- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
Evlendim bir yıl boyu hicbir sosyal medyam yoktu, durumumuz da gayet iyi şükür. Ne zaman memlekete akrabalara vs gitsem ,ah sende evlendin ne güzel hayatın vardı şimdi ariyosundur o rahatını vs gibi şeyler söylüyorlardı. (Ailemin de durumu iyiydi kendi işim evim vs de vardı) baktım insanlar göstermeyince ,yapmiyorsun mahrumsun,gezmiyorsun ,yemiyor icmiyor giymiyorsun saniyorlar bi de laf sokuyorlar..Açtım bi instgrm senede iki yurtdışı iki yurtiçi tatilimi her haftasonu gezmemi dışarı yemegimi,marka kombinlerimi koyuyorum şimdi görgüsüz desinler ohh hiç umrum değil hakediyorlar.
Evlendim bir yıl boyu hicbir sosyal medyam yoktu, durumumuz da gayet iyi şükür. Ne zaman memlekete akrabalara vs gitsem ,ah sende evlendin ne güzel hayatın vardı şimdi ariyosundur o rahatını vs gibi şeyler söylüyorlardı. (Ailemin de durumu iyiydi kendi işim evim vs de vardı) baktım insanlar göstermeyince ,yapmiyorsun mahrumsun,gezmiyorsun ,yemiyor icmiyor giymiyorsun saniyorlar bi de laf sokuyorlar..Açtım bi instgrm senede iki yurtdışı iki yurtiçi tatilimi her haftasonu gezmemi dışarı yemegimi,marka kombinlerimi koyuyorum şimdi görgüsüz desinler ohh hiç umrum değil hakediyorlar.
Yanlışlıkla bile olsa bir kez tıkladınız mı on tane benzer sayfa çıkıyor artık keşfette.o yüzden karşınıza çıkıp duruyor.aynı aileye son bir haftadır bende rastlayıp duruyorum..sağ üste tıklayıp bunun gibi daha az gönderi gör dedinizmi azalıyor biraz aklınızda olsun..Bi cogu reklamdan parayi kiriyor.
Oyle yasamlar instadan oncede vardi, simdi tek farki senin benim gibilerin takipci ve reklam toplayip cokca olmalari.
Yasadigim ulkede instagram nerdeyse hic kullanilmiyor.
Turklerin ve cinlilerin ustune tanimam sanirim bu instagram cilginliginda.
Dun Hatipogullarinin bebekleri dogmus, zaten kadin hergun ama hergun reklam yaparak karnindaki cocuktan parayi kirdi.
Yetmedi hemen 1 gunluk bebege hesap acmislar ve 1 gunde takipci sayisi 50 bindi.
Bu manyaklik gerizekalilik degil de nedir ya?
Ve bu sulale bnm kesif sayfamdan eksik olmuyor, artik listemde kim boyle gozu kara takip ediyorsa..
Kim takip eder hangi zeka kutlesine sahip insan 1 gunluk bebegi takibe alir?
O yuzden bakip kendi halinize uzuluyorsaniz silin gitsin uygulamayi.
Ben bakip bazilariin kepazeliklerine guluyorum mesela.
Ama cok iyi paylasimlar yapanlar da var Allah icin.
Onlari takipteyim zaten.
Düşmanım bile olsa o kötü olsa iyi olsa banane hiç kıskanç değilim insanı felakete sürükleyen bir hastalık cidden bakıyorum ama o da Kadın öyle mutlu olmuş canım benim koysunBence siz ve sizin gibiler acilen tedavi olmalı. Şu yazdığınıza bakın yahu, kıskanmakla kalmamış bir de karşı tarafa kulp takarak kendinizi rahatlatma yoluna girmişsiniz. He birde "ay paylaşıyorlar ama onla mutsuz mutsuzzz,tabi canım bizim gibi mutlular mı? yok" var.
Pardon size mi soracaklar hayatlarını paylaşırken? İster bambu çerezlik paylaşır, ister altın tepsi paylaşır. İnstagram'ın amacı ne? Zaten başkalarının hayatlarını izlemeye giriyorsunuz. E herkesin durumu sizinle bir olmadığına göre??
Sırf sizde olmadığı için şu düşündüklerinize bakın. Olsa sorun yok değil mi? Siz de alasını paylaşırsınız eminim.
Şükür edin, çalışın. Sürekli özenmenin sonu yok. Sizde olan için de dua eden bir sürü insan var.
Neyi sorduğum çok açık, bununla birlikte siz yaşadığınız moral bozucu olayların etkisiyle iç dünyanıza yönelmek istemiyorsunuz belli ki.Dun degildi canim o konum da bugundu. Ayrica mesajinizi anladim neyi soruyorsunuz kisaca
Ben mesela hasta engelli çocukları olan annelerin sayfalarına çok sık takılıyorum..veya minimalizm sayfalarına hayvan sahiplendirme sayfalarına..onlardan sonra denk gelen bahsettiğiniz sunumseverlerin sayfaları özenti değil ufak çaplı bir tiksinti yaratıyor..Allah akıl fikir versin deyip kapatıyorum..Ve bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorumm
Ozendigimi kim soyledi iyi okuyun benceBence vıcık vıcık olmuş hayatlar onlarınkisi nesine özeniyorsunuz ?
Canim inan kimse instagramda olduğu kadar mukemmel degil.banada cok sacma geliyor sanal dünya da yaşayan lar var sirf sosyal medyaya atmak icin alanlar var bunun icin gezenler var.gezdikleri yerde fotoraf cekip nette gezmekten ani yasayamiyolar.gereksiz israf geliyor bana.Evet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Iste durum boyleyken maddi anlamda sıkıntı cekerken ha Allaha sukur diyelim yiyoruz iciyoruz arada sirada geziyoruz falan ama bakiyorum bakiyorum bi turlu isin icinden cikamiyorum
Instagramdaki ev duzen luks hayat yemek vs paylasanlari gorunce neden diyorum. Herseyleri son model mutfaklarinda her gun en guzel yemekler pişiyor . Bambu cerezlikler bambu tabaklarin ustunde en az 6 cesit peynir.
Ne bilim Allah onlara daha cok versin ama gordukce üzülüyorum.
Buralarda kimsem arkadasim vs olmadigindan ve konu komsuya da maddi manevi evimin icinde olan biteni anlatmak istemedigimden icimi size dokmek istedim sadece.....
Ha bu arada zaman zaman biyle konular açıliyir burda hatta bazen bende diyorum ki gormeyiverin onlar gisteris hastasi diyorum ama iste suan canim sıkkın ya baskasina verdigim teselli gbi kendimi bazen teselli edemiyorum.
Son olarak ta esim ve ben birbirimizi cok seviyoruz. Cocuklarim saglikli Allaha sukur sicak ve mutlu bir yuvam varya o bana yeter diyorumm
Ve bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorumm
Evet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Iste durum boyleyken maddi anlamda sıkıntı cekerken ha Allaha sukur diyelim yiyoruz iciyoruz arada sirada geziyoruz falan ama bakiyorum bakiyorum bi turlu isin icinden cikamiyorum
Instagramdaki ev duzen luks hayat yemek vs paylasanlari gorunce neden diyorum. Herseyleri son model mutfaklarinda her gun en guzel yemekler pişiyor . Bambu cerezlikler bambu tabaklarin ustunde en az 6 cesit peynir.
Buralarda kimsem arkadasim vs olmadigindan ve konu komsuya da maddi manevi evimin icinde olan biteni anlatmak istemedigimden icimi size dokmek istedim sadece.....
Ha bu arada zaman zaman biyle konular açıliyir burda hatta bazen bende diyorum ki gormeyiverin onlar gisteris hastasi diyorum ama iste suan canim sıkkın ya baskasina verdigim teselli gbi kendimi bazen teselli edemiyorum.
Son olarak ta esim ve ben birbirimizi cok seviyoruz. Cocuklarim saglikli Allaha sukur sicak ve mutlu bir yuvam varya o bana yeter diyorumm
Tobe bismillah:) tespit gibi tespit dicem ama yok bacim tutar yani yok bu cumlelerin. Daha once fiziginin iyi oldugunu solemistin burda galiba:)Ve bu paylasimlari yapan kadinlarimizi bir gorsen hem bakimsiz hem kilolular... bisi diyemiyorumm
Evet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Özür dilerim konu sahibine diye niye size yazıyorum anlamadımOzendigimi kim soyledi iyi okuyun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?