Instagramdan/ internetten ciddi bir iliskiye sahip olmak?

Sene 2011 aylardan Eylül 25. Bi adam bi kızı facebooktan sürekli dürtüyor. Kız da durterek cevap veriyor. Yaklaşık yarım saat böyle sürüyor ve kız geriliyor. İçinden diyor ki "ulan kim bu?" Sonra dayanamayıp mesaj atıyor adama.. "Kimsin kardeşim sen ne dürtüp duruyorsun" Adam tanışmak istediğini kötü bi niyeti olmadığını belirtiyor. Ve konuşmaya başlıyorlar. Tarih 27 eylül 2011 ı gösteriyor. Bu kizla adam sevgili olmuşlar internet üzerinden. Sene 4 Ekim 2011 kızla adam buluşuyor ve aynı gün birbirlerini gördükleri ilk an sariliyorlar ve el ele tutusuyorlar. Sene 5 Ocak 2015 bu kizla adam nisanlaniyor ve tarih 28 Temmuz 2015 ı gösterdiğinde evleniyorlar.
Mayıs 2016, kız gebe olduğunu öğreniyor ve şuan 32 haftalik olmuş bile.
O kız benim, anlattığım kişi ise eşim..
Eşim Timuçin, ben Burçin, kızımız Elçin.
3 Şubat diyor doktor doğum tarihine, hayırlısı ile bekliyoruz..
Anlasabildiginiz insanla evlenin..
Sevgiler...

Evet kader kismet... Mutlulugunuz daim olsun insallah : )

Gözlerim doldu, MASALLAH, darisi da benim basima insallah. Kismet oldumuydu önune cikiyor iste..

Peki orda erkek bulmak zor mu o halde:)
BENİM de yurtdışındaki sevgilimi biri kaptı yine ordanKötü mötü yapıştı valla

Peki orda erkek bulmak zor mu o halde:)
BENİM de yurtdışındaki sevgilimi biri kaptı yine ordanKötü mötü yapıştı valla
Cok zor hemde.. utanmasalar birbirlerinin elinden alirlar ki oda oluyor...
Suluk gibi yapisiyor kizlar, erkeklerin bir kizin pesinde kosmasina bile gerek kalmiyor, kizlar onlarin pesinde :))

İyi örnekleri olabilir ama ben internetten yaşanan sanal ilişkilere güvenmiyorum. İnternet herkesin istediğini abartıp, istediğini gizleyebildiği, yalan söylemeye müsait bir ortam. Sanal ilişki yaşamaya sıcak bakmıyorum, mümkünse çevremde olan, arkadaş olduğum, huyunu suyunu, işini gücünü bildiğim birisiyle ciddi ilişki yaşamayı tercih ediyorum. İyi örnek 10'da 2yse atıyorum kötü örnek 8. Bu riski almaya değer mi, bence değmez.

Ben Facebook ta bir grupta eşimi gördüm kendi memleketimizin grubuydu hemşeri yani.hoşlanmıştım bir isim salladım pardon siz Merve'nin abisi misiniz diye Merve benim okuldan arkadaşımdı isim benzerliği o yüzden sordum dedim (soyismini aynı yazdım ne alaka demesin diye )oda hayır dedi ve beni arkadaş olarak ekledi:) 6 yıllık sevgili eşim olur kendisi öncesinde de bir yılımız var .ama dediğim gibi memleket bir olunca soruşturması kolay oldu aileler tanıdı birbirini

Sosyal ağda arkadaşlık çabası içinde olan erkeklerin çoğu evli ve sapık ruhlu

internet aracılığıyla tanıştık, çevremdeki erkeklerin hepsinden daha dürüsttü, adam gibi adamdı yani :) 5 yıldır evliyiz. sizin konunuzu görene kadar, netten tanıştığımızı bile unutmuştum :)
dürüst adam her yerde dürüsttür.

Ben de yurtdisinda yasiyorum... ve aynen!! Kimse anlamiyor... burada birisiyle tanismak imkansiza yakin. Bir de hele universiteye giden bir kiz isen, gel de bul universiteli kafa dengini. Zaten kimisi ne turkceyi dogru konusur ne de almancayi... hic hoslanamiyorum buradakilerden. Bende internet araciligi ile olusan iliskileri desteklemezdim,; ama malesef baska imkan kalmiyor . Benimde sevgilim var fb de tanismisdik. Kendisi turkiyede... Ama tavsiye etmiyorum... yani mesafeli iliski tavsiye etmiyorum. Komsu şehrinden olsun daha iyi... aldatilma riski, kandirilma riski yuksek eger mesafe olursa. Benimde ilk sevgilimdi. Saf kaliyoruz.. karsi taraf genelde tecrübeli ve bizim iyi niyetimizi kullaniyor. ben turkiyede yasamak istedigim icin turkiyeden oyle kandım işte ona......

Cok zor hemde.. utanmasalar birbirlerinin elinden alirlar ki oda oluyor...
Suluk gibi yapisiyor kizlar, erkeklerin bir kizin pesinde kosmasina bile gerek kalmiyor, kizlar onlarin pesinde :))
Ayy sinir oldum şuan...Nasıl da kaptıtdım gurbetçi kıza.Ayy yine sinirim tepeme çıktı.Kıza ulaştığım halde umarsamadı.Kötü mötü yapıştı inanılır gibi değil.Ben enazından blöf ayrılıkları yapıyordum.Bu herşeyi sineye çekiyormuş onursuz!;(Lanet olsun mutlu olamasınlar ya!!.Ondan olduğunu tahmin ediyordum.Gencecik 28 yaşında kız ben 39 yaş halimle tavır koyuyordum adama.;(

Ben de sözlümle internetten tanıştım hic bu amacı taşımadan ama bütün iliski oyle internetten gitmedi aylarca yillarca.. tanıştık, 2 gün sonra buluştuk ve sonra hiç ayrılmadık

Ben diyorum ki.. internet tanismak icin bir basamak olabilir fakat iliskinin tamami boyle reel e dökülmeden internet üzerinden sürmez. Sağlıklı degil..

Müslüman istiyor olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…