İnternette tanıştığım sevgilim.. Kızlar yardım edin.. :(

önce bir cafeye gidicez ama sonra bize gidelim birbirimizi daha iyi tanırız vs şeyler diyor.

Niye disarda cay bahcesinde iyi tanisilmiyormuymus?dikkat et kuzum kendine cok ciddi soyluyorum.gorumeyede gidersen evine gitmemek kaydiyla annene soyle onun telefonu annendede olsun ve nerde olacaginizi bilsin.hatta oturcaginiz yeride sen sec.Uzulme ama ilk gorusmedede eve gidelim diyenden pek birsey olmaz gibime geliyor.

Daha telefon numaranızı bile vermemişsiniz ama ciddisiniz

Bu bizim evlenince oturacağımız ev diye göstermeye çağırıyodur eminim

evine gidin direk
adamın belki sana pul koleksiyonunu gösterme gibi bi düşüncesi var
uzun uzun pul koleksiyonuna bakarsınız...
hem ilk buluşmada eve gitmek gayet dogal. anormal olan bizleriz şekerim. git sen git

tabiki de gitmeee.. internetten tanıdığın daha hiç görmediğin bir adama nasıl güvenirsin daha doğrusu nasıl sevebiliyorsun??

evine gidin direk
adamın belki sana pul koleksiyonunu gösterme gibi bi düşüncesi var
uzun uzun pul koleksiyonuna bakarsınız...
hem ilk buluşmada eve gitmek gayet dogal. anormal olan bizleriz şekerim. git sen git

Eskidenmiş o pul falan. Şimdi dvd kolleksiyonu oldu yeni trend

Değil ilk buluşmada sonrada gitme. Niyeti belli. Seni sevdiğini aşkından öldüğünümü sanıyorsun. Hatta kes ilişkini. İlgisi hoşuna gitmiştir bu sevgi falan değil. Bir iki günde unutursun. O insanın niyeti ortada ergeç istediğinide yapar bu nedenle hemen bitir. Ertesigün haberlerinde manşet olmak istersen git tabi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaslar, ciddiyet ve telefon hakkında gerekenleri benim yerime de sormuslar, aynılarını tekrar etmeyecegım.
amacı yalnız kalmaksa, siz zaten sanal ortamda sureklı basbasasınız. demekki neymiş, sadece oturup, konusup,yakından tanımak için yalnız kalmak ıstemıyormuş, seni de istiyormuş.

ben hiç pul koleksiyonu bakmaya gitmedimde ondan gözümde kaldı hep
arkadaş cok şanslı

Vay kıyamam bende var kolleksiyon ciddiyim.. Pul var-peçete var-kokulu silgi,kağıt var.İçine dert olmasın. Yanında da ikram var ilaçlı gazoz ohhh

kızlar yok mu yardım edecek biri bişey söyleyin

Allasen şaka yapıyorum de ya..
1 yildir konusuyoruz cok ciddiyiz hmm ..ama daha buluşmadık hc yüzyüze görüsmedk ama buluscaz yaknda snra evine davet etti beni..sizce gtmelimiyim?
Gercekten şaka mi bu

ben hiç pul koleksiyonu bakmaya gitmedimde ondan gözümde kaldı hep
arkadaş cok şanslı

yapmayın kızlar....böyle yorum yapmak kalp kırar..lütfen yapıcı olalım...
mesajı yazan arkadaş gerçekten iyi niyetli biri olabilir.

İŞTE O MEKTUP

Sevgili Güzin Abla

Haluk'la birbirimizi görür görmez aşık olduk.

Haluk hem yakışıklı bir çocuk, hem de kırmızı BMW'si var.

Beni ailesiyle tanıştırmak için evine götürdü. Fakat evde kimsecikler yoktu.

"Şimdi gelirler, beklerken birer bardak kola içelim" dedi.

Haluk kendi kolasını içer içmez uyumaya başladı.

O kadar itip kaktım ama uyanmadı.

Sevgili Güzin ablacım, sevdiğim erkek acaba hasta mı? Evlenmemde bir mani var mı? Rumuz: Bedriye"

Güzin Abla'dan cevap:

"Benim sevgili yavrum, anan seni kadir gecesi doğurmuş"

İlk kez yüzyüze gelip tanışacağın kişi ile eve gitmek ne kadar doğru canım :26: gitme evine felan hatta bana kalırsa ılk gunden sana ev muhabbeti yapan adamdan uzak dur

hayır çelişki şu adamlar ciddi düşünüyorlar ama birbirlerini tanımak için eve gidecekler.

git gide bende inanmamaya başladım bu olaaya

Vay kıyamam bende var kolleksiyon ciddiyim.. Pul var-peçete var-kokulu silgi,kağıt var.İçine dert olmasın. Yanında da ikram var ilaçlı gazoz ohhh

o gazoz ortaya cıkınca ben cuhhh tırsıyorum:18::18:
koleksiyonlarında cok cekici ama

Kadir gecesi doğurmus tamam hemfikirim ama aynı zamanda da gerekli vitamin takviyesini gebeyken almamış anacığı

Kesin erkek bu konuyu açan nick i gigabyte yeni üye olmuş ve konu çok saçma... Bence uğraşmayınnn

Bence bana göre düzgün biri zaten seni tanımadan öyle teklifde bulunmaz seni tedirgin etmemek için ... Çoçuk ilk buluşmada öyle teklif etmesi tuhaf bana göre...Kafam karışdı

Çok iyi yaa..

Konu sahibesi arkadaşım, rahat rahat oturulabilecek dış mekanlar da var, yazın bu sıcağında eve tıkılmanın manası ne olabilir acep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…