İnt..ar etmek istediğimi anneme söylesem bana yardım eder mi?

Ahh derdin bumuydu olabilir ne var ki bunda, olumlu tarafından bak.Belki de böylesi ilerisi için daha iyi olur dersleri tekrar edersin ve bir ileri ki seneyle diğerlerinden 1 yaş daha akıllı okursun.Benim de 2 kızım var canları sagolsun, geri hersey hallolur be güzelim☺️

Sınıfta kalacağım galiba
Ben de çok daha kötü bir şey olduğunu düşünmüştüm. Bu büyük bir hata değilki. Seneye daha iyi çalışır, geçersin. Annene her şeyi anlatabildiğine göre aranız iyi ve o sana kötü davranmaz. Lütfen psikolojik destek al.

Sınıfta kalacağım galiba
Yav ben de hamilesin, babasini bilmiyorsun falan sandim .
Kuzenim matematigi gecemedigi icin lisede okuldan atildi, disardan bitirdi. Saka gibi muhasebecinin yaninda calisiyor simdi. Olmuyorsa disardan bitir, meslek egitim kurlarina gir. Bizim okulu dereceyle bitiren kiz is yeri acti, batti mesela.

Odaklanamamak bahane olmaz mı

Neyin bahanesi tam olarak? Odaklanma sorunlari durduk yerde olusmuyor ki. Veya söyle bir örnek veriyim: suya düstünüz ve bogulmak üzeresiniz..o anda akliniza tarih derse Adolf Hitlerin ne zaman Almanyanin basina gectigi gelir mi (tarih okuyorsaniz mesela)? Gelmez! Bunalimda olmak veya depresyondayken durum da tam olarak o. Önce yardim almaniz gerekiyor ve kendinizden performans beklentiyi cekmeniz lazim. Iyilesince derslere de tekrar odaklanirsiniz. Sahsen iyilesme.döneminden gectikten sonra girdigim herhangi bir sonavda bir daha kalmadim. Su anda önemli olan önce kendinize gelmeniz

Neyin bahanesi tam olarak? Odaklanma sorunlari durduk yerde olusmuyor ki. Veya söyle bir örnek veriyim: suya düstünüz ve bogulmak üzeresiniz..o anda akliniza tarih derse Adolf Hitlerin ne zaman Almanyanin basina gectigi gelir mi (tarih okuyorsaniz mesela)? Gelmez! Bunalimda olmak veya depresyondayken durum da tam olarak o. Önce yardim almaniz gerekiyor ve kendinizden performans beklentiyi cekmeniz lazim. Iyilesince derslere de tekrar odaklanirsiniz. Sahsen iyilesme.döneminden gectikten sonra girdigim herhangi bir sonavda bir daha kalmadim. Su anda önemli olan önce kendinize gelmeniz
Teşekkür ederim ♥️

Asla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
Benim kuzenim intihar etti geçen 3. Yılı bitti ama annesini görsen üzülürsün kadının dünyayla bağı yok resmen eskiden gülmeden geçirdiği 5 dk yoktu şimdi ayda 5 dk güldüğü yoktur geçen gün görüntülü konuştuk resmen yaşlanmış annemi aradım hemen aşırı üzüldüğümü söyledim oda ne yapsın nasıl bir acı gördü yine iyi kadın dedi ve demişki eğerki inancım olmasa ben bu acıyla yaşamam kendimi balkondan atarım demiş bi anda ortada birşeh yokken oğlunun intihar haberini alınca neye uğradığını şaşırdı inanmadı ta ki morgda görene kadar yine inanmadı tekrar girecem o benim oğlum olamaz dedi girdi baktı bu sefer inandı bayıldı biz yanındaydık ve gerçekten 1 gecede bir ailenin nasıl çöktüğünü yaşlandığını kendi gözlerimde gördüm o kadar etkilendimki onlardan her neyse kuzenim öldükten 2 sene sonra hiç beklemediğim bi anda rüyama girdi karşımda uzanıyordu baktım gözleri dolu dolu ne oldu abi dedim yoksa sen pişmanmısın dedim çok pişmanım dedi böyle birşey yaptığım için ama sakın anneme söyleme o çok üzülür dedi yani kardeşim bunu annen ile paylaş yardım al kendini islama yönelt asıl iç huzurun geldiğini anlarsın birde üzerinde adak varya onlarda intihar eğilimi yapar bol bol tövbe et

Benim kuzenim intihar etti geçen 3. Yılı bitti ama annesini görsen üzülürsün kadının dünyayla bağı yok resmen eskiden gülmeden geçirdiği 5 dk yoktu şimdi ayda 5 dk güldüğü yoktur geçen gün görüntülü konuştuk resmen yaşlanmış annemi aradım hemen aşırı üzüldüğümü söyledim oda ne yapsın nasıl bir acı gördü yine iyi kadın dedi ve demişki eğerki inancım olmasa ben bu acıyla yaşamam kendimi balkondan atarım demiş bi anda ortada birşeh yokken oğlunun intihar haberini alınca neye uğradığını şaşırdı inanmadı ta ki morgda görene kadar yine inanmadı tekrar girecem o benim oğlum olamaz dedi girdi baktı bu sefer inandı bayıldı biz yanındaydık ve gerçekten 1 gecede bir ailenin nasıl çöktüğünü yaşlandığını kendi gözlerimde gördüm o kadar etkilendimki onlardan her neyse kuzenim öldükten 2 sene sonra hiç beklemediğim bi anda rüyama girdi karşımda uzanıyordu baktım gözleri dolu dolu ne oldu abi dedim yoksa sen pişmanmısın dedim çok pişmanım dedi böyle birşey yaptığım için ama sakın anneme söyleme o çok üzülür dedi yani kardeşim bunu annen ile paylaş yardım al kendini islama yönelt asıl iç huzurun geldiğini anlarsın birde üzerinde adak varya onlarda intihar eğilimi yapar bol bol tövbe et
Öğretmenler de aşağılayacak, herkes kötü bakacak ama intihar da günah zaeten

Öğretmenler de aşağılayacak, herkes kötü bakacak ama intihar da günah zaeten
Günahını istersen YouTubedan mehmet yıldızdan dinle birde kabirin ilk videosunu izle okul için intihar etme sakın ben resmen okuldan nefret ettiğim için senelerce sınıfta kaldım zorla gittim kendimden 2-3 yaş küçüklerle okudum ama hayatımda birşey kaybetmedim çünkü küçüklüğümden beri sevmiyorun okulu sakın yapma

Ailen duçlu insan evladının ne durumda olduğunu bilmez mi hiç mi okula gitmezler

Benım oglumda 11. Sınıfta senın yerınde olmuş olsaydı seneye tekrarını yapmasını söylerdim bu dünyanın sonu degılkı olabılır seneye daha çok calısır bır üst sınıfa geçersin. Skın öyle bişey düşünme bıle. Anneler cocuklrına kıyamaz. Emptı yap sen anne olmuş olsydın cocugın sana böyle bir sorunla gelse ne dusunurdun

Emin ol annen kılına zarar gelse Dünyayı yakar..

Olabilir.. Sınıf tekrar edersin bunu bir tek sen yaşamayacaksın, kendini daha iyi toparlarsın. Sen annenin canı, güzeller güzeli kızısın affeder yeter ki annenden hiçbir şeyini saklama.

Git güzelce annenle konuş bu sene neden odaklanamadığını anlat. Hiçbir şey senin canından kıymetli değil.

Annene ve babana bu acıyı yaşatmaya hakkın var mı kızım? Git annene anlat her şeyi ve seni alıp psikolojik yardım aldırmaya götürsün. Sınıfta kalmak ne senin ne de onlar için dünyanın sonu değil ama evlat acısı yaşamak onlar için dünyanın en büyük acısı olur.

Sınıfta kalacağım galiba
Canım benim. Bu düşüncelerin gün gelecek senin gülüp gececegin şeyler olacak. İntihar asla bir kurtuluş değil. Hele bu yaşta, bu sebeplerle. Annen seni tabiki affeder. Düşün sen anne olsaydın affetmez mıydın kızını. Ama sen daha gencecik yaşında anneni evlat acısı tattirirsan işte o zaman affetmez seni. Hayat çok güzel. Nefes almak çok güzel. Bir yerlerde tatmadım lezzetler, tanismadigin insanlar, görmediğin guzellikler var. Bunların hepsi çok heyecan verici. Sırf sınıfta kalacaksın diye bu güzelliklerle vedalasmaya değer mi

Annenle herşeyi paylaştığına göre aranız iyi ve zaten derslerinin kötü olduğunu biliyordur. Bu durumda sınıfta kalman onun için çok da sürpriz olmaz. Evet başta biraz kızabilir ama çok normal.

Düşüncelerini annenle paylaş ve yardım al. Okul için intiharı düşünüyorsan hassas bi yapın var demek ki. Kendin çözmeye çalışma, yalnız değilsin.

Asla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
...

Canım inan gereksiz bir evham. Ailene uygun dille anlat kendime geldim yolumu cizecegim vs diyebilirsin. Bu konuda rehberlik hocamdan da yardım almalısın bence. Bu arada cidden intihar edilecek konu değil. İnşallah yaşamak değil karşına dahi çıkmaz ama bu dünyada çok zor şartlarda yaşamına devam edenler var. Yaptığın hatadan ders aldıysan kendini de hırpalama. Önemli olan ders alıp sorumluluklarını ustlenebilmen olur. Sen lisede 1 yıl kaybedersin birde üniversiteye gidince 2 3 donem kaybedenleri görüp bu günleri tebessümle hatırlarsın bu dediğimi unutma:) sağlıcakla kal

Back
X