- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
bı ara bende oyun bagıomlısıydım o zaman ılk evlılıgımdı cocugumda yoktu sabahtan akasamlara aksamlardan sabahlara kadar sıms 3 oynar dururdum oyna babam oyna beynım sulanırdı
ne ev ısı ne yemek hıc bısey yapamazdım ıyıce yalnızlıga ıtmıstı benı
sonra arkadaslarım geldıgınde face bakmaya basladım onlar konusuyor ben dınlıyorum ama gozlerım pcde
neysekı artık oyle degıl bosandım babamın evıne pc goturdum aynen devam ettı pc bozuldu netı baglatmadık
suanda yenıdene vlendım cocugum var oyunoynucam desem komple 2 gunu zıyan eder duzene sokamam rutınıme donemem
evde pc yok net yok
ama cepten gırıyorum benımkı sızınkılere bakıs suanda hafıf
ama onceden kırlı sepetının uzerıne laptopı koydugummm coook olmustur bısey bakıcam dıyıp koca gunu oturarak gecırırdım basında
ne ev ısı ne yemek hıc bısey yapamazdım ıyıce yalnızlıga ıtmıstı benı
sonra arkadaslarım geldıgınde face bakmaya basladım onlar konusuyor ben dınlıyorum ama gozlerım pcde
neysekı artık oyle degıl bosandım babamın evıne pc goturdum aynen devam ettı pc bozuldu netı baglatmadık
suanda yenıdene vlendım cocugum var oyunoynucam desem komple 2 gunu zıyan eder duzene sokamam rutınıme donemem
evde pc yok net yok
ama cepten gırıyorum benımkı sızınkılere bakıs suanda hafıf
ama onceden kırlı sepetının uzerıne laptopı koydugummm coook olmustur bısey bakıcam dıyıp koca gunu oturarak gecırırdım basında