Internet Bağımlısıyım :(

bı ara bende oyun bagıomlısıydım o zaman ılk evlılıgımdı cocugumda yoktu sabahtan akasamlara aksamlardan sabahlara kadar sıms 3 oynar dururdum oyna babam oyna beynım sulanırdı
ne ev ısı ne yemek hıc bısey yapamazdım ıyıce yalnızlıga ıtmıstı benı
sonra arkadaslarım geldıgınde face bakmaya basladım onlar konusuyor ben dınlıyorum ama gozlerım pcde
neysekı artık oyle degıl bosandım babamın evıne pc goturdum aynen devam ettı pc bozuldu netı baglatmadık
suanda yenıdene vlendım cocugum var oyunoynucam desem komple 2 gunu zıyan eder duzene sokamam rutınıme donemem
evde pc yok net yok
ama cepten gırıyorum benımkı sızınkılere bakıs suanda hafıf
ama onceden kırlı sepetının uzerıne laptopı koydugummm coook olmustur bısey bakıcam dıyıp koca gunu oturarak gecırırdım basında

Bende aynen senin gibiyim.
Sabah 1-2 gibi uyanıyorum, kahvaltı etmeden bilgisayar başına oturuyorum 1-2 saat oturduktan sonra bilgisayarı mutfağa götürüp kahvaltı hazırlıyorum (tabi bilgisayara bakmaktan yarım saatte anca hazırlıyorum kahvaltıyı) sonra tekrar oturuyorum başına tuvalete giderken yanımda götürüyorum. Annem bişeyler sölüyo onları bile anlamıyorum bilgisayara bakmaktan gece yarısına kadar 1 kere bile kalkmıyorum başından biyere gidilicek olsa telefondan giriyorum hemen. Aynen siz gibi banyodan biran önce çıkmayı bekliyorum ve banyodan sonra hemen oturuyorum giyinmeden.
Bunun bi çaresi varmıdır bilmiyorum. Benim 1 tane bile arkadaşım yok mesela o yüzden bu kadar bağımlıyım diye düşünüyorum :26:

Biliyor musun sayende kendime dışarıdan baktım ve ne kadar abarttığımı anladım:50:

Bugün evde bir sürü işim var, elektirik süpürgesi tutmam, yerleri silmem, tozları almam lazım. Akşam babamlar gelecek kek falan yapmam lazım. Çamaşır yıkamam lazım. Dilerim bu meretin başından kalkarım ve işlerimi yaparım. :41:

Cadıkedi Cadıkediiii !!!
Kalk kız kalk akşama misafirinde geliyomuş. Bitir şu işleride babanlar gelene kadar rahat rahat otur şunun başında hadiiii !!!!

Günde 4 saatten fazla internette takılıyorsanız ,int. bağımlısınız demektir .

Ben de bilgisayar bağımlılarından birisiyim .
Bilgisayar başında oturduğum yer vakit ,bana artı sırt ayrısı olarak geri dönüyor üstelik .

peki neye bakiyorsun bu kadar,arkadaslarinlami yazisiyorsun yoksa belli sitelermi var takildigin :26:

Arkadaşlarımla konuşuyorum kadınlar kulübünde takılıyorum oyun oynuyorum.

Bi işim olmasa bile mutlaka bilgisayardayım :126: Bazen yemek yemek bile aklıma gelemiyo.

Back
X