- 1 Şubat 2015
- 154
- 174
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok daha kötü bir şey olduğunu düşünmüştüm. Bu büyük bir hata değilki. Seneye daha iyi çalışır, geçersin. Annene her şeyi anlatabildiğine göre aranız iyi ve o sana kötü davranmaz. Lütfen psikolojik destek al.Sınıfta kalacağım galiba
Yav ben de hamilesin, babasini bilmiyorsun falan sandim .Sınıfta kalacağım galiba
Odaklanamamak bahane olmaz mı
Teşekkür ederimNeyin bahanesi tam olarak? Odaklanma sorunlari durduk yerde olusmuyor ki. Veya söyle bir örnek veriyim: suya düstünüz ve bogulmak üzeresiniz..o anda akliniza tarih derse Adolf Hitlerin ne zaman Almanyanin basina gectigi gelir mi (tarih okuyorsaniz mesela)? Gelmez! Bunalimda olmak veya depresyondayken durum da tam olarak o. Önce yardim almaniz gerekiyor ve kendinizden performans beklentiyi cekmeniz lazim. Iyilesince derslere de tekrar odaklanirsiniz. Sahsen iyilesme.döneminden gectikten sonra girdigim herhangi bir sonavda bir daha kalmadim. Su anda önemli olan önce kendinize gelmeniz
Benim kuzenim intihar etti geçen 3. Yılı bitti ama annesini görsen üzülürsün kadının dünyayla bağı yok resmen eskiden gülmeden geçirdiği 5 dk yoktu şimdi ayda 5 dk güldüğü yoktur geçen gün görüntülü konuştuk resmen yaşlanmış annemi aradım hemen aşırı üzüldüğümü söyledim oda ne yapsın nasıl bir acı gördü yine iyi kadın dedi ve demişki eğerki inancım olmasa ben bu acıyla yaşamam kendimi balkondan atarım demiş bi anda ortada birşeh yokken oğlunun intihar haberini alınca neye uğradığını şaşırdı inanmadı ta ki morgda görene kadar yine inanmadı tekrar girecem o benim oğlum olamaz dedi girdi baktı bu sefer inandı bayıldı biz yanındaydık ve gerçekten 1 gecede bir ailenin nasıl çöktüğünü yaşlandığını kendi gözlerimde gördüm o kadar etkilendimki onlardan her neyse kuzenim öldükten 2 sene sonra hiç beklemediğim bi anda rüyama girdi karşımda uzanıyordu baktım gözleri dolu dolu ne oldu abi dedim yoksa sen pişmanmısın dedim çok pişmanım dedi böyle birşey yaptığım için ama sakın anneme söyleme o çok üzülür dedi yani kardeşim bunu annen ile paylaş yardım al kendini islama yönelt asıl iç huzurun geldiğini anlarsın birde üzerinde adak varya onlarda intihar eğilimi yapar bol bol tövbe etAsla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
Öğretmenler de aşağılayacak, herkes kötü bakacak ama intihar da günah zaetenBenim kuzenim intihar etti geçen 3. Yılı bitti ama annesini görsen üzülürsün kadının dünyayla bağı yok resmen eskiden gülmeden geçirdiği 5 dk yoktu şimdi ayda 5 dk güldüğü yoktur geçen gün görüntülü konuştuk resmen yaşlanmış annemi aradım hemen aşırı üzüldüğümü söyledim oda ne yapsın nasıl bir acı gördü yine iyi kadın dedi ve demişki eğerki inancım olmasa ben bu acıyla yaşamam kendimi balkondan atarım demiş bi anda ortada birşeh yokken oğlunun intihar haberini alınca neye uğradığını şaşırdı inanmadı ta ki morgda görene kadar yine inanmadı tekrar girecem o benim oğlum olamaz dedi girdi baktı bu sefer inandı bayıldı biz yanındaydık ve gerçekten 1 gecede bir ailenin nasıl çöktüğünü yaşlandığını kendi gözlerimde gördüm o kadar etkilendimki onlardan her neyse kuzenim öldükten 2 sene sonra hiç beklemediğim bi anda rüyama girdi karşımda uzanıyordu baktım gözleri dolu dolu ne oldu abi dedim yoksa sen pişmanmısın dedim çok pişmanım dedi böyle birşey yaptığım için ama sakın anneme söyleme o çok üzülür dedi yani kardeşim bunu annen ile paylaş yardım al kendini islama yönelt asıl iç huzurun geldiğini anlarsın birde üzerinde adak varya onlarda intihar eğilimi yapar bol bol tövbe et
Günahını istersen YouTubedan mehmet yıldızdan dinle birde kabirin ilk videosunu izle okul için intihar etme sakın ben resmen okuldan nefret ettiğim için senelerce sınıfta kaldım zorla gittim kendimden 2-3 yaş küçüklerle okudum ama hayatımda birşey kaybetmedim çünkü küçüklüğümden beri sevmiyorun okulu sakın yapmaÖğretmenler de aşağılayacak, herkes kötü bakacak ama intihar da günah zaeten
Emin ol annen kılına zarar gelse Dünyayı yakar..11. sınıfım
Canım benim. Bu düşüncelerin gün gelecek senin gülüp gececegin şeyler olacak. İntihar asla bir kurtuluş değil. Hele bu yaşta, bu sebeplerle. Annen seni tabiki affeder. Düşün sen anne olsaydın affetmez mıydın kızını. Ama sen daha gencecik yaşında anneni evlat acısı tattirirsan işte o zaman affetmez seni. Hayat çok güzel. Nefes almak çok güzel. Bir yerlerde tatmadım lezzetler, tanismadigin insanlar, görmediğin guzellikler var. Bunların hepsi çok heyecan verici. Sırf sınıfta kalacaksın diye bu güzelliklerle vedalasmaya değer miSınıfta kalacağım galiba
EngelledimAilen hiç mi okuluna gelmedi hiç mi öğretmenlerinle iletişim kurmadı ?
Bu telefon mu yavrucum aileni engelleyesin . Öğretmenlerin aramasa sormasa bile bu ailen hiç mi çocuğunu merak edip kendı çıkıp gelmedı okulaEngelledim
...Asla bu şey kafamdan çıkmıyor, dertleşiyorum, iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 yılda beri iyileşmeye çalışıyorum ama yok. Psikiyatriye gideceğim ama anneme söylemeden yapamıyorum. Her şeyi anneme söyleyen biriyim, bana yardım eder mi? Çok büyük bi hata yaptım, yine de affeder mi beni? Yoksa sadece bahane mi bulur bunu. Anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık
Canım inan gereksiz bir evham. Ailene uygun dille anlat kendime geldim yolumu cizecegim vs diyebilirsin. Bu konuda rehberlik hocamdan da yardım almalısın bence. Bu arada cidden intihar edilecek konu değil. İnşallah yaşamak değil karşına dahi çıkmaz ama bu dünyada çok zor şartlarda yaşamına devam edenler var. Yaptığın hatadan ders aldıysan kendini de hırpalama. Önemli olan ders alıp sorumluluklarını ustlenebilmen olur. Sen lisede 1 yıl kaybedersin birde üniversiteye gidince 2 3 donem kaybedenleri görüp bu günleri tebessümle hatırlarsın bu dediğimi unutma:) sağlıcakla kal