Internet Bağımlısıyım :(

cadikedi

Hayvanlı Sirklere GİTME!
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
2.158
326
163
Kızlar ya... Ben internet bağımlısıyım... Bütün işlerimi bırakıyorum... erteliyorum... hep internette geziyorum...

Anneme yardıma gideceğim yeğenlerime bakmaya... ne sofrayı topladım... ne evimin işini yaptım... sürekli internette geziyorum...Internette takılmaktan daha annemin yanına gitmedim, bekliyor beni kadıncağız...

Bırakayım diyorum kapatıyorum bilgisayarı bu sefer de cepten giriyorum... Uyanır uyanmaz hemen cep telefonuma sarılıp internete bakıyorum...

Aranızda benim gibi olanlar var mı? Bunu çözenler var mı?

Bilgisayarı kapatıp da işimi yapmıyorum... Sonra da vaktim kalmıyor, bütün yapacaklarımı hızlı hızlı yapıp yetiştirmeye çalışıyorum:(

Çıkmaya niyetleniyorum bu sefer de dur şuna da bakıp öyle çıkayım, dur şunu da okuyayım diyorum yine çıkamıyorum...Of ya:(

Duşa giriyorum, çıkar çıkmaz üstümü giyinmeden bilgisayarın başına geçiyorum gene ayakta bile olsa bi kontrol ediyorum:(

Son düzenleme:
ahhh canım maalesef böyle durumlar var ben öyle deilim çok şükür yapman gereken bence pc ye zaman koyman günde 2-3 saat falan akşam eşinle ve ailenle vakit geçirmeyi dene yada şöyle füşün netten daha önemli şeyler var hayatında ve daha değerli geçirdiğin vaktin önemini hatırla ve ona göre davran yarın yaşıyor olabilecekmiyiz bi düşün tatlımmm sevdiklerinle vakit geçirmen en özel şeyyyy zamanla buna alışacaksın

Ya düşünün ki tuvalete bile bilgisayarımla gidiyorum:1:

Şimdi duşa gireceğim, aldım bilgisayarı yanıma, konuya cevap gelmiş mi diy:19::41:e ona bakıyorum durumum vahim benim :43::43:

Kızlar ya... Ben internet bağımlısıyım... Bütün işlerimi bırakıyorum... erteliyorum... hep internette geziyorum...

Anneme yardıma gideceğim yeğenlerime bakmaya... ne sofrayı topladım... ne evimin işini yaptım... sürekli internette geziyorum...Internette takılmaktan daha annemin yanına gitmedim, bekliyor beni kadıncağız...

Bırakayım diyorum kapatıyorum bilgisayarı bu sefer de cepten giriyorum... Uyanır uyanmaz hemen cep telefonuma sarılıp internete bakıyorum...

Bilgisayarı kapatıp da işimi yapmıyorum... Sonra da vaktim kalmıyor, bütün yapacaklarımı hızlı hızlı yapıp yetiştirmeye çalışıyorum:(

Çıkmaya niyetleniyorum bu sefer de dur şuna da bakıp öyle çıkayım, dur şunu da okuyayım diyorum yine çıkamıyorum...Of ya:(

Duşa giriyorum, çıkar çıkmaz üstümü giyinmeden bilgisayarın başına geçiyorum gene ayakta bile olsa bi kontrol ediyorum:(

bence kk da böyle üye çoktur canım.:1:
bırakcaksın işini yapcaksın, otokontol bunun başka çaresi yok
benim de böyleyim ama henüz wc ye internet götürmüyorum, yakında o da olabilir
:1:

artık kk da çalışma olsa da bende kalkıp iş yapsam diye bakıyorum :60:

bilmeyenler için kk android telefonlarda da var :60:

Mesela az önce duşa girdim, çıktım ... Bilgisayar şu anda klozetin üzerinde... Bornozumu giydim size cevap yazıyorum:1:

Arkadaşlarımla bir yere oturmaya gitsem, 1 saat sonra dayanamayıp cepten giriyorum nete ne olmuş ne bitmiş diye bakmaya:1:

Sigara bağımlılığı gibi bir şey bu yanlış olduğunu bilsem de engel olamıyorum:43::41::41::47::47:

En azından faydalı olarak kullanıyorsun, bir oyuna takılıp kalmıyorsun. Ama yinede bir dur demelisin mesela kendine günde birkaç saat belirle o saatler dışında girmemeye çalış.

Şu an anneme yürüyorum ve yolda yazıyorum. Kk hesabı kapatamam vajinismus topiginde yenemeyenlere yardım ediyorum bızlere ihtiyaçları var :-( ya bilgisayarı çmadan tüm işleri yapayım diyorum bu seferde cepten giriyorum:-( internet yokken ben napıyormuşum ya:-(

Nasıl yani ya?? Yemiyon içmiyon internette mi geziniyorsun. Allahım sana geliyorum yarebbim : bayılma smilesi:

Napıyorsun peki internette. Hiç mi sıkılmıyorsun. Bütün gün internet başında geçermi yav. Töbe bismilllah. Ben gezmek istesem dahi gezecek yer bulamam iyimi. Bazen Hürriyeti okuyorum, bazen (o da akşam saatlerinde K.K'ya giriyorum) sonra sıkılıyorum belli bir müddet sonra(takribi yarım saat) ve çıkıyorum. Hooof, daral gelir bana soldan soldan.

Rahatsızlık verdiğini farkettiğine göre çözüm bulman yakındır, ben artık burada çok vakit geçirmiyorum, zamanım yok, ama bağımlılık derecesinde olsam bir zaman bulurdum kesin. Sende kendine başka uğraşlar bul. Otokontrolünü sağlamak senin elinde.

Son düzenleme:
Cocuk yap:)) benim gibi zaman bulamazsın İnternet'e hah uyandı beni çağırıyor :)

Nerelerde üyeliğin var? Bi kaçını bi süreliğine dondurabilsin mesela... Kendine daha çok vakit ayırmış olursun...

cnm okurken gülmekten alamadım kendimi kusura bakma.bunu farkettiğine göre yakında bırakırsın zaten.hepimizde var bağımlılık yok değilde seninki abartı biraz.annemde senin gibi bana oturmaya gelir can atar eve gitmeye bu beni çok üzer.yakınlarına daha çok vakit ayır.seninde düşündüğü gibi eskiden internet mi vardı.gerekiyorsa feci ve kk nü bir süreliğine dondur faydası olur

artık kk da çalışma olsa da bende kalkıp iş yapsam diye bakıyorum :60:

bilmeyenler için kk android telefonlarda da var :60:
evlenmden evvel 2 ay oncesıne kadar konu okuya okuya uyuya kalırdım pat evlendım balayındayım anam olecem okuyasım var arada banyoda gırdım okudum
tel gırıs yapmıyorum esım bılmıyor
bende cok oyalanıyorum ama evde net yok allahtan yoksa bır ıs yapamam evde cocuk mocuk bakamam vallahı bıllahı
konu sahıbı kadar degılım ancak yakın sayılırım face yok twıtter yok kısmen duzeldım amam kk hayatımdan cıkaramıyorum :S

Nasıl yani ya?? Yemiyon içmiyon internette mi geziniyorsun. Allahım sana geliyorum yarebbim : bayılma smilesi:

Napıyorsun peki internette. Hiç mi sıkılmıyorsun. Bütün gün internet başında geçermi yav. Töbe bismilllah. Ben gezmek istesem dahi gezecek yer bulamam iyimi. Bazen Hürriyeti okuyorum, bazen (o da akşam saatlerinde K.K'ya giriyorum) sonra sıkılıyorum belli bir müddet sonra(takribi yarım saat) ve çıkıyorum. Hooof, daral gelir bana soldan soldan.

ben kk gırıyorum sırasıyla takıp ettgım yerlere bakıyorum
hurrıyet haberturk sabah mıllıyet
banka hesabıma bakıyorum
gunde 3*4 kere bu gazelete gırıyorum
sahıbınden
emlak jet
markafonı trendyol evımş.net
gırıyorum
cok sıkılırsam arastırma yapıyorum :26: :30: boş boş seylrle ılgılı
hastalıklarla ılgılı
gun ıcınde yogun degılım ısımız rahat ınternet olmasa catlarım herhalde
evde esım gececıyken ısımı gucumu yaopıp elıme telefonu alıp zıyaretcı olarak guncel kızısan konulara bakıyorumb ırde laf atıyorlar zıyaretcı olarak ızlıyolar dıye o zaman gulmekten alamıyorum kendımı
vs vs,

9 aydır sosyal aglarda yokum sureklı gerı don cagrısında bulunuyorlar :S

Son düzenleyen: Moderatör:
evlenmden evvel 2 ay oncesıne kadar konu okuya okuya uyuya kalırdım pat evlendım balayındayım anam olecem okuyasım var arada banyoda gırdım okudum
tel gırıs yapmıyorum esım bılmıyor
bende cok oyalanıyorum ama evde net yok allahtan yoksa bır ıs yapamam evde cocuk mocuk bakamam vallahı bıllahı
konu sahıbı kadar degılım ancak yakın sayılırım face yok twıtter yok kısmen duzeldım amam kk hayatımdan cıkaramıyorum :S

Ben bide geceleri rüyamda üyelerle kavga ediyorum gündüz yetmiyor rüyalarıma giriyorlarrr :27::27:

Arada birde kendimi admin olarak görüyorumm :8::8:

valla bendede var malesef o canım.bazen çok kötü duruma geliyorum.allahtan kedim var hissediyo galıba geliyo laptopun üstüne oturuyo.kapat hadi diyor galibaa :)

Ben bide geceleri rüyamda üyelerle kavga ediyorum gündüz yetmiyor rüyalarıma giriyorlarrr :27::27:

Arada birde kendimi admin olarak görüyorumm :8::8:

oo senınkı sendrom halıne gelmıs bende ruyalarımda onlarla gezıyorum fılan goruyorum ama o cok kotuya kuzenımle aynı yerde calısıyorum dedım kızım ben nasıl uyuya kalıcam o derece kotuyum uyuyamam fılan dıye sımdı esım evdeyken cepten fılan gırmıyorum kk
o gececı oldugunda gırıyorum zıyratcı olaraktan

oo senınkı sendrom halıne gelmıs bende ruyalarımda onlarla gezıyorum fılan goruyorum ama o cok kotuya kuzenımle aynı yerde calısıyorum dedım kızım ben nasıl uyuya kalıcam o derece kotuyum uyuyamam fılan dıye sımdı esım evdeyken cepten fılan gırmıyorum kk
o gececı oldugunda gırıyorum zıyratcı olaraktan

benşm hakkımda atıp tutuyorlar ya sorma en kötüsüde cevap yazamıyom onlara :22::22: eşin bilmiyor demekki burayı bide bilseeee bişi demese hiç çıkamıyacan buradan :1::1: akşamları ben gelmiyorum artık bir ara eşim vızırdandı çünkü :27::27: çok nadir geliyorum oda çarşamba akşamalrı muhteşem yüzyıl topiğine geliyorum :1::1:

Back
X