- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Turkiyeden daha beter, burda insanlar rahatliktan ne yapacaklarini sasirdigi icin birbirinin dedikoduusunu yapiyor... Ne de ekmek elden su gölden diye yasiyorlar..Yurt dışı değil mi orası?Nasıl kim dedikodu yapıyor?Türk çevre mi?Tr ile aynı mı yani:)
ı
Masallah birlikteliginiz daim olsun : )Ben varım.
6 yıl sevgililik dönemi ardından 2 aylıkta evliyiz
Merhabalar kizlar!
Uzun aradan sonra, yine bir derdim var,
Ben yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim yer kucuk bir kasaba ve hic turk cevremiz yok, turkiyeye de gelemiyoruz kac senedir ekonomik durumlardan dolayi. Yasim 25 universite okuyorum. Su ana kadar hic iliskim olmadi ve bende artik sevmek sevilmek istiyorum. Ama tanidigim hic bir erkek yok. (bu gidisle cok zor gorunuyor)
Sosyal medya hesabim var ve orada bazen kendi fotograflarimi paylasiyorum ve hesabim gizli, sadece tanidigim kisiler gorebiliyor, arada ekleyen konusmak isteyen kisiler oluyor ama ben hep cekimserim, sosyal medyadan ciddi bir iliski olabilir mi diye ?
Soyle bir dipnot ekliyim. Ben yabanci bir sevgili istemiyorum turk istiyorum tum cabam bundan öturu :)
Acaba sosyal medyadan internet uzerinden iliski yasamis kisiler deneyimlerini paylasabilirmi, özel mesajda gönderebilirsiniz isterseniz.
Hepinizi kokulu kokulu öptum, cok özlemisim buraya yazmayi
Evet kader kismet... Mutlulugunuz daim olsun insallah : )Internetten tanisip mutlu olan cok.. mesela ben ay simdiki sevgilime icimden sayip sayitiriyordum : bundan bana hayir gelmez derdim, ne gicik bir insan, bir cacik olmaz derdim, hatta sapik yaaaa derdim iliskiye baslamadan.. megerse kendisi ciddiymis, basta cidden hic isinamadim, o ilk konusmalarda.. su an bir bucuk yillik guzel ilerleyen bir iliskim var kendisiyle.. ailelerle tanistik, ben onun ailesiyle tanistim, o benim ailemle tanisti, onaylarimizi aldik.. kader kismet isi diyorum ben.. iyiside var kotusude ayirt etmek lazim.. yinede dikkatli olmak sart..
Gözlerim doldu, MASALLAHSene 2011 aylardan Eylül 25. Bi adam bi kızı facebooktan sürekli dürtüyor. Kız da durterek cevap veriyor. Yaklaşık yarım saat böyle sürüyor ve kız geriliyor. İçinden diyor ki "ulan kim bu?" Sonra dayanamayıp mesaj atıyor adama.. "Kimsin kardeşim sen ne dürtüp duruyorsun" Adam tanışmak istediğini kötü bi niyeti olmadığını belirtiyor. Ve konuşmaya başlıyorlar. Tarih 27 eylül 2011 ı gösteriyor. Bu kizla adam sevgili olmuşlar internet üzerinden. Sene 4 Ekim 2011 kızla adam buluşuyor ve aynı gün birbirlerini gördükleri ilk an sariliyorlar ve el ele tutusuyorlar. Sene 5 Ocak 2015 bu kizla adam nisanlaniyor ve tarih 28 Temmuz 2015 ı gösterdiğinde evleniyorlar.
Mayıs 2016, kız gebe olduğunu öğreniyor ve şuan 32 haftalik olmuş bile.
O kız benim, anlattığım kişi ise eşim..
Eşim Timuçin, ben Burçin, kızımız Elçin.
3 Şubat diyor doktor doğum tarihine, hayırlısı ile bekliyoruz..
Anlasabildiginiz insanla evlenin..
Sevgiler...
Gözlerim doldu, MASALLAH, darisi da benim basima insallah. Kismet oldumuydu önune cikiyor iste..
Turkiyeden daha beter, burda insanlar rahatliktan ne yapacaklarini sasirdigi icin birbirinin dedikoduusunu yapiyor... Ne de ekmek elden su gölden diye yasiyorlar..
Turkiyeden daha beter, burda insanlar rahatliktan ne yapacaklarini sasirdigi icin birbirinin dedikoduusunu yapiyor... Ne de ekmek elden su gölden diye yasiyorlar..
Cok zor hemde.. utanmasalar birbirlerinin elinden alirlar ki oda oluyor...Peki orda erkek bulmak zor mu o halde:)
BENİM de yurtdışındaki sevgilimi biri kaptı yine ordanKötü mötü yapıştı valla
Ayy sinir oldum şuan...Nasıl da kaptıtdım gurbetçi kıza.Cok zor hemde.. utanmasalar birbirlerinin elinden alirlar ki oda oluyor...
Suluk gibi yapisiyor kizlar, erkeklerin bir kizin pesinde kosmasina bile gerek kalmiyor, kizlar onlarin pesinde :))
Müslüman istiyor olabilir mi ?Pf, Türk istiyorsanız yaşadığınız yerdeki türk facebook gruplarına üye olun ne diyim?
İnstagramdan sevgili olsan bile nasıl gelecek adam oraya? Ya da sen mi geleceksin, görüşmeden nasıl yürüyecek?
Yani ben mi anlayamıyorum, hanslar johnyler, bradler varken niye bizim kızlar gider de "genellikle" onu giyemezsin bunu giyemezsin, anamın elini öpeceksin diyen adamlarda ne bulur?
Bunun için türk olması şart değil.Müslüman istiyor olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?