İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

Neeee terbiyesiz karnında çocuğu varken , para konusuda ayrı bir sorun karı koca arasında para konusu çok tatsız senin paran benim param diye ben çalışmıyorum evlendikten sonra kocamın bana para mı yiyorsun demesi ne kadar saçma erkek evinin nafakasını kazanmak zorunda, kadın çalışsa bile parasını eşine vermek zorunda değil yardım etmek başka bişey o erkeğin iyi niyetine bağlı

ilk başta bebek benim değil zaten, vajnismustum çünkü, ilişkiye girmeden çocuğum oldu hem de evlendikten 1 ay sonra ayda benim evime 2 kez gelen bir adamdan ilişkiye girmeden hemencecik çocuğum oldu, o şok oldu çünkü vajinismusla çocuk yapılmaz diyordu ama yapılıyormuş gördük.

4. buluşmada evlenince böyle olmasa garip olurdu. hayatın olağan akışına uygun.bir de hemen çocuk ha. zincirleme hatalar

ne denir ki boşanın demekten başka. hala tanımıyorsunuz adamı daha neler gelir başınıza kimbilir. of içim sıkıldı.

kaşınmışsınız.evlilik bu şaka değil.hayatınızı ortaya koyuyorsunuz.hata sizde.hiç ağlamayın

tabi işi gücü de etkiledi, bir telefonla emrinde olan bir sürü kişi etkiledi tabi, ama olay para değil, benim param zaten vardı ben arkamda destek istemiştim.kimse anlayamaz bunu

M
Nasıl ilişkiye girmeden çocuk oldu ben anlamadım ?

Siz kendinizde misiniz? Ölene kadar nasıl çekeceksiniz acaba bu adamı, sırf 1900 tl' ye geçinemeyeceksiniz diye??!!

vajinaya boşalan spermle ilişki gerçekleşmeden çocuğum oldu, hem de hemen.dayak da ondan sonra başladı zaten,

ilişkiye girmeden çocuğun mu oldu??? anlamadım daha düzgün anlatır mısın??

tabi işi gücü de etkiledi, bir telefonla emrinde olan bir sürü kişi etkiledi tabi, ama olay para değil, benim param zaten vardı ben arkamda destek istemiştim.kimse anlayamaz bunu
bunu liseli gençler anlayabilir doğru ben anlamıyorum bir kadın erkek olmadan da güçlüdür arkasında kendisi vardır

cesaretine hayran kaldım
ama o çocuğun suçu ne?
kendin sorunlu ailedeyim demişin o çocukta öyle büyüyecek

çocuk kocamdan tabi ki, ben ilişkiye giremiyorum, vajinaya boşalan spermle çocuğum oldu, halen bakireyim, o çocuğa başlangıçta inanmadı onun çocuğu olduğuna,şimdi inandığını söylüyor.

vajinaya boşalan spermle ilişki gerçekleşmeden çocuğum oldu, hem de hemen.dayak da ondan sonra başladı zaten,

Başka bir adamdan mı yoksa?
Kafam karıştı şu an..

çocuk kocamdan yalnız ben bakireyim araştırın netten, oluyo böyle gebelikler nadir de olsa..
benim de böyle bişi başıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…