- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
2 hafta kadar oldu. Ben de istediğimi yiyorum ama seninki gibi gitmiyor. 1 kilo anca gitmiştir. Karbonhidrati azaltmam lazim:)) Başladın mı yeniden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta kadar oldu. Ben de istediğimi yiyorum ama seninki gibi gitmiyor. 1 kilo anca gitmiştir. Karbonhidrati azaltmam lazim:)) Başladın mı yeniden?
Akşam 8 de yemek yedikten sonra akşam 10-11 gibi uyuyunca sabah da 8 gibi kalkınca kalkar kalkmaz yemek yiyemiyorum. Bir de eskiden kalma alışkanlık kahvaltıyı 12de yapardım öğlen. Ama hamilelikte 10a çektim. Gece kalkıp yemek ya da uyanır uyanmaz yemek daha da rahatsız ediyor. Belki sabah uyanır uyanmaz yemek bir derece de gece hayatta yiyemem. Midem ağzıma gelir uyurken. Bebek ayaklarıyla devamlı mideyi iterken gece uyuyamam ki. Doktorum da gece kalkıp yememeye çalış dedi ben zaten yiyemem demiştim. O zaman doktor öyle söyleyince anladım demek gece kalkıp yiyen de varmışHamilelikte önerilmiyor diye biliyorum sakıncalı olmasın?
Akşam 8 de yemek yedikten sonra akşam 10-11 gibi uyuyunca sabah da 8 gibi kalkınca kalkar kalkmaz yemek yiyemiyorum. Bir de eskiden kalma alışkanlık kahvaltıyı 12de yapardım öğlen. Ama hamilelikte 10a çektim. Gece kalkıp yemek ya da uyanır uyanmaz yemek daha da rahatsız ediyor. Belki sabah uyanır uyanmaz yemek bir derece de gece hayatta yiyemem. Midem ağzıma gelir uyurken. Bebek ayaklarıyla devamlı mideyi iterken gece uyuyamam ki. Doktorum da gece kalkıp yememeye çalış dedi ben zaten yiyemem demiştim. O zaman doktor öyle söyleyince anladım demek gece kalkıp yiyen de varmış
Ama emzirme döneminden sonra o 24 saatlik olanı yapacağım çok özledim onu![]()
ben de bırakamıyorum bir de acayip seviyorum karbonhidratı.2 hafta kadar oldu. Ben de istediğimi yiyorum ama seninki gibi gitmiyor. 1 kilo anca gitmiştir. Karbonhidrati azaltmam lazim
Hep de guzel seyler karbonhidrattaben de bırakamıyorum bir de acayip seviyorum karbonhidratı.
pazartesi günü 1 ayı dolduracağım ve dün akşam dünyaları yedim desem abartmış olmam.
yarını tamamen temiz geçirmem gerekiyor.
sonrasına bakalım.
evet ya şimdi canım nasıl patso istiyor anlatamam ama ben napıyorum limonlu su içiyorum ^^Hep de guzel seyler karbonhidratta
Meyveyle aram yok mesela
Kızlar ben de yapmak istiyorum. Nerede yazıyor bu diyet. Ben de 56-57 kiloyum en fazla 52 olmak istiyorum çünkü vücudum daha rahat öyle hissediyorum ne giysem mutluyum o kiloda. Bu ara iştahım çok açık yedikçe yiyesim geliyor bıktım.
Ben pek irademe karsi koyamiyorum yazdan beri, kendime ceki duzen veremedim hala. Tek yapabildigim saatlere uymak..evet ya şimdi canım nasıl patso istiyor anlatamam ama ben napıyorum limonlu su içiyorum ^^
Saatlere uymak bile yetiyor aslında. Çok abartmadıktan sonra If ile o yediğini yakabiliyorsunBen pek irademe karsi koyamiyorum yazdan beri, kendime ceki duzen veremedim hala. Tek yapabildigim saatlere uymak..
Ben pek irademe karsi koyamiyorum yazdan beri, kendime ceki duzen veremedim hala. Tek yapabildigim saatlere uymak..
Haklısın, acelem yok, saatleri iyice oturtayim, en azından veremesem de koruyorum. (Abartmadigim halde!)Saatlere uymak bile yetiyor aslında. Çok abartmadıktan sonra If ile o yediğini yakabiliyorsunzaten çok katı diyetlerin devamı gelmiyor, kendimizi sıkmadan yoksunluk hissetmeden yavaş yavaş zayıflayalım.
Kahvaltiyi bazı günler yapıyorum esimin gündüz evde olduğu zamanlar. O zaman da akşamlari erken kapatıyorum, 4.30 gibi.2 gündür yediğim yemekleri anlatamam, 2 porsiyon mantıya denk gelecek şeyler yedim açıkçası 3-4 gündür planladığım şekilde gitmiyor ama kahvaltıyı atlatıyor olmak bile bana çok iyi geliyor. suçluluk hissetmeden diyet değil kendine özgü beslenme düzenine alıştığını düşünürsen hem stres/kaygın azalacak hem de farkı göreceksin.
Fatsecret de kalori sayımına başladım bir hafta oldu. Dün çikolata yedim ve hiç rahatsız olmadım. Orada mikrolar makrolar falan her şeyi ölçüyor ya baktım açık var, değerli köpeği vardı ya hıh hıh hıh diye gülen, onun gibi benim bir markete seğirtişim var, gittim en küçüğünden çikolatayı sanki kocaman bir şeymiş gibi nasıl yedim kahvenin yanına ohh mis. Bu sabah tartıldım neredeyse 1.5 kilo vermişim. Hemi de hamileyim yani, hemi de kalori alımım hamilelik nedeniyle normale göre fazla olduğu halde yine de çok minicik açık bırakabilirsen muhakkak gidiyor kilo.Haklısın, acelem yok, saatleri iyice oturtayim, en azından veremesem de koruyorum. (Abartmadigim halde!)![]()
Yaa harika valla, hamileyken 1.5 kilo vermek süper. Ya ben bu halimle haftada 500 veremiyorum. Aslında yan gelip yatan biri değilim, mecburiyetten ama olmayinca olmuyor. Seni tebrik ettim ciddenFatsecret de kalori sayımına başladım bir hafta oldu. Dün çikolata yedim ve hiç rahatsız olmadım. Orada mikrolar makrolar falan her şeyi ölçüyor ya baktım açık var, değerli köpeği vardı ya hıh hıh hıh diye gülen, onun gibi benim bir markete seğirtişim var, gittim en küçüğünden çikolatayı sanki kocaman bir şeymiş gibi nasıl yedim kahvenin yanına ohh mis. Bu sabah tartıldım neredeyse 1.5 kilo vermişim. Hemi de hamileyim yani, hemi de kalori alımım hamilelik nedeniyle normale göre fazla olduğu halde yine de çok minicik açık bırakabilirsen muhakkak gidiyor kilo.
Karatay diyo ya, ne yersen ye kardeşim, yakabiliyor musun bana onu söyle, yakabiliyorsun azcık da açık oluşturabiliyorsan ne yaparsan yap gidiyor kilo.
Evet kalori saymak gerekiyor yine de, yoksa yiyince yerimde sayıyorum. Ama korumada kalorisiz rahat yapilabilir. Senin korumaya cok bisey kalmamış, 1 ayda çok rahat gider.Pazartesi itibari ile motivasyonumda düşme olmadığı için aynı kararlılıkla devam edebildim programıma.
bu arada bir kalori/beslenme kaydedebileceğim app indirdim telefona ve günlük kalorimi takip altına aldım. yaş ve kilo oranıma göre almam gereken kalori 1350 ortalama ve benim aldığım kalori ( aşırı yemeğe gömülmediim günlerde) 800 civarında seyrediyor.
Sabahları mutlaka limonlu su tüketiyorum.
son olarak az önce kiloma baktım ve 52.9 olmuşum.
şu 2,5 kilo biraz inatçı çıktı galiba. :))