yani fazlasıyla kıskançsınız Allah sizin gibi pusuda bekleyen dost görünümlü düşmanlardan korusun arkadaş olunmaz diyorsunuz olmayın silin o zaman iji paylaşım yapmadılar diye göbek atacaksınız sorunları var diye bu nedir?

Yok takip etmiyorum ortak arkadaşımla konuştuk o gösterdi böyle arkadaş olacağına hiç olmasın daha iyi yaşım 30 a geliyormusum tek takılmaktadır sıkılmıyor musun falan gibi cümleleri sık kurmaya başlayınca art niyet li olduklarını anladım

Evde kalicaksin bu gidişle falan diyince iletişimi kopardim Allah herkesi mutlu etsin ama benim onlarla isim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…