İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

yanlis_secimler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
94
16
13
Şaka değil, yalnızdım yaşım 32 idi ve aile ilişkilerim de iyi değildi, toplumun kurallarına uydum, evlenip çocuk yapmam gerekiyordu, ben memurdum tanıştığım kişi memurdu, geliri benden daha iyiydi ve bu hep sorun oldu, 3 kere buluştuk 4.cüde habersiz evlendik, onun ailesi beni istememişti, ailem şok oldu.
Bana iyi davranacak demiştim ama daha ikinci ayda başladı şiddet, 2 aylık hamileyken dayak yedim,3 aylıkken de dayak yedim, kendisini aldattığım, çocuğun ondan olmadığı, ekonomik olarak onu sömürdüğüm, herşeyin yarı yarıya ödenmesi, maaşların birleştirilmesi ile ilgili baskılar da gördüm...Karakolluk da olduk ama şikayetçi olmadım,
Sonuç şu şu an aynı evdeyiz, ben doğum iznindeyim, ve çok pişmanım, 2 haftadır şiddet yok ama yaptıkları aklıma gelince nefret ediyorum.çocuğum olacak,2 ay sonra.keşke evlenmeseydim, ne derdim vardı bilmiyorum, artık kocamı sevmiyorum ama ailemde de boşanmamı destekleyen tek bir kişi bile yok,çünkü onlara şirin yüzünü gösteriyor..

kolay mı öyle tek başına, 1900 tl maaşla kira 500 elektrik su 700 ve bakıcı parası ile 1300 gider, nasıl geçinicem

hazmedemeyecek bişi yok, hayatımın kumarını oynadı, amaç mutluluktu, sıcak bir yuva ama olmadı bu anlattıklarım 8 Ocak 2014 ten beri olanlar.

ailemde de boşanmamı destekleyen tek bir kişi bile yok,çünkü onlara şirin yüzünü gösteriyor..

Karakolluk olduğunda ailenin haberi olmadı mı?
Ailene ne kadar şirinlik yaparsa yapsın, sana şiddet uygulayan bir adamı savunuyolarsa onlar ailen olmamış güzelim.

32 yaşındaymışsın keşke 1 ay içinde böyle yanlış hata yapmasaydın. Gerçi olan olmuş bu saatten sonra geçmişe değil de geleceğe bakmak lazım.
İnşallah ilk yaptığın hatayı bundan sonra yapmazsın. Mantıklı düşünüp mantıklı hareketler yaparsın.

32 yaşındasınız,4.buluşmanızda evleniyorsunuz..
Sizin daha mantıklı karar vermeniz gerekirken,aynı ergenler gibi davranıp tanımadan etmeden evliliğe adım atmışsınız.
Size söyleyebileceğim tek şey,sağlıcakla doğumunuzu yaptıktan sonra ailenizle konuşup bu evliliğe bir son vermek olsun..
3 aylık hamile bir eşe şiddet uygulayan bir adam adam değildir..

Valla bal gibi geçinilir.
Tutarsınız bir apart. Çocuğunuzu da kreşe verirsiniz. Doğum izniniz bittikten sonra.
Zaten memursunuz 3 saat süt izni hakkınız var başlangıç olarak.
Nafaka da alacaksınız zaten eşinizden.
Çocuğunuzu sağlıklı büyütmek istiyorsanız bunu yapmak zorundasınız.
Zamanla aileniz de destek olacaktır size.
Ama bu şekilde her gün daha kötü olma ihtimaliniz yüksek..

karakolluk olduüumuzda beni öldürüyor geliin diye ailemi aradım aynı gün 12 saat yolculuk sonrası yanımdalardı, ilk başta boşanmamı desteklediler, sonrasında bozma yuvanı dedi baban, bak artık yapamaz, o günden sonra öle dayak olmadı, iz bırakacak şekilde, daha çok hakaret etti, yüzüme tükürdü, kollarımı hafifçe sıktı, yolun ortasında ben gidiyorum deyip çntamı aldı kaçtı, beni parasız bıraktı, ipodumu ve telefonumu kırdı vs ama dayak olmadı tamolarak

o gunden sonra o kadar dovmedı ya bunada sukur degıl mı ?

ben sıcak yuva istedim, be çocuk sahibi olmak istedim, yalnız ölmek istemedim, köylerde de öle tanışıyorlardı ama mutlulardı,böyle yapacağı aklıma gelmedi,çünkü önemli bir kurumda mühendis bi adam, eğitimli...

yagmurdan kacarken doluya tutulmussunuz.Dogum yaptiktiktan sonra bosanin maddi ozgurlugunuzde var insanlar asgari ucretle geciniyor sizde gecinirsiniz en azından siddet gormekten cok daha iyi

hakaret dayaktan daha beter...hele o balayında ödediği 1500 falan gitti, BENİ KULLANIYORSUN ARTIK HERŞEYİ YARI YARIYA ÖDEYECEĞİZ demesi kötü idi
benim kurumumun konferansına gittik, biz önce parayı ödüyoruz otele sonra kurum bize ödüyo, karı koca olarak gittik ve ben kendi otel faturamı ödedim, o kendininkini, rezil oldum kurumda

Şimdi hesapları birleştirdik de adamın eli cebine gidiyo, imam nikahında o söz verdiği 2 bileziği aldırtana kadar canım çıktı, kavga ettiğimizde altınları da alıp kaçıyo, nasıl bir erkeklik anlamadım

Bu yazdıklarınız kulüpteki gençlere ders olsun diyeceğim ama siz çok çok olgun sayılacak yaşta yapmışsınız bu hatayı . Size üzüldüm doğacak bebeğinize daha çok üzüldüm. eminim tek başınıza maddi açıdan geniş imkanlar veremezsiniz ama huzur mutluluk bolca sevgi verirsiniz bebeğinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…