- 15 Şubat 2013
- 25.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.271
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ay o zaman birak Pamuk, sen aldiysan o da aldi. Birlikte yaptığınız bisey. Bu bir suc degil. Yetiskin bi kadinsin. Sen bunu suc olarak goruyosan o da suclu o zaman.Keyif aldım ben
Tinder diyeceğim de site değil uygulama o.nasıl bir site ki o?çocuğunun sınıf arkadaşının babasını şıp diye nasıl bulabiliyorsun?ben msn de kalmış bir dinazorum da ondan soruyorum.
ha burda başka bir konuda duymuştum.çoğunun niyeti bozduğu bir yermiş ama düzgünleri de varmış öyle yazmışlardı.ama aynı kasabadakini hatta dibindekini nasıl buluyorsun bak orayı anlamadım.eşleştiriyor mu site şehre göre?Tinder diyeceğim de site değil uygulama o.
ha burda başka bir konuda duymuştum.çoğunun niyeti bozduğu bir yermiş ama düzgünleri de varmış öyle yazmışlardı.ama aynı kasabadakini hatta dibindekini nasıl buluyorsun bak orayı anlamadım.eşleştiriyor mu site şehre göre
Adam arıyormuş ben de ariyordum.mesaj atti.fotografini gönderdi baktım o.nasıl bir site ki o?çocuğunun sınıf arkadaşının babasını şıp diye nasıl bulabiliyorsun?ben msn de kalmış bir dinazorum da ondan soruyorum.
Konuma göre insan çıkarıyor. Hatta kilometre ayarı bile vardı diye hatırlıyorum. Şu kadar kilometre ötemdeki insanları çıkar diye işaretliyorsun. 500 m de olabilir. Ben kullanalı epey oldu ama.ha burda başka bir konuda duymuştum.çoğunun niyeti bozduğu bir yermiş ama düzgünleri de varmış öyle yazmışlardı.ama aynı kasabadakini hatta dibindekini nasıl buluyorsun bak orayı anlamadım.eşleştiriyor mu site şehre göre?
alla alla.valla ilginç bir yermiş.20 sene önce hoşlandığın adamı bile bulabiliyorsun ha.ben de ilkokul da hoşlandığım çocuğu bulabilir miyim ki?Tinderdan da 20 sene önce hoşlandığım adamla konuştum
Ayol hakkaten aranmadın mıKesin kadin aranıyor dicek
ha yani sen adamın kim olduğunu en baştan biliyordun?o zaman bile bile lades olmuş bu kusura bakmayasın.Adam arıyormuş ben de ariyordum.mesaj atti.fotografini gönderdi baktım o.
Oturduğu yeri öğrenmeniz lazım. Telefonun konum ayarıyla çalışıyor ama manuel olarak da seçim yapılabiliyordu sanırsam.alla alla.valla ilginç bir yermiş.20 sene önce hoşlandığın adamı bile bulabiliyorsun ha.ben de ilkokul da hoşlandığım çocuğu bulabilir miyim ki?
Geçen hafta onla da denk geldim.oluyo yanialla alla.valla ilginç bir yermiş.20 sene önce hoşlandığın adamı bile bulabiliyorsun ha.ben de ilkokul da hoşlandığım çocuğu bulabilir miyim ki?
yok anacığımmm şaka yaptım evli barklı kadınım ben kalsınnn.Oturduğu yeri öğrenmeniz lazım. Telefonun konum ayarıyla çalışıyor ama manuel olarak da seçim yapılabiliyordu sanırsam.
Ben bir kadinim.ve çok yalnizdimTinder dan aramalar, uygulamadan çocuğunun okul arkadaşının babasını bulup cinsellik kınuşmalar ne ararsan var. Sonra adım çıkacak diyorsunuz. Yaş da 40. Az yaşınızın insanı olun.
işin sonunda size böyle bir muamele yapılacağını düşünüyorsanız elin adamıyla böyle konulara niye giriyorsunuz ki? Yani yaşınız da küçük değil böyle şeyler yaşayıp ders çıkartacak kadar. Cinsel içerikli konuşmalara giriyorsanız sonunda pişman olmayacaksınız böyle. İnternetten cinsel konuşmalara girmeyi göze alıyorsanız bunun öyle ya da böyle bir sonucu olur.Bana sank8 ben bir sokak kadınıymışım gibi bakacak.canim sikiliyor
Şimdi bunu unutmak için napıcan bacımEski eşimi unuturum diye girdim.hakkaten ise yaradi
Of Manoş ya, uzun süredir başını belaya sokmadı iyi ki diyoduk biz de.Burası kucuk bir yer.biriyle flört sitesinden tanışmıştım.adam oğlumun okuldan arkadaşının babası.ve biz skype dan konuşuyorduk sadece.4 aydır.ben adama aşık oldum.adamla cinsellik konularını da konuştuk.su an çok utanıyorum ama.adam benim fotomu görmedi.sadece sesimi duydu.ve geçen gün oğlana yemek yerken yanımızdan geçti.ben oğluma yemek ye diyordum.goz göze geldik.anlamis.sesimi duydu.ve kim olduğunu biliyor artık.moralim bozuk.40 yasindayim.ona gerçekten ilgi duydum.ama şimdi hakkımda dedikodu yayarsa bittim demektir.birsuru şey anlattım ona.kizlar napicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?