- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
- Konu Sahibi Cikita Muz
-
kıyamamne diye hemen esip coşmuş silmiş geri, kararsız işte.anladığım kadarıyla senin gördüğünü de anlamamış.boş ver senin ittirmenle olmasın sen paylaşımlara devam et yazacağı varsa yazar yine
Sen bir nabız yokla olmazsa;mesajı görmemiş gibi, sen mesaj at tabi sevgilisi olmadığına eminsen !Aynen ya
Rüyamda gördüm de.Akşam yazmışsın sabah silmişsin ,yok artık bu çocuk bu kadar ezik değildir dedim güldüm kendime rüyamda, de :)))Yazmaya karar verdim.. Kanka seninki geliyo doğal davran moduna giriyim en iyisi
Gerçekleri mi anlatsam neama ya o da sizin gibi inanmassaa
Sen bir nabız yokla olmazsa;mesajı görmemiş gibi, sen mesaj at tabi sevgilisi olmadığına eminsen !
Rüyamda gördüm de.Akşam yazmışsın sabah silmişsin ,yok artık bu çocuk bu kadar ezik değildir dedim güldüm kendime rüyamda, de :)))
Bizi de çatlatma
Cevap gelince yaz hemen bekliyoruz
ok! hani burada bir konu vardı ordan esinlendim....çocuk sevgilisini sosyal medyada paylaşmıyordu foto falan ! tekme hazır pozisyonda ise gelsin mesajlı günler!ilkokul aşkım geldi aklıma hahaha tombik naptı acaba!Etiketlendiği fotolara, hatta ablasının instasına da baktım.. Kankilerinin instasına baktım.. Sevgiliye dair en ufak kırıntı yok. Ki bi kırıntı çıkarsa ilerde, tekmeyi basıp , sevgilisine hemen haber uçururum elbette
Yaşın kaç çikita
İlkokuldan beri ey gidi, ne çocukmuş be
Benim ilkokul arkadaşım şimdi benim 3 katım misal, küçükken minnoş gibi çocuktu
( Yaşım 29 )
Siz hala minnoşmuşsunuz tamamHahahhaa benimki de aslında çocukken daha tatlıymış galiba yabiz bunla taa anasınıfından beri tanışıyoruz, ilkokul 4 e kadar.. Anasınıfında yılsonu gösterisinde katibim olmuştu, kol kola gösteri yapmıştık hey gidi günler
Yaşımız 18 oldu
ok! hani burada bir konu vardı ordan esinlendim....çocuk sevgilisini sosyal medyada paylaşmıyordu foto falan ! tekme hazır pozisyonda ise gelsin mesajlı günler!ilkokul aşkım geldi aklıma hahaha tombik naptı acaba!
Belliki seni baya heyecanlandırmış :) ama sakin ol duygularınla hareket etme bekleme moduna gir belki bir iki foto beğeneblrsinÖncelikle günaydın herkese
Benim instagramdan takipleştiğim, taa ilkokuldan bi arkadaşım vardı. Ben ilkokulda ona içten içe aşıktım tabiiyıllar sonra beni instadan bulmuş, istek atmıştı. Sonra swarmdan (hangi mekandaysak bildiriyoruz) falan ekleyip, çekinlerimi beğenmeye başladı. İnstaya attığım fotoları beğendi falan. Ben de beğendim.. Neyse tabii ki oo bana aşık bu demiyorum tabii ben de ona aşık değilim ama çocuk hala yakışıklı yanii
Sadede gelirsek, dün akşam bana dmden (instagram mesajı), merhaba çikita, nasılsın yazmış. Ben bunu bildirimlerden gördüm, instaya girip görüldü falan yapmadım. Erkenden çok uykum geldiğinden, sabaha yazarım diye uyudum ben tabii. Sabah kalktım ve mesaj yok. Bildiğiniz mavi ekran verdimbeyfendi mesajı silmiş galiba..
Neyse şimdi ben napsam.. Bana mesaj atmıştın dün gördüm cevaplayamadım falan mı desem.. Gidip bi fotosunu beğenip de, kendimi bekleme moduna mı alsam.. Yoksa kendi kaybetti hıhh falan mı desem..
Ay rüyasında makyajsız halimi gördü de mi sabaha sildi mesajı acaba
Buarada biz ilkokuldayken x şehrindeydik. Ben istanbula taşındım. O da istanbula yeni taşınmış, swarmdan anladığım kadarıyla.. Böyle yani kızlar.. Uykum sayesinde sohbeti kaçırdım iyi mi
Siz hala minnoşmuşsunuz tamam
Bende hala minnoşum aslındaHahahaha aynendaha evrimini tamamlamamış olabilir birden bire 3 katı hacme dönüşme ihtimali hala var benimkinin de
Belliki seni baya heyecanlandırmış :) ama sakin ol duygularınla hareket etme bekleme moduna gir belki bir iki foto beğeneblrsin
Bende hala minnoşum aslında
Bence onu söylemene gerek yok cool takıl hiç belli etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?