Instagramdan/ internetten ciddi bir iliskiye sahip olmak?

SAgol yorumun icin canim <3, bakalim artik..

Çoğunlukla sorun olur sanal ilişkiler .ama şunu da söylemeden edemeyeceğim internet üzerinden tanışıp evlenen ve mutlu olan insanlar gordum şahit oldum bu duruma yani olabiliyor ,inanamasam da bunu anladım.ama şanslı olman lazım yanlış birşey yaşama riski var.hic turkiye de yakınlarınız yok mu gelip gitmiyor musunuz

Tabikide ciddi bi ilski bekliyosan sosyal medya yanlis biyer oradakilerin amaci hep belli cakal cukal dolu instagram face falan

Gülücüğe odaklanılarak ilişki sürdürülüyor herhalde net üzerinden.

yakinlar var ama gelemedik turkiyeye kac senedir, zaten gelsemde 2 haftalik yaz tatiliyle nasil sevgili bulabilirki insan oda ayri bir konu...

İlle de Türk olsun dersen , yakında Berlin, Köln gibi bir büyük şehir varsa ordan arkadaş bul ama normal arkadaş. Haftasonu 1 gün gezmeye gidersin mesela, o arada takılırsın. Daha sonra orda ortam yaparsan abilerle de tanışırsın.

Küçük yerlerde Türk, erkek vs geçtim insan yok yahu. Sokaklarda varsa yoksa nene , dede ve köpek. Büyük şehire açıl derim.

Ergenken olurdu belki de, 25 yaşından sonra bayar sanaldan ilişki. Ben hiç birbirini canli görmeden tanismadan sanal ortamdan başlayan uzak mesafe ilişkilerinin pek yuruyecegini sanmiyorum. Yani global bi cagda yasiyoruz evet ama erkekler sanal alemi bize oranla hic de masum kullanmiyor. Bir iliski baslatirsaniz da yedek olmayacaginizin hatta yedeklerden biri olmayacaginizin garantisi gercek hayatta bile yokken, bir de sanal alemden iliski yasamak??

Benim harcim degil, cekemem, sabredemem.

Kısmet Nerede bulur sizi belli olmaz..
Küçük yer de olsa Türk bir kısmet sizi bulur..
Alman kuzenim rus eşi ile amerikada tanıştı :)
Sanal ortam zor.. ayrı ülkede olmak daha zor..

Bravo, nene ve dede var ve onlarin disari cikardiklari köpekleri, zaten olan erkeklerinde basi bagli, cok yerinde yazmissin..

Haklisin bende dusununce sabredemem diyorum ama, baska da ne sansim varki

Malesef, durumum cok sIkIntili farkindayim..

Şöyle ki; ben direkt ilişki için sanalda başlatılan sohbetin sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Ki instagram gibi görülmek, görünmek, görmek üzere olan tamamen kendini ve günlük hayatını mükemmel bir şekilde yanıltıcı olarak pazarladığın bir yerde hiç sağlıklı olmaz. Diğer mesajları okumaya üşendim o yüzden yazmış mısınız bilmiyorum ama; kendi yaşamınıza uygun birini bulamıyorsanız çevrenizde, bu çevrenin dışına çıkabilme şansını yakalayacağınız gönüllü işlere, projelere katılarak gayet güzel insanlarla tanışabilirsiniz.

Internetten tanisip evlenen arkadasim var ama herkese güvenilmez.haberlerde gordum kizi kandirip tecavuz edip oldurmusler 15yasindaki kiz.düşün bence.bu riske deger mi.cevrene bak.okulunu bitir.Turk derneklerine uye ol.akrabalarinla samimiyeti ilerlet.tlf görüş eski komsularla bagini koparma.inan kismetinse mutlaka denk gelir.

Haklisin bende dusununce sabredemem diyorum ama, baska da ne sansim varki

Olabildigince cok arkadas çevresi edinmek:) Halkalari genislettikce elbet biri cikar bence. Ya da daha nüfusu kalabalık yakın bir şehre tasinmak en mantiklisi gibi sizin durumuzda. Bir de ilk ilişkiniz olacak, mutlaka tecrubesizlikleriniz olacaktir duygusal anlamda, sizi tolare edebilecek, anlasabileceginiz, olgun biri icin reelden tanismanizi tavsiye ederim.

Yurt dışı değil mi orası?Nasıl kim dedikodu yapıyor?Türk çevre mi?Tr ile aynı mı yani:)
Canim mesele su ki, burada biriyle bir iliski yasasan bile hemen duyuluyor ve korkunc bir dedikodu mekanizmasi var aklin sasar benim biraz korkum da o yani
ı

Internetten tanisip mutlu olan cok.. mesela ben ay simdiki sevgilime icimden sayip sayitiriyordum : bundan bana hayir gelmez derdim, ne gicik bir insan, bir cacik olmaz derdim, hatta sapik yaaaa derdim iliskiye baslamadan.. megerse kendisi ciddiymis, basta cidden hic isinamadim, o ilk konusmalarda.. su an bir bucuk yillik guzel ilerleyen bir iliskim var kendisiyle.. ailelerle tanistik, ben onun ailesiyle tanistim, o benim ailemle tanisti, onaylarimizi aldik.. kader kismet isi diyorum ben.. iyiside var kotusude ayirt etmek lazim.. yinede dikkatli olmak sart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…