Intagramin kusursuz hatunlari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sirf sosyal medyada paylasabilmek icin ailesine,arkadaslarina ölümüne cimri olup dünyalar kadar para döküp aldigi cantasini markasini göstere göstere,
Kazancini asiyor olmasina ragmen her aksam gittigi mekanlari sirf paylasabilmek icin,
Icinde siddetin dahi oldugu sayginin bittigi bir iliskiyi yapis yapis karelerle "omooo bozz cokk osogoz" diye paylasan insanlar gördügümden beridir inst.benim icin ölü bir yatirimdir.
Samimiyetsizliktir,olmasindir!

Kem gözlere şiş diyorsun yani:)

Gerçekten takip etmeyin onlara prim veren zaten takipçileri çoğu malzeme sponsor karşılıyor. Sayfasında kıyafetini paylaşıyor hemen aynı site giyip tanıtım yapsın diye tekrar gönderiyor. Tabak çanak kıyafet herşey bende bir iki kadına bakmıştım zamanın da kendi yaşantılarını mükemmel gibi gösteren eşim cocuklarim sürekli bayram gibi hazırlanmış insanları takip etmiyorum. Unutmayın herkesin acısı yarası içindedir ve kimse gözüktüğü gibi değildir. Ger zaman Allah a binlerce şükür

Aynen bende eskiden paylaşırdım şimdi paylaşmıyorum nazar a bire-bir şahit oldum.Bu seferde sizin dediginiz gibi zannediyorlardir amannn sansınlar biz kendimiz için yaşıyoruz elalem için değil

Yanlışlıkla bile olsa bir kez tıkladınız mı on tane benzer sayfa çıkıyor artık keşfette.o yüzden karşınıza çıkıp duruyor.aynı aileye son bir haftadır bende rastlayıp duruyorum..sağ üste tıklayıp bunun gibi daha az gönderi gör dedinizmi azalıyor biraz aklınızda olsun..

Düşmanım bile olsa o kötü olsa iyi olsa banane hiç kıskanç değilim insanı felakete sürükleyen bir hastalık cidden bakıyorum ama o da Kadın öyle mutlu olmuş canım benim koysun
Ondan havadan niye para kazanıyor deniliyor ki satışını sağlıyor bir tür pazarlamacı kazansın
Bırakın kadınlar mutlu olsun kadının kurdu yine Kadın
Onlar ağlayarak paylaşım yapsa duygu sömürerek amacına ulaşıyor denir.
Bırakın bize ilişmeyen bize zarar vermeyen hayatları eleştirmeyi
Gagabulut diye biri vardı içeri atılmış suça birşey diyemem ama ben mutsuzsam kimse burda gülüp eğlenemez kafası iyi bir kafa değil boşverin aman
Benim bu yüzden sosyal medyam yok ama severdim paylaşmayı

Dun degildi canim o konum da bugundu. Ayrica mesajinizi anladim neyi soruyorsunuz kisaca
Neyi sorduğum çok açık, bununla birlikte siz yaşadığınız moral bozucu olayların etkisiyle iç dünyanıza yönelmek istemiyorsunuz belli ki.
Siz beni bir şey sormamış kabul edin.

Ve bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorumm
Ben mesela hasta engelli çocukları olan annelerin sayfalarına çok sık takılıyorum..veya minimalizm sayfalarına hayvan sahiplendirme sayfalarına..onlardan sonra denk gelen bahsettiğiniz sunumseverlerin sayfaları özenti değil ufak çaplı bir tiksinti yaratıyor..Allah akıl fikir versin deyip kapatıyorum..

Sanal alem yalan aldm.. bir cok insanin aslinda o kadarda rahat olmadigini dusunuyorum.. rahatsada Allah daha cok versin, kirintisinida bize versin diye dua ederim hep. Sadece neden bu kadar etkileniyorsan hala takiptesin? Gercekten ordaki hayatlarin mukemmel olduguna nasil inaniyosunuz bende bunu anlamiyorum:) olay 6 cesit peynir olayida degil..

Simdi baktim en son paylasimimi haziranda yapmisim:)

Canim inan kimse instagramda olduğu kadar mukemmel degil.banada cok sacma geliyor sanal dünya da yaşayan lar var sirf sosyal medyaya atmak icin alanlar var bunun icin gezenler var.gezdikleri yerde fotoraf cekip nette gezmekten ani yasayamiyolar.gereksiz israf geliyor bana.

Benim hiç sosyalmedyam yok o yalan hayatları yaşayan da biri değilim sadece sizin kilolu insanlar demenize sinirlendim .çok yanlış kilolu insanlar hiç birşeyi haketmiyormu ölsünler mi ? Zayıfsınız diye herşeyi hak etmiyorsunuz hanımefendi belliki kalbinizde kendiniz gibi zayıf insanları çekemiyorsunuz
Ve bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorumm

Tobe bismillah:) tespit gibi tespit dicem ama yok bacim tutar yani yok bu cumlelerin. Daha once fiziginin iyi oldugunu solemistin burda galiba:)

Onlar o kiloda o kadar mutlu varlik icinde yuzerken, sen bu cillop gibi halinle nasil sknti cekersin dimi? Olayi ne kadar sacma bi yere cektiginin umarim farkindasindir suanda. Cunku soyledigin sey kilolu insanlari kucumsemek. Yaran var gocunuyosun deme cunku yaram falan yok. 3 cocuga gore gayet iyi durumdayim sukur. Herseyin bi bedeli vardir herkes kendi kaderini yasar.

Diyelimki kocan aldatiyor seni bosanmak istiyosun bosanamiyosun kisaca huzurun yok ama maddiyatin super.. ister miydin boyle bi hayat? Mesela..

Cocugunda ya da sende bi saglik sorunu var diyelim ama maddiyat super.,sakip sabanciyi hatirlatirim.

Simdi butun olasi sorunlari siralamak istemiyorum...

Zaten o hesaplari kullananlarin amacida sizin gibi insanlarin onlara imrenmesi, kiskanmasi. Egolarinin disaridan beslenmeye ihtiyaci var,komplekslerinden dolayi. Elinizdekilerle mutlu olmayi ogrenmelisiniz, hic bir sey gorundugu kadar mukemmel degil inanin. O resimlerin ardindaki hikayeleri bilmiyorsunuz. Kiskanilacak hayatlar degiller.

33 yasindayim 5 yillik evliyim ne bekarken nede evliligim boyunca sosyal medya kullanmadim hic acmadim bile cunku kimsenin hayatinin metak etmiyorum kimseninde benim hayatimi bilmesini istemiyorum mahrem guzel bir seydir.Insanlar kendilerini ispatlama derdindeler zaten sizde bisey eksikse bunu insanlara tam gostermeye calisirsiniz evinizde esinizle cocuklarinizla mutluysaniz en onemlisi sagliginiz yerindeyse ohhh mis bu hayatda daha guzel hicbisey olamaz imkanlar degisir bugun olmaz yarin olur ama mutlaka olur

Kıyaslamayın kimseyle kendinizi inanın daha mutlu olursunuz, o sunumcuların hepsi aynı kullandıkları esyalar, hitap şekilleri, herseyleri aynı. Balım tatlım diye hitap edenler var Başta cok sinir oluyordum keşfette görünce şimdi gülüp geciyorum ve şukrediyorum iyiki onlardan biri degilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…