Internet Bağımlısıyım :(

Ya aslında yapacak çok işim var ama onları da erteliyorum internet yüzünden:50:

Arkadaşlarımla çok sık görüşüyorum zaten, ama onlarla otururken bile cepten bakıyorum:1:

Nasıl yani? bir şey demiyorlar mı? sen bizimle ilgilenmiyorsun diye küser benimkiler :63: o raddeye gelmedim hiç...

Bende geceleri herkes uyuduktan sonra dalıyorum internet alemine mesela sinemayı çok sevdiğim için sinema siteleri favorim. Tv de bir film izliyorum diyelim hemen araştırmaya koyuluyorum Sinemalar.com dan giriyorum imdb.com dan çıkıyorum :9:

Nasıl yani? bir şey demiyorlar mı? sen bizimle ilgilenmiyorsun diye küser benimkiler :63: o raddeye gelmedim hiç...

Bende geceleri herkes uyuduktan sonra dalıyorum internet alemine mesela sinemayı çok sevdiğim için sinema siteleri favorim. Tv de bir film izliyorum diyelim hemen araştırmaya koyuluyorum Sinemalar.com dan giriyorum imdb.com dan çıkıyorum :9:

Cümleten medya mensubu olunca teknolojik arkadaşız biz birimiz telefonuyla ilgilinenince diğerleri de atlıyor :1:

valla bende bagimliyim saniyordum
ama seni okuyunca kendime haksizlik ettigimi du$undum :)
nasil çozucen bilmiyorumki bu olayi:44:

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Aynı problem bende de var. Okul varken haftada bir anca girerdim internete. Sonra okul bitti sevgilim yurtdışına çıktı ben iş bulamadım derken bi baktım tuvalete tabletle gidiyorum. Banyoya girdiğimde bile radyo açıyorum sürekli dinliyorum. Sabah kalkar kalkmaz önce hürriyet milliyet habertürk e bakarım ardından alışveriş sitelerini gezerim. Sonra foruma girerim. Ama sürekli araştırıcak bişey bulurum. Tabletin şarjı biter bilgisayarı alırım. Dışarıda olsam telefondan takip ederim. Whatsapp ım sürekli açıktır. Skype tango viber bunlardan vazgeçemem. Benimki birazda teknoloji bağımlılığı sanırım.
Şuan boşlukta olduğum için böyle. İş buluncada böyle devam etmez umarım.

interneti açınca başından kalkamıyorum, tek vaktim çocukların uyuduğu zamanlar onuda internette geçiriyorum benimde evdeki işlerim kalıyor,
böyle mutluyum ne yapayım:1: bırakmaya niyetim yok:27::27:

çocuklar olmadan önce oyun bağımlısıydım o çok fena çocuklar olduktan sonra bıraktım,
bir gece oturdum oyun başına uyumadan bir yarım saat oynayayım dedim,
sonra gözüm dışarıya takıldı, havamı aydınlanmış ne dedim, saate baktım sabah 6 olmuş:53::53:
sabaha kadar oyun oynamışım:27:

Bence acilen bu duruma bir çözüm bulman gerek.

Çalışmıyorsun sanırım , çocugun da yok, vaktin bol ama net başında akşamı etmek akıl karı degil.

Çık dolaş, kendine bir sınır koy, şu kadar bakacagım diye..
Yoksa gerçekten önlemini alamazsın.

Bu ciddi bir durum.

ben kk bağımlısıyım:kkk:

geçen akşam kk ya giremeyince internette vakit geçiremedim.gazeteleri okuyorum.face bakıyorum ama kk kadar başka yerde duramıyorum:1:

yalnız değilsin canım :1:
ben daha banyo tuvalet kıvamına gelmedim ama oda olur:17:
sabah uyanıyorum hemen pc açıyorum ne var ne yok bakıyorum
bide oyunum var gece uyanıp onu kontrol ediyorum
yataktan çıkmaya niyetim yoksa telefondan giriyorum internete bi bakıyorum öğlen olmuş:27:
tabi bazen akşama pratik yemekler oluyo çünkü ben pc başından kalkıp yemek yapmaya zaman ayıramıyorum (çok sık oluyor ama):17:
ev işi yaparkende bi bakayım diyorum 1 saat kalkamıyorum :27:

Bence acilen bu duruma bir çözüm bulman gerek.

Çalışmıyorsun sanırım , çocugun da yok, vaktin bol ama net başında akşamı etmek akıl karı degil.

Çık dolaş, kendine bir sınır koy, şu kadar bakacagım diye..
Yoksa gerçekten önlemini alamazsın.

Bu ciddi bir durum.

Hem çalışıyorum hem çalışmıyorum :1: Garip bir çalışma durumum var şu an :1:

Evet çocuğum da yok:ssz:

Çıkıp dolaşıyorum da , ama evdeki her türlü vaktimi internet başında geçiyorum:43::43:

Hem çalışıyorum hem çalışmıyorum :1: Garip bir çalışma durumum var şu an :1:

Evet çocuğum da yok:ssz:

Çıkıp dolaşıyorum da , ama evdeki her türlü vaktimi internet başında geçiyorum:43::43:

O zaman kendine evde yapacak bir ugraş bul...

Yani sen aslında bagımlı degilsin, boş vaktin bol oldugu için,
netle ugraşmayı tercih ediyorsun.

Diğer işleri de nasıl olsa yaparım diye geçiştiriyorsun.

Sana bir ugraş gerek :)

bende internetsiz yapamıyorum.bağımlı değilim ama olmazsa olmaz internet.
ama ciddi zamanımızı çalıyor onu çok iyi biliyorum.
bende haftaiçi akşamları biraz fazla takılıyorum nete.geç yatıyorum hiçbir işimi ayarlayamıyorum ve sabah uyanamayıp geç kalıyorum işe.
bu böyle kısır döngü oldu artık kurtulamıyorumda,evdekiler şikayetçi benden.
özlüyorum girmeyince ya şaka gibi.ama mesela şehir dışına gidince akrabalarla filan biraradayken hiç aklıma gelmiyor.demek ki yalnızlıktan nete bağımlıyız tek açıklaması bu.:34:

O zaman kendine evde yapacak bir ugraş bul...

Yani sen aslında bagımlı degilsin, boş vaktin bol oldugu için,
netle ugraşmayı tercih ediyorsun.

Diğer işleri de nasıl olsa yaparım diye geçiştiriyorsun.

Sana bir ugraş gerek :)

İnternet yüzünden ev işleri birikiyor ama :D:1:

yalnız değilsin canım :1:
ben daha banyo tuvalet kıvamına gelmedim ama oda olur:17:
sabah uyanıyorum hemen pc açıyorum ne var ne yok bakıyorum
bide oyunum var gece uyanıp onu kontrol ediyorum
yataktan çıkmaya niyetim yoksa telefondan giriyorum internete bi bakıyorum öğlen olmuş:27:
tabi bazen akşama pratik yemekler oluyo çünkü ben pc başından kalkıp yemek yapmaya zaman ayıramıyorum (çok sık oluyor ama):17:
ev işi yaparkende bi bakayım diyorum 1 saat kalkamıyorum :27:

Oleyyyy benim gibi olanlar da var yuppiiii:24::24::24:

Bende de şöyle bir durum var.
Başında oturmasam bile bilgisayarım açık olmalı.
Aklıma gelince oturup bakmalıyım.
Son zamanlarda nette yapacak hiçbir şey bulamıyorum
Tv izlemek daha cazip geliyor ama oda sıkıyor.:31:

Bende aynen senin gibiyim.
Sabah 1-2 gibi uyanıyorum, kahvaltı etmeden bilgisayar başına oturuyorum 1-2 saat oturduktan sonra bilgisayarı mutfağa götürüp kahvaltı hazırlıyorum (tabi bilgisayara bakmaktan yarım saatte anca hazırlıyorum kahvaltıyı) sonra tekrar oturuyorum başına tuvalete giderken yanımda götürüyorum. Annem bişeyler sölüyo onları bile anlamıyorum bilgisayara bakmaktan gece yarısına kadar 1 kere bile kalkmıyorum başından biyere gidilicek olsa telefondan giriyorum hemen. Aynen siz gibi banyodan biran önce çıkmayı bekliyorum ve banyodan sonra hemen oturuyorum giyinmeden.
Bunun bi çaresi varmıdır bilmiyorum. Benim 1 tane bile arkadaşım yok mesela o yüzden bu kadar bağımlıyım diye düşünüyorum :26:

Sabah 1-2 gibi uyanıyorum, kahvaltı etmeden bilgisayar başına oturuyorum 1-2 saat oturduktan sonra bilgisayarı mutfağa götürüp kahvaltı hazırlıyorum (tabi bilgisayara bakmaktan yarım saatte anca hazırlıyorum kahvaltıyı) sonra tekrar oturuyorum başına tuvalete giderken yanımda götürüyorum. Annem bişeyler sölüyo onları bile anlamıyorum bilgisayara bakmaktan gece yarısına kadar 1 kere bile kalkmıyorum başından biyere gidilicek olsa telefondan giriyorum hemen. Aynen siz gibi banyodan biran önce çıkmayı bekliyorum ve banyodan sonra hemen oturuyorum giyinmeden.
Bunun bi çaresi varmıdır bilmiyorum. Benim 1 tane bile arkadaşım yok mesela o yüzden bu kadar bağımlıyım diye düşünüyorum :26:

:53::53::53:

......

peki neye bakiyorsun bu kadar,arkadaslarinlami yazisiyorsun yoksa belli sitelermi var takildigin :26:

Evde olduğum zamanlar bilgisayarı hiç açmam. Sadece izlediğim dizileri indirmek için açarım, o indirir ben ilgilenmem makina kendi kendine çalışır.

Ama işyerinde KK dan çıkamıyorum :)

Bir ara butik pasta yapımına merak salmış o siteleri incelemiştim, şimdi o heveste bitti hep KK dayım :)

Son düzenleme:
Back
X