Çok da ciddiye almayın bence. Uğraşmaya değmez.
Tepkisiz kalın, uğraşmayın. Ciddiye alınacak bir mecra değil.
Savcilarin, mahkemelerin daha önemli islerinin oldugunu düsünüyorum.
Elbette size hakaret etmesi anormal bir durum, ama ne Siz kendinizi yorun nede mahkemeleri ugrastirin .
Boşverin, o kişi size kötü konuştu diye siz kötü olmadınız.
Evet çok çirkin insanlar var bi daha asla hiç bi yere yazmamEdepsizligini, seviyesizligini, çirkinliğini belli etmek için internette gezen o kadar ucuz, çamur insan var ki, zamanınızı harcamaya değmez, anlıyorum çok sinirlendiniz ama sizin de adli makamların da basit insanlara ayıracak kadar kıymetsiz zamanınız yoktur. Engelleyin gitsin.
İyi de uğraşacak vaktiniz varsa uğraşın. Ne diyim. Hakaret eden ettiğini unutmuştur.Evet çok önemli bi mecra ve konu değil ama ben kimseye hakaret etmemişken gelip hakaret etmesi hala direk mesaj atarak taciz etmesine çok sinirlendim
Üzgünüm bunların sonu yok bende 3 gün önce maruz kaldım.Evet çok önemli bi mecra ve konu değil ama ben kimseye hakaret etmemişken gelip hakaret etmesi hala direk mesaj atarak taciz etmesine çok sinirlendim
Ben bu kişiyi şikayet edersem bi daha ayağını denk alır işte ünlüler bazen çıkıp diyorlarya hakaret ediyorlar filan diye bende düşünüyordum ki ne kadar abartıyolar ama öyle değilmiş moralimi bile bozduYorumları şaşırarak okuyorum.
İnternetten birine hakaret etmek ne zamandan beri normal ? Şahsıma hakaret edeni tabii ki de şikayet ederim.Ceza alıp almaması kanunların durumu,bana edilen hakarete neden sessiz kalayım ?
Moralin bozuldumu yoksa hemen unuttunmu ben çok üzüldüm ve abartıyormuyum acaba diyorumÜzgünüm bunların sonu yok bende 3 gün önce maruz kaldım.
Bi oyuncu vardı sevgilisini döven onun umre resmini koymuşlar bi sayfaya herkesde yazmış karakteri ne kadar düzgün filan diye bende yazdım bu adam sevgilisini dövememişmiydi ordan bi tane manyak yazmış ne var dövdüyse dinden mi çıktı sende saçını boyamışsın o... yazmış çok ağırıma gitti yarın avukatla görüşmeyi düşünüyorum12_13 yasindaki cocuklarin elimde bile telefon ve instagram face hesaplari var.
Kafayi takmayin.
Cok cok.ciddi birsey degilse bosverin bence
İnsan gibi konuşarak dertlerini anlatsalar keşkeTerbiyesiz fikrini insan gibi ifade etmeyi ogrensin sikayet edin ya vaktiniz varsa.
Bende az once burda beddua ya maruz kaldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?