- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
SAgol yorumun icin canim <3, bakalim artik..cıkar cıkar kurslara falan gıt en olmadı cevre genıslet bence
ama gorerek tanı
ben gozlerıne bakmadan o kalp carpması omadan gerceklesen aska ask demem :)
telefondan guzel soz duymak ıstıyorsam uygulama var ya siri orda kendıme ıltıfat eder sonra onu dınlerım
iş hayatı kurslar gezıler kolu komsu ne bıleyım buralardan bakın en azından ınternetten daha guvenlı en azından
yakinlar var ama gelemedik turkiyeye kac senedir, zaten gelsemde 2 haftalik yaz tatiliyle nasil sevgili bulabilirki insan oda ayri bir konu...Çoğunlukla sorun olur sanal ilişkiler .ama şunu da söylemeden edemeyeceğim internet üzerinden tanışıp evlenen ve mutlu olan insanlar gordum şahit oldum bu duruma yani olabiliyor ,inanamasam da bunu anladım.ama şanslı olman lazım yanlış birşey yaşama riski var.hic turkiye de yakınlarınız yok mu gelip gitmiyor musunuz
Malesef, durumum cok sIkIntili farkindayim..Gülücüğe odaklanılarak ilişki sürdürülüyor herhalde net üzerinden.
Bravo, nene ve dede var ve onlarin disari cikardiklari köpekleri, zaten olan erkeklerinde basi bagli, cok yerinde yazmissin..İlle de Türk olsun dersen , yakında Berlin, Köln gibi bir büyük şehir varsa ordan arkadaş bul ama normal arkadaş. Haftasonu 1 gün gezmeye gidersin mesela, o arada takılırsın. Daha sonra orda ortam yaparsan abilerle de tanışırsın.
Küçük yerlerde Türk, erkek vs geçtim insan yok yahu. Sokaklarda varsa yoksa nene , dede ve köpek. Büyük şehire açıl derim.
Haklisin bende dusununce sabredemem diyorum ama, baska da ne sansim varkiErgenken olurdu belki de, 25 yaşından sonra bayar sanaldan ilişki. Ben hiç birbirini canli görmeden tanismadan sanal ortamdan başlayan uzak mesafe ilişkilerinin pek yuruyecegini sanmiyorum. Yani global bi cagda yasiyoruz evet ama erkekler sanal alemi bize oranla hic de masum kullanmiyor. Bir iliski baslatirsaniz da yedek olmayacaginizin hatta yedeklerden biri olmayacaginizin garantisi gercek hayatta bile yokken, bir de sanal alemden iliski yasamak??
Benim harcim degil, cekemem, sabredemem.
Bravo, nene ve dede var ve onlarin disari cikardiklari köpekleri, zaten olan erkeklerinde basi bagli, cok yerinde yazmissin..
Malesef, durumum cok sIkIntili farkindayim..
Haklisin bende dusununce sabredemem diyorum ama, baska da ne sansim varki
ıCanim mesele su ki, burada biriyle bir iliski yasasan bile hemen duyuluyor ve korkunc bir dedikodu mekanizmasi var aklin sasarbenim biraz korkum da o yani
Vallahi öyleÖyle mi diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?