Gozunuz hep baskasinin elindekilerde derken pardon.Ama sizin de gözünüz hep başkasının elindekilerde sanki. Huyunuz böyle oldukça ne kadar varlığınız olsa da mutlu olamazsınız ki
Önceki konuda eltilerinizin sizden daha güzel evleri ve arabaları olduğunu yazan siz değil miydinizGozunuz hep baskasinin elindekilerde derken pardon.
Dun degildi canim o konum da bugundu. Ayrica mesajinizi anladim neyi soruyorsunuz kisacaGerçekten anlamak için soruyorum.
O hatunları bir dolu eleştirdiniz,ben öyle yapamam,her duygumu içimde yaşarım,nazardan da mı korkmuyorlar? Vs
Tüm boyutlarıyla onaylamadığınız bir tavra,tercihe niye takıldınız?
Naparlarsa yapsınlar.
Size dert olacak ne var?
Dün eş ailesinin mallarının adaletsiz dağılımı, bugün sosyal medyanın ışıltılı sayfaları gündeminizde,
iç dünyanıza tekrar bir sorun:
Esas mesele ne?
Esimle mutsuz olmuyorum tabiki hatta bazen burda bu yarz konu acanlara da amaaan onlari co ciddiye alma falan diyordum. Sanirim bugun canim biraz sikkin ve karsima da surekli mutfak ev duzen seyleri cikinca anlam veremedim bu insanlarin hic mi dertleri yok. Cunku hayatlarinin 4 4luk oldugunu gozumuze sokuar gbi yansitiyorlarSirf bu yüzden kullanmıyorum Instagram ve diğerlerini çünkü canımı sikiyorum neyin ispati bu resim atmayinca esinle mutsuz mu oluyorsun yani
Hatta dun yakin bi arkadasim neden Instagramin yok diye sitem ediyor kafam rahat böyle iyi dedim aaa esin mi istemiyor yoksaya getirdi lafi ...
Ne alaka ben isremistemi dedim çünkü bağımlılık yaratıyor baktikca stres oluyorsun silin gitsin
Aboo cok utandim gercekten beni cok farkli bin konuma soktunuz suan. Ben esimin kardeslerine ev aldikar sira bize gelince alamadilar icten ice buna uzuldugumu ve hatta maddi anlamda sikinti cekip arabamizi satiliga cikario aynizamanda esim memur oldugu icin babasinin surekki bizi zengin sanip para istemesinden dert yakinmistim.. siz beni suan ne durumlara dusurdunuz üzüldümÖnceki konuda eltilerinizin sizden daha güzel evleri ve arabaları olduğunu yazan siz değil miydiniz
Bu kadar satirik olmanıza gerek yok canım. Bu arada samimiyetle söyledim bazı insan sizin gibi elinde olmayana odaklanıp kendini yer bazısı elindekiyle harikalar yaratır. Mutluluk becerisi diye birşey var vr bunun maddiyatla bir yerde ilgisi yokAboo cok utandim gercekten beni cok farkli bin konuma soktunuz suan. Ben esimin kardeslerine ev aldikar sira bize gelince alamadilar icten ice buna uzuldugumu ve hatta maddi anlamda sikinti cekip arabamizi satiliga cikario aynizamanda esim memur oldugu icin babasinin surekki bizi zengin sanip para istemesinden dert yakinmistim.. siz beni suan ne durumlara dusurdunuz üzüldüm
Bir çoğu reklamını yaptığı için sahip envayi çeşit eşyalara , özenilecek hicbir yani yok Bence bugünde toz pembe s...çtım diye resim çekmedikleri kalıyor, özellikle beleş diye çocuklarına paçavraları giydirip çarşaf çarşaf resim çekmeleri ve paylaşmaları inanılmaz sinir bozucu ..Evet olay tamda bu. Arkadaslar bugun actigim konuyu okuyanlar bilir. Dun gece gozyaslari doktum biraz. Maddi sıkıntılar olsun esime kardeslerine yapilan yardimlar yapilmadigi icin ayrimcilik oldugunicin biraz cikismistim. Tabi sonrasinda üzüldüm ama napim bende insanim bazen dile geliyor ister istemez.
Iste durum boyleyken maddi anlamda sıkıntı cekerken ha Allaha sukur diyelim yiyoruz iciyoruz arada sirada geziyoruz falan ama bakiyorum bakiyorum bi turlu isin icinden cikamiyorum
Instagramdaki ev duzen luks hayat yemek vs paylasanlari gorunce neden diyorum. Herseyleri son model mutfaklarinda her gun en guzel yemekler pişiyor . Bambu cerezlikler bambu tabaklarin ustunde en az 6 cesit peynir.
Ne bilim Allah onlara daha cok versin ama gordukce üzülüyorum.
Buralarda kimsem arkadasim vs olmadigindan ve konu komsuya da maddi manevi evimin icinde olan biteni anlatmak istemedigimden icimi size dokmek istedim sadece.....
Ha bu arada zaman zaman biyle konular açıliyir burda hatta bazen bende diyorum ki gormeyiverin onlar gisteris hastasi diyorum ama iste suan canim sıkkın ya baskasina verdigim teselli gbi kendimi bazen teselli edemiyorum.
Son olarak ta esim ve ben birbirimizi cok seviyoruz. Cocuklarim saglikli Allaha sukur sicak ve mutlu bir yuvam varya o bana yeter diyorumm
Mesajinizi 2 kere okudum anlayamadim kusura bakmayin bir sigara yakiverdim :)bazen bende bir seylere bakar bu sekilde dusunurum sonra gercekler dan diye suratima carpar belkide ben keyfimden okumazken yada biraz daha fazla okuma sansim varken bunu yapmadim ama o insan bunu yapti simdide ekmegini yiyor helal olsun diyip bakmaya devam ediyorum belki sizde 6 cesit peynir yeme imkanlarina sahipken bunu elinizin tersiyle itmissinizdir
birazda ben neden 6 cesit peynir yeme imkanini kendi kendime yaratmadim diye dusunursek baskalarinin bizim icin yaratmadiklarina uzulmekten vazgeceriz
Satirik ne demek bilmiyorum. Ama ben kendimi yemiyorum oldugukadar olmadigi kader diye gecirip gidiyorum hayati. Ama insan bu dimi aklimdan gecirir arada sirada Allah Allah bunl instagramdakiler nasil boyle hayatkar yasiyor diye. Isde benimkide oyle birsey cokta takilmamak lazimBu kadar satirik olmanıza gerek yok canım. Bu arada samimiyetle söyledim bazı insan sizin gibi elinde olmayana odaklanıp kendini yer bazısı elindekiyle harikalar yaratır. Mutluluk becerisi diye birşey var vr bunun maddiyatla bir yerde ilgisi yok
ozaman soyle anlatayim esinizin ailesinin kardeslerine yaptigi ama size yapmadigi yardimlara hayiflanmissiniz ve instagramda 6 cesit biseyler paylastigindan ve sizin bunu yasayamadiginizdan bahsetmissiniz bende diyorumki bu imkanlari kendiniz neden yaratamadinizMesajinizi 2 kere okudum anlayamadim kusura bakmayin bir sigara yakiverdim :)
Benim kesfete cok dusuyor biyle paykasimlar. El isi yapio sattiginiz bir hesabimiz var onlarla ortak noktaminoluyor noluyorsa cikiyirlar iste karsima genel olarak siyaset ve tatil bide cocuk gelisim vs takipederimİnstagram uygulaması sizin takip ettiğiniz ve en çok baktığınız şeylere göre size keşfette bir şeyler sunuyor. Açıkçası mesela benim instagramımda bu tarz ev, düzen içerikleri çıkmıyor. Çünkü onlarla ilgili değilim ve bakmıyorum. Evet instagramın dezavantajları var ama birçok avantajı da var. Alanımla ilgili tüm seminer ve eğitimleri oradan takip ediyorum, birçok psikoloğun paylaşımlarını görme fırsatı buluyorum. Bu açıdan benim için gayet faydalı. Bütün mesele sınırlarını belirlemek.. Belki de artık başka içeriklerle ilgilenmelisiniz.
Olmayinca olmuyor guzel arkadsim esimin meslegi guzel ama yetmiyor. Abartili bir harcamamiz olmamasina ragmen yetmiyor gercekten. Ben de liseyi bitirdim evlendim. Universoteyi okurken 2 cocuk sahibi oldum yasim daha genc sun okuyorum hala cocuklar okullu olunca okulumda biterse insallah atanirim . Bolumum güzel.. hayirlisiyla once lisansimi tamamlayayim da sonra işozaman soyle anlatayim esinizin ailesinin kardeslerine yaptigi ama size yapmadigi yardimlara hayiflanmissiniz ve instagramda 6 cesit biseyler paylastigindan ve sizin bunu yasayamadiginizdan bahsetmissiniz bende diyorumki bu imkanlari kendiniz neden yaratamadiniz
ben mesela okuyup iyi bir is meslek sahibi olabilecek imkanlara sahipken elimin tersiyle ittim simdi esimin ailesi ona yapti bana yapmadi demeye hakkim yok diyorum kendim de gayet guzel basarabilirdim bunu cunku
İnstagramdakilerin yüzde doksanı makyajlı cilalı yaşamlar. Ben instagram kullanmıyorum evim şu an yarı buçuk düzenli süpürülmeye ihtiyacı var, yarın ne yemeği yapıcam bilmiyorum öyle salaş salaş kocamla uzanmışız koltuklara. Yerde minder terlik ve çamaşır sepeti var.
Yemek yapıp yiyebildiğimize şükrediyoruz işten güçten tutup bambuş kaplara dizemem.
Ya cidden bambu peynirliklere pembiş bardaklara özeniliyor mu?
Yoksa sizi içten içe mutsuz eden başka bir derdiniz mi var?
Bence cidden temiz jilet gibi ev, muazzam sofralar özendirici değil. Hiç öyle bir ev gezmesinde bulunmadım, bulunsam napıcamı şaşırırım herhalde hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?