- 4 Kasım 2014
- 94
- 16
- 13
- Konu Sahibi yanlis_secimler
-
2 aylık hamileyken dayak yedim,3 aylıkken de dayak yedim, kendisini aldattığım, çocuğun ondan olmadığı, ekonomik olarak onu sömürdüğüm, herşeyin yarı yarıya ödenmesi, maaşların birleştirilmesi ile ilgili baskılar da gördüm...Karakolluk da olduk ama şikayetçi olmadım,
ailemde de boşanmamı destekleyen tek bir kişi bile yok,çünkü onlara şirin yüzünü gösteriyor..
Şaka değil, yalnızdım yaşım 32 idi ve aile ilişkilerim de iyi değildi, toplumun kurallarına uydum, evlenip çocuk yapmam gerekiyordu, ben memurdum tanıştığım kişi memurdu, geliri benden daha iyiydi ve bu hep sorun oldu, 3 kere buluştuk 4.cüde habersiz evlendik, onun ailesi beni istememişti, ailem şok oldu.
Bana iyi davranacak demiştim ama daha ikinci ayda başladı şiddet, 2 aylık hamileyken dayak yedim,3 aylıkken de dayak yedim, kendisini aldattığım, çocuğun ondan olmadığı, ekonomik olarak onu sömürdüğüm, herşeyin yarı yarıya ödenmesi, maaşların birleştirilmesi ile ilgili baskılar da gördüm...Karakolluk da olduk ama şikayetçi olmadım,
Sonuç şu şu an aynı evdeyiz, ben doğum iznindeyim, ve çok pişmanım, 2 haftadır şiddet yok ama yaptıkları aklıma gelince nefret ediyorum.çocuğum olacak,2 ay sonra.keşke evlenmeseydim, ne derdim vardı bilmiyorum, artık kocamı sevmiyorum ama ailemde de boşanmamı destekleyen tek bir kişi bile yok,çünkü onlara şirin yüzünü gösteriyor..
o gunden sonra o kadar dovmedı ya bunada sukur degıl mı ?karakolluk olduüumuzda beni öldürüyor geliin diye ailemi aradım aynı gün 12 saat yolculuk sonrası yanımdalardı, ilk başta boşanmamı desteklediler, sonrasında bozma yuvanı dedi baban, bak artık yapamaz, o günden sonra öle dayak olmadı, iz bırakacak şekilde, daha çok hakaret etti, yüzüme tükürdü, kollarımı hafifçe sıktı, yolun ortasında ben gidiyorum deyip çntamı aldı kaçtı, beni parasız bıraktı, ipodumu ve telefonumu kırdı vs ama dayak olmadı tamolarak
eğitimli!!!! belli gerçekten eğitim almış!ben sıcak yuva istedim, be çocuk sahibi olmak istedim, yalnız ölmek istemedim, köylerde de öle tanışıyorlardı ama mutlulardı,böyle yapacağı aklıma gelmedi,çünkü önemli bir kurumda mühendis bi adam, eğitimli...
eğitimli işteŞimdi hesapları birleştirdik de adamın eli cebine gidiyo, imam nikahında o söz verdiği 2 bileziği aldırtana kadar canım çıktı, kavga ettiğimizde altınları da alıp kaçıyo, nasıl bir erkeklik anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?