- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
Sağolun yazdığı yorumlar ve attığı mesajlar var ekran görüntülerinide aldım ama insan mesaj atamaya utanırToplumda o kadar hasta ruhlu insan var ki.Sanalda değil de trafikte hakaret yediğim oldu beddua doğru değil ama ‘Allah belanı versin deyip geçerim
Hem beddua etmek kanunen suç da değil
Diyelim ki savcılığa dilekçe verdiniz ve savcılık olayın üzerine gitti böyle birinin söylediklerinin arkasında duracağına ihtimal veriyor musunuz?anında kıvıracak kırk takla atacak ve olay kapanıp gidecek
İnanın uğraştığınıza değmez
Çok geçmiş olsun
‘Utanma’ duygusu ar damarı olanlar için geçerli.Ne yazık ki saçını boyatan kadına küfür etmeyi kendinde hak gören insan denemeyecek varlıklar da yaşıyor bu ülkede.Sanalda küfür çok yaygın çünkü reelde pisliklerini saçamıyorlar bu nedenle sanalda içlerindeki iğrençlikleri kusuyorlarSağolun yazdığı yorumlar ve attığı mesajlar var ekran görüntülerinide aldım ama insan mesaj atamaya utanır
Gerçek hayatta karakter sahibi olamamış klavye kabadayısı deyin geçinEvet çok önemli bi mecra ve konu değil ama ben kimseye hakaret etmemişken gelip hakaret etmesi hala direk mesaj atarak taciz etmesine çok sinirlendim
Doğru düzgün bir ceza almıyacağını biliyorum ülkede kadın öldüren bile doğru düzgün ceza almazken belki bir daha ki sefere ayağını denk alır‘Utanma’ duygusu ar damarı olanlar için geçerli.Ne yazık ki saçını boyatan kadına küfür etmeyi kendinde hak gören insan denemeyecek varlıklar da yaşıyor bu ülkede.Sanalda küfür çok yaygın çünkü reelde pisliklerini saçamıyorlar bu nedenle sanalda içlerindeki iğrençlikleri kusuyorlar
Olayın üzerine gitmemiz o adama belki haddini bildirmeye yarar
Küfür etmek istemedim şikayet edersem benim lehime olsun istedimKlavyeyi eline alınca bir şey oldum zanneden sokakta görsen üzerine sümük atmayacağın tipler var internette
Ben olsam sağlam bir küfür döşerler ardından engeller geçerdim
Kadın öldüren bile doğru düzgün ceza almadığı için cesaretleniyorlar işte dayak atan adamı savunan kadınlarda vardı yorumlarda hayretle baktım nasıl savunurlar diyeArkadaşımın şiddetten dolayı devam eden davası olmasına rağmen devamlı sosyal medya araçlarından tehdit mesajı alıyordu yine de ilgilenmediler.Şikayet etseniz bile bişey çıkmaz
At gözlüklü insanların salaklığını bütün halk olarak çekiyoruz maalesefKadın öldüren bile doğru düzgün ceza almadığı için cesaretleniyorlar işte dayak atan adamı savunan kadınlarda vardı yorumlarda hayretle baktım nasıl savunurlar diye
Bozulmadı tabiki de çünkü o kim? Tanımıyorum bile. Tanımadığım insanların her dediklerine takarsam işim iş. Takmam kafama, güler geçerim kahkaha atarım. Bence çok abartıyorsunuz öyle ya ya da böyle hayatımızın her köşesinde çıkıyorlar karşımıza vurdumduymaz olun.Moralin bozuldumu yoksa hemen unuttunmu ben çok üzüldüm ve abartıyormuyum acaba diyorum
Teşekkür ederim yorumunuz içinBozulmadı tabiki de çünkü o kim? Tanımıyorum bile. Tanımadığım insanların her dediklerine takarsam işim iş. Takmam kafama, güler geçerim kahkaha atarım. Bence çok abartıyorsunuz öyle ya ya da böyle hayatımızın her köşesinde çıkıyorlar karşımıza vurdumduymaz olun.
çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınızCanım ekran görüntüsü alıyorsun o yazdığını, sonra çıktı alıyorsun. Adliyeye gidiyorsun baro bölümünden şikayet dilekcesi alıp dolduruyorsun, olay ne isim adres gibi seyler yazılıyor. Sonra fotokopisini çektirip kimlik fotokopinide ekliyorsun. Savcının yanına cıkıp onaylatıyorsun. Bilisim bölümü var adliyede oraya gidip onaylatılmıs dilekçenle beraber ifade veriyorsun. Sana takip numarası veriliyor ve olayı oradan takip ediyorsun. Et sikayetini öğrensinler artık ifade özgürlüğü sandıkları gibi bir şey değil
Çok doğru davranmışsınız siz hiçbir şey yazmayın ve savcılığa şikayet edinKüfür etmek istemedim şikayet edersem benim lehime olsun istedim
Ağzın armut mu topluyordu sen de sövseydin yaTürk sosyal medyasının %90ı küfürden oluşuyor zaten. Youtubea bir yorum yazmıştım yazıp yazacaiğıma pişman olmuştum
Günlük yaşamında kendini tatmin edemeyenler başkasına küfür ederek rahatlıyorlarTürk sosyal medyasının %90ı küfürden oluşuyor zaten. Youtubea bir yorum yazmıştım yazıp yazacaiğıma pişman olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?