İnstagramdan dm yazıp silmiş kızlar, napsam

Teşekkür ederim
Tüm minnoşların ve kalbinde minnoş yaşatanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım
En başta kendi minnoşumun tabi ( kızımın )

Ooo en minnoşumuza selam gönderiyorum o zaman mutlu bayramları olsunnn

Minnoşluk yaşta değil ruhtadır

Günaydın canım , sen de beklediğin an gelmiş pat diye niye uyudun ki , taaaaaa çocukluk arkadaşınmış e ilk aşkın sayılır , keşke cevap atsaydın , neyse sen " hıhh kendi kaybetti " filan deme , direk " ben dün akşam msjını gördüm , tam cevaplıyodum kiii elektrikler kesildi " de , tabi sen daha iyisini bilirsin

Hahahha ablacım en iyisi dediğin gibi, benim etkileşime geçmem. Beyfendi bikaç saat cevap gelmedi diye mesajı siliyosa hemen yanii .. Ay çocukken de çekingendi bu

Tam ilkokuldaki 'ödevini neden yapmadın' sorusunun karşılığı gibi

Ya belki o da kendi kendine " bu kız beni beğenmediği için dönmedi , ben niye niye msj attım ki hiç bu kız bana bakar mı " diye kuruntu yapıp msjı o sebepten silmiş de olabilir tatlım , dediğin gibi çekingen bir insansa eğer , senden de cevap gelmeyince üzüldü galiba

Hahahha bilemiycem artık ilkokuldayken hiç pas vermezdi ama belki de bana takıntılı bi velet vardı, ah o salak da kısmetimi kapadı hep bana aşık olan bi çocuğu dövmüştü falan ondan korkuyodu belki

Aşk hayatım küçükken daha aksiyonluymuş be

Kızlarrrr ben şimdi onun son fotosunu beğendim.. Artık görüp yazarsa süper yani.. Mesajı verdim ben

Ha yine yazmazsa, öğleden sonra falan ben bi dm atıp, durumu açıklamayı düşünüyorum...

Instagramda artik karsi taraf mesaji silse bile sizde silinmiyor. En azindan bende oyle. Ayrica mesaji silse ne olacak?

Yorumlari okudum saka gibi hatunlar var burada gercekten. Adamin ne maksatla yazdigini bilmeden ay kendisi kaybetti, sevgilisi varsa tekmeyi bas tripleri var ya ne alaka?

Ayrica mesajin atiltidigini biliyorsunuz, cevap vermeniz gerekirdi. Mesaja cevap vermeden Foto begenmek nedir? Mesaji silmis olduguna anlam veremiyorsunuz ama onun mesajini cevapsiz birakiyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? Yillarca gormediginiz adama trip..

Farkındaysanız burda esprili bir şekilde kritik yapıyoruz. Ayrıca en küçük ihtimalleri de düşünüyoruz.

Mesajı temizleme değil de, mesaj isteğini sildiği için bende gözükmemiş olabilir. Çünkü bildirimi gördüğüme eminim.

Evet cevap vermem gerekirdi ama tek gözüm açık okuduğum bildirime cevap veremeyecek kadar uykuluydum. Hiç bildirimi gördüğümü çaktırmadan sabaha yazarım dedim.

Ayrıca ben çocuğa trip mi attım? Ee foto beğendim. Böyle bi metod seçtim. Beni ilgilendirir değil mi?

Burdaki diğer yorumları küçümsemeye hakkınız yok. Yorumlarla değil, konumla ilgilenmeniz gerekirdi. Konumla ilgilenişiniz de ayrı bi olay gerçi.

Neyse, hoşçakalın.

Yaptığı bence çocukluk özgüven çok yok demekki
Bence bana yazmıştın dün telefonumda bildirim var silinmiş Nasıl olduysa anlamadım de. Neyse iyiyim falan yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…