Intagramin kusursuz hatunlari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama sizin de gözünüz hep başkasının elindekilerde sanki. Huyunuz böyle oldukça ne kadar varlığınız olsa da mutlu olamazsınız ki
Gozunuz hep baskasinin elindekilerde derken pardon.

Dun degildi canim o konum da bugundu. Ayrica mesajinizi anladim neyi soruyorsunuz kisaca

Esimle mutsuz olmuyorum tabiki hatta bazen burda bu yarz konu acanlara da amaaan onlari co ciddiye alma falan diyordum. Sanirim bugun canim biraz sikkin ve karsima da surekli mutfak ev duzen seyleri cikinca anlam veremedim bu insanlarin hic mi dertleri yok. Cunku hayatlarinin 4 4luk oldugunu gozumuze sokuar gbi yansitiyorlar

Sizin yerinizde olmak isteyen , her bir şeyi lüks içinde ama çok mutsuz , yaşayan ne çok insanlar vardır , bundan eminim herşey mal mülk şan şöhret makam değildir bu hayatda ne demişler ninelerimiz azıcık aşımız kaygısız başımız önemli olanda budur Zira mutluluk satın alınamaz diye düşünenlerdenim

Önceki konuda eltilerinizin sizden daha güzel evleri ve arabaları olduğunu yazan siz değil miydiniz
Aboo cok utandim gercekten beni cok farkli bin konuma soktunuz suan. Ben esimin kardeslerine ev aldikar sira bize gelince alamadilar icten ice buna uzuldugumu ve hatta maddi anlamda sikinti cekip arabamizi satiliga cikario aynizamanda esim memur oldugu icin babasinin surekki bizi zengin sanip para istemesinden dert yakinmistim.. siz beni suan ne durumlara dusurdunuz üzüldüm

Bende basta sizin gibi dusunur durumlari nasi bu kadar iyi oluyor derdim.birincisi sosyal medyadan para kazaniyorlar.o elbiseler tatiller esyalar hep firmalar tarafindan gonderiliyor hepsine.bi reklam icin bi suru para aliyorlar.yani takipcisi cok olunca baya para getirisi oluyor.ikincisi de bosverin hepsi yalan dolan kim mutsuz anini oraya koyar ki herkes en mukemmel en mutlu anini paylasiyor

Bu kadar satirik olmanıza gerek yok canım. Bu arada samimiyetle söyledim bazı insan sizin gibi elinde olmayana odaklanıp kendini yer bazısı elindekiyle harikalar yaratır. Mutluluk becerisi diye birşey var vr bunun maddiyatla bir yerde ilgisi yok

Bir çoğu reklamını yaptığı için sahip envayi çeşit eşyalara , özenilecek hicbir yani yok Bence bugünde toz pembe s...çtım diye resim çekmedikleri kalıyor, özellikle beleş diye çocuklarına paçavraları giydirip çarşaf çarşaf resim çekmeleri ve paylaşmaları inanılmaz sinir bozucu ..
Mutfak eşyaları ıncık cıncık 10 çeşit fincan takımı ,saçma salak objeler hiçbirisini takip etmem ve nefret ediyorum hatta . Aşırı sinir bozucu , bencede takip etmeyin daha faydalı şeylere bakın.

Az eşya, az dağınıklık ve sadelik misss

Mesajinizi 2 kere okudum anlayamadim kusura bakmayin bir sigara yakiverdim :)

Satirik ne demek bilmiyorum. Ama ben kendimi yemiyorum oldugukadar olmadigi kader diye gecirip gidiyorum hayati. Ama insan bu dimi aklimdan gecirir arada sirada Allah Allah bunl instagramdakiler nasil boyle hayatkar yasiyor diye. Isde benimkide oyle birsey cokta takilmamak lazim

İnstagram uygulaması sizin takip ettiğiniz ve en çok baktığınız şeylere göre size keşfette bir şeyler sunuyor. Açıkçası mesela benim instagramımda bu tarz ev, düzen içerikleri çıkmıyor. Çünkü onlarla ilgili değilim ve bakmıyorum. Evet instagramın dezavantajları var ama birçok avantajı da var. Alanımla ilgili tüm seminer ve eğitimleri oradan takip ediyorum, birçok psikoloğun paylaşımlarını görme fırsatı buluyorum. Bu açıdan benim için gayet faydalı. Bütün mesele sınırlarını belirlemek.. Belki de artık başka içeriklerle ilgilenmelisiniz.

Sanal ve yalan hayatlar.. kocişle kankişle çay keyfi yok kahve keyfi ulan elinizden telefon düşmüyor birbirinizin suratiniza baktığı yok yok sohbet şahane yok bilmem ne. Onlar mutsuz insanlar tıpkı sizin bizim gibi ama biz yalanla susleyemeyiz tek farkımız bu. Bak mesela açlıktan nefesi kokar ama görsen manken dersin bugün foto koymuş o kişi hepsinin önünde kebaplar onun önündeki tabak boş ve ortaya gelen salatadan var .. acirim hallerine...

Ülkemizde zengin ve maddi durumu iyi olan kişi sayısı gayet fazla.
Sosyal medya da bunları bizim görmemizi sağlıyor o kadar.

Malum o zenginlerin bir kısmıda bunu göstermek için kendini paraladığından her an görüyoruz.
Bu kadar etkileniyorsan sil telefonundan.
Rızık allahtandır. Dilediğine az verip, dilediğine çok verip imtihan eder.

O sosyal medyada bide bir deri bir kemik bebekler var, çamurdan su içen. Onlara bakmanı tavsiye ederim evindeki tek bir ekmek ve tek bir zeytin tanesi için şükretmeye.

Bebeğimin alerjisinden dolayı haftalarca sadece patates zeytin ve marul yedim.
Aylarca et süt yumurta tavuk eti domates aklına ne geliyorsa yiyemedim. Zeytin ekmekle geçti 4 ayım.
Ben o zaman anladım ağzına giren her lokmanın nasıl büyük şükür gerektirdiğini.
Bu süreçte anladım en önemli şeyin SAĞLIK olduğunu.

Dolabında şuan herşey vardır eminim.
Ve sen onu düşünmeden yiyebiliyorsan, sağlığın yerindeyse zaten zenginsindir.
Onları da sil gitsin

Mesajinizi 2 kere okudum anlayamadim kusura bakmayin bir sigara yakiverdim :)
ozaman soyle anlatayim esinizin ailesinin kardeslerine yaptigi ama size yapmadigi yardimlara hayiflanmissiniz ve instagramda 6 cesit biseyler paylastigindan ve sizin bunu yasayamadiginizdan bahsetmissiniz bende diyorumki bu imkanlari kendiniz neden yaratamadiniz
ben mesela okuyup iyi bir is meslek sahibi olabilecek imkanlara sahipken elimin tersiyle ittim simdi esimin ailesi ona yapti bana yapmadi demeye hakkim yok diyorum kendim de gayet guzel basarabilirdim bunu cunku

Benim kesfete cok dusuyor biyle paykasimlar. El isi yapio sattiginiz bir hesabimiz var onlarla ortak noktaminoluyor noluyorsa cikiyirlar iste karsima genel olarak siyaset ve tatil bide cocuk gelisim vs takipederim

Olmayinca olmuyor guzel arkadsim esimin meslegi guzel ama yetmiyor. Abartili bir harcamamiz olmamasina ragmen yetmiyor gercekten. Ben de liseyi bitirdim evlendim. Universoteyi okurken 2 cocuk sahibi oldum yasim daha genc sun okuyorum hala cocuklar okullu olunca okulumda biterse insallah atanirim . Bolumum güzel.. hayirlisiyla once lisansimi tamamlayayim da sonra iş

Sofralara degil de valla su jilet gibi tertemiz evlere ben de ozeniyorum. Nasil arkadas nasil bu kadar duzenlisiniz diye Iki kisiyiz ama ev savas alani oluyor. Hafta ici okulda calis hafta sonu evde.. valla cogu zaman yapmiyorum yani. Keske hic dagilmasa bu evler. Hayir yarin bir gun cocuk gelecek hepten kendimi kaybedecegim evin icinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…